Wishlist-ul lunii decembrie



   Luna decembrie e binecunoscută drept luna cadourilor, acesta bănuiesc că este principalul motiv pentru care blogosfera s-a umplut zilele acestea de liste de dorințe. Am zărit câteva chiar și pe paginile întreținute de bărbați. Evident, acolo gusturile sunt cu totul altele, locurile fruntașe fiind deținute nu de îmbrăcăminte și cosmetice, ci de gadgeturi și echipament sportiv pentru iarnă. O altă observație ar fi aceea că listele lor sunt foarte scurte. Noi, fetele, ne întindem la nesfârșit, nu avem limite când vine vorba de cadouri.
   Pentru decembrie am stat puțin pe gânduri dacă să fac o listă de dorințe sau nu, asta pentru că în anii trecuți mi-am cumpărat și eu ce aveam în vedere și...am și primit lucruri similare sau identice tocmai pentru că fuseseră văzute în wishlist. M-am decis să o scriu în cele din urmă, doar ca plan personal de shopping pentru această lună și ca inspirație pentru cele ce caută lucruri similare și doresc să afle de unde le pot cumpăra la un preț cât mai bun.


   Am nevoie de un șampon nou, tocmai ce am terminat varianta pentru bebeluși de la Apimond și mă voi întoarce iar la o variantă profesională, pentru că-i foarte spornică. Luna aceasta doresc să încerc Sensi Balance de la LOreal Professionnel, un șampon formulat pentru scalpul sensibil. Voi reveni cu păreri anul viitor (ce frumos sună!).



   Când voi face bilanțul celor mai bune produse folosite în 2015, Silk Infusion de la CHI se va regăsi cu siguranță în listă. Nu am reușit nici acum să termin flaconul, însă o să expire în ianuarie și m-am decis să nu mă zgârcesc și să-l arunc. Pe lista de dorințe trec un alt tratament de tip leave-in (fără clătire), serumul Enrich de la Wella, ambalat sub formă de fiole. Din această gamă am mai folosit șampon și mască de păr, foarte bune pentru părul coafat regulat cu instrumentele electrice.



   Rochița cu mărgele aplicate v-am arătat-o și în postarea anterioară. Am comandat-o de pe Kurtmann și aștept cu nerăbdare să o primesc, sunt curioasă dacă măsura aleasă (XS) o să îmi fie bună. Dacă nu voi scrie despre ea pe blog zilele următoare, înseamnă că n-am avut noroc și am returnat-o.
   Una dintre dorințele mele pentru 2016 este ca în fiecare lună să comand o rochie Asos de pe Kurtmann. Prețurile sunt foarte bune, mai mici decât pe site-ul din UK (de pe care voi continua totuși să cumpăr, fiind preferatul meu). Sora mea și-a tot luat rochii de pe Kurtmann și m-a contaminat, acum urmăresc constant site-ul.
Pulover roz (disponibil aici)


Pulover gri (disponibil aici)

   Până de Crăciun am în plan să plasez o comandă pe BrandCircus, un outlet online din care eu cumpăr adesea articole de la Zara. Îmi doresc niște pulovere ceva mai groase, în ultimele săptămâni am mai cumpărat câteva, semn că nu-mi e prea ușor cu temperaturile de afară.
 

   Escada Elixir este parfumul pe care-l adulmec de fiecare dată când intru într-o parfumerie, în ultima vreme. Este un parfum dulce, fructat, cu note ușoare de trandafir. Oscilez între a-l cumpăra pe acesta sau mărul roșu de la Nina Ricci, cel pe care l-am mai avut de câteva ori în anii trecuți. Le găsesc a fi oarecum asemănătoare, iar prețurile lor în parfumeriile online sunt apropiate.
   Ape de parfum/toaletă nu cumpăr decât online. Au trecut mai bine de 3 ani de când nu am mai luat un parfum dintr-un magazin fizic. Merg în parfumerii doar pentru a testa produsele, apoi le caut online și de regulă le găsesc la jumătate de preț. Testez întotdeauna codul parfumurilor comandate online, pe checkcosmetic.net, pentru a mă convinge că sunt originale și a afla data fabricării. O singură dată mi s-a întâmplat să nu găsesc codul în sistem, cu un parfum Jesus del Pozo de pe Aoro.

Comentarii

coco a spus…
la pulovere, am bifat lista eu!
Georgiana a spus…
Cat de dragalas e puloverul roz de la Zara!
Tin pumnii sa bifezi cat mai multe de pe lista dorintelor :)
bydee-make-up a spus…
Spo la bifat!
Rochita arata foarte, foarte bine.
Nici eu n-am mai cuparat parfumuri din magazine fizice si daca stau bine sa ma gandesc... nici nu mai tin minte cand am cumparat ultimul articol vestimentar dintr-un magazin fizic.
Traiasca on-line-ul! :)
Pupici
Alina a spus…
am pus si eu ochii pe escada elixir, dar oare pe ce parfum nu pun eu ochii? :))

iti doresc sa bifezi lista cat mai rapid!
Unknown a spus…
Pai chiar nu merita sa cumperi din parfumerii, ca le platesti si chiria+salariile:)Si eu la fel ca tine fac.
Toma Aurora a spus…
Coco, să le porți cu mare drag! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana! Deja am început să tai din ele :D.
Toma Aurora a spus…
Diana, eu haine mai cumpăr în continuare și din magazinele fizice, dar nu cu același drag ca de pe internet. Parcă n-are farmec când nu aștept coletul să vină acasă :D.
Toma Aurora a spus…
Alina, pentru parfumuri și geluri de duș am observat că ai o maaare slăbiciune :D.
Toma Aurora a spus…
Brîndu, sunt de acord cu tine. În parfumerii plătim multe altele pe lângă prețul real al produsului.