Wishlist de noiembrie

foto: Asos.com

   Primele două luni de toamnă au trecut foarte repede pentru mine. Nu mă suprinde, acesta este anotimpul meu favorit și pesemne din cauza asta mi se pare că se duce cu pași repezi.
   Sinceră să fiu, unica mea dorință pentru noiembrie era aceea de a termina cu ortodontul, nu mai e mult și se face un an de când am început anevoiosul drum spre montarea aparatului dentar care, în cazul meu, a presupus foarte multe tratamente și durere. Cum este posibil să mai dureze ceva, am zis să mă detașez și să mă concentrez asupra altor lucruri pe care mi le doresc, lucruri ceva mai superficiale însă uneori aducătoare de bucurie.
   Pentru luna aceasta aveam în plan să-mi cumpăr cizme lungi. Modelul dorit îl cunosc: cu toc jos, cu aspect de piele întoarsă și cu lungimea puțin deasupra genunchiului. Acest gen de încălțăminte nu e tocmai pe stilul meu, însă nu mă pot pronunța exact până ce nu cumpăr unele. 


   Mi-a plăcut mult jacheta neagră cu broderie, am descoperit-o pe SheIn și din pozele cumpărătorilor mi-am dat seama că arată bine și în realitate. De pe site-urile din Asia îmi comand mai mereu jachete în mărimea M (eu port S) pentru că mânecile hainelor sunt foarte strâmte de obicei. Și cum doresc să port și un pulover pe dedesubt, n-are sens să risc.


   Pălăria bej pe care mi-am comandat-o de la SheIn, cea de care mă plângeam că era cam mototolită, și-a revenit după câteva purtări, de la sine. Îmi place atât de mult încât mai vreau una similară, pe Choies am văzut una bej decorată cu bandă cu print tribal (aici). Și vreau să fie a mea! Este disponibilă și pe negru.





    Am aflat că sunt unul dintre câștigătorii campaniei Brander sponsorizată de Apimond și mi-am propus să încerc produse noi de la această firmă atât de dragă mie. Îmi voi lua produse cu venin de albine, am fost foarte mulțumită de rezultatele obținute în perioada în care le-am folosit, dar și cosmetice care-mi sunt străine. Serul pentru regenerarea părului sper să-mi rezolve cât de cât problema scalpului gras. Sunt mulțumită de felul în care arată părul meu în prezent, e moale și nu s-a deteriorat de la ultimul tuns, din martie. L-am și măsurat și a crescut cam 10 cm de atunci. Însă se îngrașă mai repede ca oricând.
   Ulei de jojoba nu am mai folosit, deși sunt înnebunită după uleiurile vegetale și am încercat n tipuri. Vreau să-l folosesc pentru ten, am înțeles că este indicat persoanelor cu pielea mixtă/grasă. 


  Serul reparator cu extract din melc, de la Herbagen, se află și el pe lista mea de dorințe. Am încercat și produsul similar de la Gerocossen, mi s-a părut deosebit, și aș dori să folosesc din nou un produs cu o concentrație mare de extract de melc. Ambele serumuri au acest ingredient într-o proporție de peste 90%, varianta de la Herbagen am înțeles că ar avea chiar 99% extract de melc. 


   Pe lista de cumpărături a lunii trec și o mascara. Voi opta tot pentru 2000 calorie de la Max Factor, varianta cu periuță curbată. E un rimel cu preț accesibil ( 26 lei- AICI) pe care-l folosesc de mult timp, mă înțeleg bine cu el și nu am în plan să îl schimb. Despre el am scris o recenzie aici.


   Am de gând să cumpăr două cărți noi. Una dintre ele va fi cu siguranță Oameni sărmani de Dostoievski, iar cealaltă va fi cel mai probabil o lucrare de-a lui Zola. Le voi comanda fie de pe Elefant, fie de pe Libris, în ultimul an am cumpărat cărți doar online pentru că mereu am găsit prețuri bune pentru titlurile dorite.


Comentarii

R@lu a spus…
Te rog mult, pune linkul jachetei cu broderie... E superba!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Aici o găsești: http://www.shein.com/Black-Long-Sleeve-Tribal-Embroidered-Coat-p-231223-cat-1735.html !
R@lu a spus…
Mulțumesc mult!
ilda76 a spus…
:) Tin pumnii sa implinesti cele notate pe listuta!
Te felicit cu multa caldura pentru campania Brander! Te asteptam cuminti cu pareri...
Dat fiind ca am fost fan al cremei cu extract de melc de la Herbagen (btw, as putea sa recidivez cu folosirea ei!), voi lua in calcul acel ser - nu stiam de existenta lui, iti multumesc!
Stiu cu cine ar merita sa tradezi mascara MF??? Cu cea de la Oriflame, The One, 5 in 1 Wonder Lash - sunt indragostita lulea de aceasta si as recomanda-o in gura mare! :D
Pup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts