Caleidoscop

ilustrație: Etsy


    Iată-ne trecuți și de pragul ultimei luni din an, cea în care mulți dintre noi se străduiesc să fie mai buni, să dăruiască mai mult sau se grăbesc să facă bilanțul anului ce se pregătește să se sfârșească. Pentru mine decembrie a simbolizat dintotdeauna o perioadă agitată în care magia sărbătorilor m-a cuprins încă din prima sa zi. La fel s-au petrecut lucrurile și în acest an. Aștept cu nerăbdare să împodobesc bradul, deja am cumpărat decorațiuni împreună cu prietenul meu, și cu aceeași impaciență aștept să-mi revăd prietenii pe care nu am apucat să îi văd în ultimele luni, să facem schimb de informații și, eventual, de mici cadouri.


   Îmi place mult să citesc în timpul meu liber, însă în ultima vreme nu am apucat să parcurg mai mult de 50 de pagini pentru că au început să vină comenzile de Crăciun și am ajutat-o pe sora mea să pregătească fiecare pachețel în parte. Colecția de Crăciun de anul acesta a fost foarte apeciată și ne-a ocupat aproape tot timpul. Dacă nu ați văzut-o, o puteți găsi aici.
   Sora mea este obsedată de ambalaje deosebite, a comandat din timp tot felul de năzdrăvănii de pe Etsy și recunosc că m-am molipsit și eu nințel și acum îmi face o reală plăcere să experimentez în ceea ce privește camuflarea surprizelor. Îmi era cunoscut faptul că modul de prezentare valorează uneori mai mult decât produsul în sine (produsele cosmetice cu ambalaje superbe cărora le-am căzut victimă, deh!), dar totul se rezuma la teorie.



   De Black Friday cei de la SheIn au avut 40% reducere pe site și mi-am comandat mai multe lucruri, printre care și cele trei articole de mai sus. Inițial am vrut să-mi iau doar niște perechi de blugi, apoi am mai făcut niște calcule și am adăugat în coș și cercei cu zdrăngănele, cele două rochițe de mai sus și o geantă. Acum ceva vreme mi-a sosit o jachetă neagră cu broderie de la ei, poate apuc să fac câteva poze zilele acestea, dacă nu o să o vedeți la primăvară, atunci când vremea va fi potrivită scoaterii sale pe afară.
   Comanda plasată de Black Friday a avut valoare destul de ridicată și sunt curioasă dacă o vor livra prin curier. Mi s-a cam luat să mă duc la poșta vamală după pachete, oficiul e la mulți kilometri de mine și adesea prind o coadă uriașă la care sunt nevoită să aștept.





   Azi cei de la Kurtmann au actuazlizat stocul Asos și au adus foarte multe rochii minunate pe site, cu tot felul de aplicații sau din materiale deosebite. Mi-au plăcut cele trei modele de mai sus. Fiecare costă maxim 100 lei, iar rochiile pot fi comandate de aici



   Din Jumbo mi-am luat un portfard cu inimioare, foarte cochet și încăpător. A costat foarte puțin, în jur de 10 lei. Am văzut o mulțime de portfarduri drăguțe, eu am ales unul negru pentru că nu-s chiar cea mai atentă persoană din lume și mi se întâmplă adesea să las fondul de ten desfăcut sau să nu mai pun capacul unui dermatograf și nu-mi permit să aleg gentuțe deschise la culoare pentru a-mi depozita produsele de machiaj.



   Merg pe un drum paralel cu produsele pentru buze și pentru colorarea obrajilor, însă de un balsam de buze de la Olivella am prins mare, mare drag. Îl am de la Cătălina, la ea primesc constant tot felul de produse bio. Nu e deloc lipicios, are o formulă foarte ușoară, uleioasă, iar aplicatorul cu roll-on îl face simplu de aplicat. Din căutările mele pe Google am aflat că are un preț de 25-30 lei.
   Are un miros divin, de citrice. Foarte natural, curat.


  Ne-am apropiat de finalul serialului New Girl. L-am început cândva demult, dar n-am găsit timp pentru a-l urmări până la capăt. E un serial de comedie ce-i are drept protagoniști pe 5 colegi de apartament aflați la o vârstă la care încearcă să-și găsească drumul în viață. Personajul meu preferat este evreul egoist și arogant Schmidt.


Comentarii

coco a spus…
interesant balsamul, am mai vazut undeva! cred ca o sa-l caut si eu!!
Andreea Sîrba a spus…
Ooo, Jumbo!!! De ce s-a inventat acest magazin?! Raman leftera de cate ori ajung acolo. :D
Unknown a spus…
Geanta e faina, cred ca e un model dupa Michael Kors Hamilton.
http://www.michaelkors.com/product/hamilton-large-saffiano-leather-tote/_/R-US_30S2GHMT3L
Ella a spus…
Schmidt e și personajul meu favorit din New girl! Cred că de când am încheiat eu ultimul sezon s-a mai tras ceva din următorul, ar trebui să caut să văd ce a mai apărut. Mi s-a părut la un moment dat că a devenit cam plictisitor, dar parcă începuse să-și revină.
Colecția de Crăciun arată absolut superb, se vede că sunt bijuterii lucrate cu drag!
Pupici!
Cherry Queen a spus…
vreau si eu Jumbo in Constanta..... :X sper sa se deschida unul ca imi e greu sa ma uit la voi. :D

si eu am cumparat deja decoratiuni pentru Craciun pentru ca iubitul meu nu iese din nici un magazin fara cateva decoratiuni. :D

puup!
Georgiana a spus…
La Jumbo vreau si eu sa ajung, sa iau cadourile de Craciun de la ei. Sau macar ambalaje pentru ele si cateva decoratiuni :)
Toma Aurora a spus…
Coco, cam tot ce am incercat de la Olivella mi-a placut. Au produse bune!
Toma Aurora a spus…
Andreea, eu m-am decis sa nu ma mai duc! Hi hi!
Toma Aurora a spus…
Brindu, da, seamana foarte tare.
Ma gandeam eu ca e o copie, cei de la SheIn sunt experti in asa ceva, dar sper sa se prezinte totusi ok.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, yuhuuuuu! Ce ma bucur sa aud ca avem acelasi favorit. Mult imi place si de Winston, e asa copilaros uneori.
Multumesc mult pentru apreciere!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Nici eu n-am Jumbo in oras, dar in vecinatate sunt vreo 2-3.
Am bagat de seama ca pentru baieti e mai intensa dorinta de a impodobi de sarbatori, in perioada asta subiectul e un topic important pentru multi dintre ei. Ha ha!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, au multe cutiute de cadou foarte, foarte dragute. Sigur vei gasi o multime de chestii pentru impachetat! Eu am luat ceva de Mos Nicolae pentru sora mea si a fost extrem de incantata.
Te pup!