2 recomandări Oriflame



   Fetelor, de mult timp nu am mai scris pe blog despre un produs Oriflame, iar motivul este foarte simplu: nu am mai încercat nimic nou de la ei în ultimele vreme. Recent am rămas fără fondul de ten Illuskin și am plasat o mică comandă, acest produs fiindu-mi pe plac pentru uzul zilnic. Mi-am ales și un produs demachiant sub formă de cremă, pentru că este iarnă și tenul meu are de suferit din pricina frigului și doresc să-l feresc pe cât posibil de produse agresive.


   Sunt la cea de-a treia sticluță de fond de ten Illuskin. În poza de mai sus am surprins și sticluța terminată de curând. Îl am mereu aproape de când l-am descoperit, în urma unei campanii de testare. Și pudra din gama The One mi-a plăcut, dar cum nu folosesc pudră în sezonul rece i-am zis pas. Mai mult, prefer variantele de la Yves Rocher, sunt ceva mai ușoare. Tenul meu se încarcă foarte repede, am nevoie de produse cu consistență cât mai ușoară.

   Motivele pentru care aleg să cumpăr fondul de ten Illuskin sunt:
+aspect natural, cu finish satinat;
+acoperire mică, dar ce se poate intensifica prin aplicarea mai multor straturi;
+straturile multiple nu încarcă tenul;
+rezistență bună pe tenul meu gras (5-6 ore fără pudră);
+preț foarte accesibil (sub 30 lei la promoție);
+subton galben.

  La primul contact cu fondul de ten nu am avut o părere extraordinară despre el, însă cu timpul i-am descoperit multe părți bune. Recunosc că primul lucru care mă interesează la un fond de ten este subtonul său. Dacă acesta este roz sau roșiatic, nu mă mai poate convinge prin nimic. Pielea mea e măslinie, bate puternic în galben/auriu și un fond de ten rozaliu arată caraghios în contrast cu gâtul și brațele. Fondurile de ten de la Oriflame au în general o notă gălbuie la nuanțele medii și închise.
   Alt lucru pe care-l apreciez este rezistența decentă. După aplicare, cam în 5-10 minute, fondul de ten pare că se absoare în piele și se fixează bine pe chip.
   Nu e comedogenic, spre deosebire de celălalt fond de ten pe care-l folosesc, Double Wear de la Estee Lauder. De la acela îmi mai apar coșulețe mici în unele perioade. Nu are acoperirea fondului de ten Double Wear, nici rezistența sa, dar e un produs foarte bun. Dintre fondurile de ten cu prețuri sub 100 lei este un favorit, în cazul meu. Îl găsesc mai bun decât orice fond de ten LOreal sau MaxFactor încercat și aceeași părere am și despre varianta anti-îmbătrânire Giordani, tot de la Oriflame. Acela e un fond de ten cu care practic am crescut și despre care nu mi-am schimbat părerea nici până azi.

    Demachiantul cremă e recomandat tenului uscat, dar poate fi folosit de oricine dorește un produs blând pentru curățarea pielii. Nu e recomandat demachierii ochilor, atenție! Conține ulei de măsline și are un miros discret, foarte plăcut. Curăță foarte bine fondul de ten de pe față, însă trebuie urmat de clătirea cu apă pentru a îndepărta resturile de cremă demachiantă. Prețul său este acum de 22,90 lei, dar eu l-am prins la preț promo de 12-13 lei. Îmi place, e un produs pe care îl folosesc cu plăcere în perioada rece pentru că nu-mi usucă deloc pielea.

Comentarii

Alina a spus…
si eu am illuskinul si-mi place, dar il folosesc in combinatie cu alte fdt mai deschise fiindca am nuanta natural beige si eu sunt undeva la nude/ivory acum :(.
am avut si eu fondul de ten si chiar este bun, mai ales ca si pretul sau este unul accesibil
Iarina a spus…
Ce nuanta ai ales? Am tenul asemanator cu al tau si daca ar fi sa imi iau nu as vrea sa risc. Dar pentru double wear? Vreau sa imi iau acum si unul mai scump si oscile intre double wear si mac studio fix nc 30. Am avut la un moment dat unul double wear si a fost super ca textura dar nuanta era de vara cand eram bronzata . Pe pielea mea de iarna nu stiu ce nuanta sa imi iau. Nu mi as mai cumpara insa unul din magazin fizic ptr ca mi am luat teapa cu douglas si sunt tare reticenta. Prefer ori strawberry ori mac magazin fizic ori bobby brown...macar ultimele 2 sunt reprezentante oficiale.
Toma Aurora a spus…
Bună!
Folosesc nuanța Natural Beige.
La Double Wear am Rattan (2w2), dar îmi e o idee cam deschis. Data viitoare voi lua nuanța următoare, adică Tawny (3w1).
Eu de obicei testez produsele în magazin, să-mi fac o idee despre nuanțe, iar apoi coman online, unde prețurile sunt mai mici. Chiar și cu câteva zeci de lei, în cazul produslor high-end.La fel procedez și cu parfmurile. Comandam des în trecut de la Strawberrynet, m-am oprit de când au început să ajungă pachetele la vamă, însă aș vrea să mai cumpăr de la ei pe viitor.
Toma Aurora a spus…
Alina, eu am avut norocul ca acea nuanță să mi se potrivească din prima și de aceea am continuat să iau tot Natural Beige. Te pup!
Toma Aurora a spus…
De acord! Pentru prețul său este un fond de ten ce depășește așteptările.
Iarina a spus…
mie mi-au venit pachetele de la strawberry la munca (aceea a fost si adresa de livrare) si de la aliexpress tot aici le primesc, deci imi e f confortabil.

Si eu am mai testat in magazine dar imi e rusine oarecum sa ma apuc sa testez 10 produse cand stiu ca nu voi cumpara nimic. cred ca e doar in capul meu :D
Buna Aurora!
As avea o idee de postare. Pe mine m-ar ajuta, poate si pe alte fele. Ma gandesc sa faci o postare gen 'produse recomandate pentru skin care/makeup/prafumuri/etc sub 50 lei/ 100 lei/150 lei".
Cred ca ar fi util!


O zi frumoasa!

PS: poate face si sora ta unul, cine stie ce produs se va afla la ambele, si categoric, cu 2 recomandari, fuga-fuguta la shopping :)
Toma Aurora a spus…
Bună!

Mulțumesc mult pentru sugestie! Voi ține cont de ea și i-am transmis ideea și surorii mele.

O zi frumoasă, de asemenea!