Caleidoscop



   Un an nou plin de clipe frumoase, fetelor!
   În 2016 mi-am propus să vă aștept în continuare pe blog cu articole care sper să vă fie utile, este singura mea rezoluție ca blogger, pentru acest an.
   Sărbătorile din acest an le-am petrecut împreună cu prietenul meu, am fost să vedem cum au fost îmbrăcate în hăinuțe de sărbătoare mai multe orașe din țară. Cel mai mult mi-a plăcut Sibiul, iubesc această așezare și sper să revin acolo cât mai des. 
   2015 a fost (și) pentru mine un an nu tocmai bun, prima sa parte fiind plină de momente mai puțin fericite, însă s-a încheiat frumos și am încredere că în următoarele 12 luni voi găsi mai multă bucurie în clipele trăite. Mi-am amintit azi de una dintre cele mai memorabile replici dintr-un film românesc, din Magnatul, de replica lui Dorel Vișan: Nu-mi pare rău că mor, îmi pare rău că nu m-am priceput să trăiesc. Acesta ar trebuie să fie laitmotivul zilelor, în fond.



   Sunt reduceri de 70% pe Asos.com, iar mie mi-a plăcut foarte tare gentuța de mai sus, redusă de la 30 la 18 lire. Și fusta din imagine îmi place mult, o să caut ceva similar.



   Din Kendra am cumpărat mascara Black+Long de la Deborah (43 lei). E un produs pe care l-am mai folosit în urmă cu vreo 7 ani și care, la momentul respectiv, mi se părea nemaipomenit. Îmi place și acum, deși găsesc pasta sa a fi cam lichidă. Aștept să văd cum se transformă și pe la finalul lunii voi reveni cu o recenzie.



   De pe SheIn am comandat o jachetă burgundy (vezi aici) și un pulover cu ren (vezi aici). Chiar dacă sărbătorile au trecut, mi-a plăcut mult puloverul și am să-l port imediat cum îl voi primi. Jacheta am observat că diferă ca nuanță, în fotografiile noi de pe site pare vișinie, nu mai sunt entuziasmată în privința ei. Pentru sora mea am comandat una neagră, sper ca măcar a ei să corespundă.
   Cei de la SheIn au o promoție nouă pe site, vă las mai jos detaliile în caz că vă preocupă acest lucru:


Happy new year to everyone.


Best wishes to everyone.



Welcome 2016 with a new look.



Wish all your dreams come true in 2016.



Take 40% OFF Over US$59  Code:HN40



Take 45% OFF Over US$159 Code:HN45



Take 50% OFF Over US$299 Code:HN50



Ends: January/7






  Săptămâna aceasta am citit o foarte drăguță culegere de povestiri, semnată de Guy de Maupassant. Îmi place acest autor, iar Cuvinte de iubire m-a amuzat prin situațiile prezentate. În mai toate povestirile se ilustrau pățaniile prin care treceau doamnele epocii ce-și înșelau soții, deznodământul a fost de fiecare dată delicios, prezentat într-o lumină convenabilă pentru aceste femei socotite de autor ca fiind slabe și zăpăcite de pasiuni, însă simpatice. 

   Cartea poate fi comandată de pe Elefant (aici). Formatul e mic, bun de strecurat în geantă și de luat peste tot.

Comentarii

Cherry Queen a spus…
Ma bucur ca ne-ai anuntat de diversele reduceri. o sa arunc si eu o privire pe Asos, poate gasesc ceva interesant la reducere desi am zis ca nu mai comand nimic in perioada urmatoare.

sper sa iti placa gecuta atunci cand o vei primi. mie mi se pare interesanta pe visiniu dar depinde ce sperai tu sa primesti. :D
pupici!
Ella a spus…
La mulți ani, să te surprindă cât mai frumos 2016! Nu știu ce a fost cu 2015, că prea puține persoane l-au considerat ca fiind un an bun. La 2016 sper să fie fix pe dos.
Foarte frumos ați petrecut sărbătorile, mă gândesc și eu la o plimbare prin țară pentru sărbătorile de anul viitor... sau poate în afara ei, mai vedem ce mai e până atunci.
Georgiana a spus…
La multi ani, draga mea! :) Iti doresc sa ai un an frumos, presarat cu momente speciale, aparatul sa iti ofere rezultate rapide si fara disconfort prea mare, iar pe blog sa ai timp si inspiratie sa postezi des! Te imbratisez
bydee-make-up a spus…
La mulți ani! Să ai un de nota 10 și să scoți tot ce-i mai bun din el!
Toate ca toate dar mie mi-a rămas gândul la jachetă de pe shein. E tare frumoasă. <3
Pupici
coco a spus…
la multi ani! un nou an frumos!!
Unknown a spus…
La multi ani si multa santate in acest nou an!Am si eu o intrebare,cat platesti pentru transportul din alta tara pana in Romania?Ma bate gandul sa dau si eu o comandanda...
Toma Aurora a spus…
Bună, Magdalena! Un an nou minunat!
Transportul este gratuit pe Asos pentru comenzi mai mari de 30 euro. Dacă nu, taxele sunt de vreo 3 lire (cca. 20 lei). Pe SheIn transportul e gratis pentru comenzi mai mari de 30$, altfel trebuie sa platesti 15$ livrarea. Pachetele Asos vin la posta normala, fiind livrate din Marea Britanie, iar cele SheIn ajung la vamă de regulă, fiind expediate din Asia. Pentru cele de pe SheIn eu plătesc TVA adesea, în jur de 30 lei.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc frumos, Coco!
La mulți ani, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Diana, sunt curioasă care va fi culoarea sa reală. Am să revin cu păreri!
Un an nou superb! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, merci! La fel, inclusiv în ceea ce privește aparatul dentar. Să fie cu succes pe toate planurile, pentru tine!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am observat și eu că multă lume a aruncat cu roșii în acest an. Până și rata sinuciderilor a fost alarmantă în 2015, o fi fost ceva dubios cu această perioadă. 2016 trebuie să fie altfel!
Și eu îmi doresc ca anul viitor să petrec undeva prin afară, dar să vedem cum se vor derula lucrurile. Nu e obligatoriu, sunt frumos decorate orașele și pe la noi, mie mi-au plăcut. Inclusiv Târgoviștea, orașul din vecinătatea mea.
Toma Aurora a spus…
Diana, sunt muuulte minunății pe Asos, eu am un wishlist lung cât o zi de post. Însă multe dintre articole sunt de vară, mă mai gândesc dacă sar acum cu o comandă. Gentuța aceea pufoasă mi-a plăcut tare!
Eu speram să fie mai „vânătă”, dar nu mă pronunț definitiv până nu o primesc. S-ar putea să fie chiar frumoasă, mult mai frumoasă decât m-aș aștepta.
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
De la Deborah am incercat rimelul Volum Sprint si l-am adorat!