Comandă SheIn



   Chiar înainte de Sărbători am primit cea din urmă comandă din 2015 plasată pe site-ul SheIn. Valoarea sa a depășit pragul de 99$ și a fost livrată gratuit prin GLS, fiind pentru prima oară când această firmă de curierat îmi aduce acasă un pachet SheIn. De obicei, comenzile mari veneau prin UPS, iar cele datorate colaborării pe care o am cu site-ul îmi sosesc la vamă, valoarea lor nefiind una foarte ridicată.
   În acestă ultimă tură de shopping am luat câteva accesorii, cercei cu tot felul de zorzonele pe care nu știu exact dacă o să îi port vreodată pentru că nu suport să port cercei, mă dor tare urechile de la ei, chiar și de la cei foarte mici, cu șurub. Însă mi-au plăcut cerceii sosiți, arată foarte bine, regret că nu am apucat să îi fotografiez. În rest am adăugat haine în coșul de cumpărături și o geantă neagră, pe care am socotit-o a fi basic și bună de purtat oricând. Așa s-a dovedit a fi, de când am primit-o am purtat-o des.

 
   Cămașa-rochiță (click aici) am comandat-o în măsura XS. Este echivalentul unui 38 european, are o croială largă și e destul de lungă cât să fie purtată ca și rochie. Îmi place mult și am de gând s-o port cu dresuri negre, opace, și cu cizme peste genunchi. Materialul este de bună calitate, iar cămașa se așează foarte frumos pe corp.


    Geanta e mare, bine lucrată, nu are un aspect lucios. E bine compartimentată și în cele foarte multe buzunărele din interior îmi pot așeza tot felul de prostioare ce numai în geanta unei fete pot fi întâlnite!
   Poate fi comandată de aici.


 
   Blugii i-am ales fără prea mari speranțe, în măsura S. Știam că asiaticii au ceva probleme cu măsurile la pantaloni, însă aceștia îmi vin bine, ba chiar îmi sunt puțin cam largi, cât să mă simt comod purtându-i. Nu mai sunt pe stoc, însă consultând comanda pe site vă pot spune că au costat 22$.





   Rochița boho am comandat-o în măsura XS. Eu zic că-i un 36 european, din nou s-a întâmplat să fie un articol cu croiala lejeră. Materialul e sintetic, dar se prezintă bine, e gros și nu se mototolește deloc. Însă e clar vorba de o replică a rochiei de la Free People, se poate observa că și imprimeul e puțin diferit față de cel din fotografii. Dacă vă interesează, o puteți comanda de aici. Deși îmi place mult cum se prezintă am o presimțire că voi transpira ceva în ea, din pricina materialului. 

Comentarii

Georgiana a spus…
Sa le porti cu drag! Rochia-camasa si geanta imi plac la nebunie, grozave alegeri! :)
bydee-make-up a spus…
Se te bucuri de ele!
Toate arata foarte, foarte bine!
Pupici
Rokolla a spus…
Sa le porti cu drag. Geanta o am si eu si imi place mult!
Toma Aurora a spus…
Gerorgiana, mulțumesc frumos!
Toma Aurora a spus…
Merci pentru urare, Diana! Te pup!
La mulți ani!
Toma Aurora a spus…
Ramona, cred că am văzut fotografia ta pe site, nu-i așa? :D
Un an nou fericit! Te pup!