Noua mea jachetă SheIn




   Unul dintre cele mai noi articole intrate în garderoba mea este o minunată jachetă brodată de la SheIn. A ajuns destul de greu la mine, nu am mai prins temperaturi potrivite pentru a face fotografii pentru un articol de tip outfit. Voi lua o pauză până la primăvară, cel ma probabil, iar când vremea frumoasă îmi va permite voi relua acest tip de postări. 
   Am făcut totuși poze indoor pentru a vă arăta exact cum arată jacheta în realitate. E foarte drăguță, realizată dintr-un material negru, matlasat, decorat cu o broderie cu aer etnic. Ca și grosime este potrivită pentru primăvară și un început blând de toamnă. Eu o văd perfectă pentru ținute all black, dar azi am îmbrăcat-o peste ce aveam pe mine. 


   Calitatea foarte bună și aspectul interesant mă fac să o recomand mai departe. Mai mult, prețul este decent, situat undeva sub cel al jachetelor similare din magazinele fizice. Mai multe detalii și fotografii găsiți pe site, pe pagina produsului, aici. Eu am comandat măsura M, mi se pare echivalentului unui S clasic. Multe hăinuțe de pe SheIn sunt ceva mai mici, jachetele sunt de obicei mai înguste în zona umerilor.

   Pentru fanele articolelor brodate, am selectat câteva modele de pe site pe care le-am adăugat pe lista mea de dorințe. 


Rochie cu flori (aici)

Tunică cu ciucuri (aici)

   În ultima comandă plasată pe site am inclus și o rochie asemănătoare celor de mai sus, aștept cu nerăbdare să o primesc și să vă povestesc despre ea. Am verificat statusul comenzii și am băgat de seamă că va fi livrată prin UPS. Nu este prima oară când se întâmplă asta, am observat că atunci când valoarea pachetului depășește 100$, pachetele sunt livrare astfel, chiar dacă eu bifez să fie expediate prin poștă. Jacheta cu broderie a sosit la vamă, am ales-o în cadrul colaborării pe care o am cu acest site. Pentru a o ridica am plătit o taxă de 28 lei la oficiul vamal de care aparțin.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
tare frumusica e! sa o porti cu drag! eu n-am posta vamala in oras, si nu ma prea incanta ideea unei comenzi.
All that beauty a spus…
Este foaaaaarte frumoasa jacheta. Imi place printul foarte mult. Si forma ei este interesanta. Sa o porti cu placere! Sa fie martora a cat mai multor momente frumoase!!! xo
bydee-make-up a spus…
I-am facut "curte" mult timp si pana la urma am ales altceva. Acum, mi-e cam ciuda ca nu i-am acordat atentia pe care o merita dar la urmatoarea comanda o voi avea in vedere.
E frumoasa foc!
Sa o porti cu placere!
Pupici
Cherry Queen a spus…
E taaare frumoasa jacheta. Imi.place foarte mult. Chiar mi.as dori sa o vad intr.o tinuta. Astept vremea frumoasa :)
Toma Aurora a spus…
Claudia, nici eu nu am, mă duc special pentru a ridica pachetele, cam o dată pe lună :(.
Toma Aurora a spus…
Merci mult, Simona!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Diana, eu zic să o iei neapărat. E tare faină!
Mulțumesc.Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
La primăvară, fără îndoială! :*