Ultimele cumpărături



   Zilele acestea am făcut cunoștință cu două produse pentru îngrijirea tenului de la Herbagen. Este vorba de masca pentru ten gras, pe bază de argilă, și serul reparator cu 99% extract de melc. Mi-am dorit mult să încerc acest ser, am mai avut unul similar de la Gerocossen și mi-a plăcut foarte tare. Produsul expiră în 3 luni de la deschidere așa că mă voi strădui să-l folosesc doar pe el în următoarele luni, pentru a-i observa cum trebuie caracteristicile și pentru a-l consuma înainte să expire. După primele utilizări pot spune că are o consistență foarte ușoară, ce se absoarbe complet în câteva secunde și care e potrivită tenului meu cu tendințe de îngrășare. Masca este un produs foarte accesibil, ce curăță bine tenul fără a-l agresa în vreun fel. Dacă vă plac măștile cu argilă, merită să-i acordați o șansă.

   Tot de la Herbagen am început să folosesc un gel exfoliant anticelulitic și o cremă din aceeași gamă. Produsele anticelulitice trebuie utilizate cu regularitate pentru ca efectele lor să rămână vizibile. Ele ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, diminuând aspectul celulitei. Nu o pot combate, acest lucru e posibil doar printr-o dietă adecvată, masaj local și un consum optim de lichide. De asemenea, procedurile practicate în saloane dau rezultate bune, însă trebuie urmate în mod regulat. Eu folosesc produse anticelulitice dintre cele mai accesibile, favoritele mele fiind cele de la Gerocossen și Elmiplant. Am testat și variante mai scumpe, mari diferențe nu există, v-am mai spus asta. 





   Cumpărăturile de Black Friday au fost o parka și două rochii de la Zara. Uneia nu i-am găsit fotografia oficială, e un model bodycon clasic, alb, cu spatele gol și cu decolteu adânc în față. Rochia neagră am luat-o pentru Anul Nou, dar s-ar putea să-mi schimb planurile până atunci. În 2016 mi-am propus să port mai des rochii negre și am în vedere să mai cumpăr câteva similare, cu detalii care să le facă deosebite. În cazul de față, materialul mi se pare aparte, dar și gulerul cu volănașe.
   Dacă și vouă vă plac hainele Zara, merită să le căutați și prin outlet-urile online. Kurtmann, Rainbow Outlet și Brand Circus sunt recomanările mele. În acest weekend sunt reduceri pe toate aceste site-uri.



   Am ajuns, într-un final la Hello Free Zone, locație despre care citisem adesea prin blogosferă și care se afla, culmea, fix lângă blocul celei mai bune prietene! Nu am fost după cosmetice, ci după decorațiuni pentru sărbători. Am văzut o mulțime de lucruri simpatice, aproape fiecare m-a făcut să exclam: Vaiii, cât de drăguț!. Întotdeauna mi-au plăcut obiectele cu aer copilăresc, cărțile cu ilustrații frumoase și coperți viu colorate. Am dat peste câteva lucuri imprimate cu faimoasa scrofiță Peppa și nu am putut pleca fără o sacoșă de tip tote bag, șosete roz și o sticlă pentru apă. Nu mai rețin prețurile, dar au fost micuțe, iar produsele sunt de calitate foarte bună, precum cele pe care le găsim prin marile lanțuri cu articole pentru copii. Dacă nu aș fi luat decorațiunile pentru Crăciun, cu siguranță aș mai fi cumpărat o sumedenie de maimuțoaie asemănătoare. Stocurile nu se actualizează, am înțeles că se importă mereu produse noi, așa că abia aștept să merg din nou să văd ce vor mai aduce.




  Un singur produs cosmetic am luat, un tratament de la Pantene ce acționează în 2 minute. Masca mea de păr e aproape terminată, de aceea l-am ales. S-a dovedit a fi foarte hidrantant, nu știu dacă se găsește și la noi în țară prin magazine. Pe viitor mă voi uita cu atenție la rafturile de cosmetice, la această vizită le-am cam ocolit. Folosesc mască de păr la fiecare spălare, îmi îndrept părul cam de 3-4 ori pe săptămână, de la un timp, și am observat că nu se mai rupe și crește frumos. Când îl îndrept am mai mare grijă de el, folosesc mai multe produse pentru îngrijire, măști preparate acasă dar și dintre cele gata create și ambalate. De asemenea, nu uit să aplic un produs pentru protecția termică, favoritele mele fiind de mai bine de un an cele de la CHI (Total Protect și Silk Infusion). Au prețuri ridicate, însă sunt spornice. Silk Infusion îl am de 10 luni și nu am consumat decât jumătate din flacon.
    Tratamenul a costat undeva sub 10 lei și e recomandat persoanelor ce folosesc frecvent aparate de coafat. Rețineți că aceste produse au tendința de a îngrășa mai repede firul de păr în cazul în care preferați să vă uscați natural podoaba capilară.

    Săptămâna trecută am ridicat și două comenzi de la poșta vamală, una de la SheIn și cealaltă de la Choies. Am plătit și taxe vamale, cam 25 lei pentru un pachet, valoarea declarată pe fiecare dintre ele fiind de 18$. Am profitat și de reducerea de 20% de pe Asos pentru a cumpăra cadouri de sărbători pentru cei dragi. Reducerile continuă în acest weekend pe majoritatea site-urilor din afară, azi am primit pe mail oferta nouă de la SheIn, pe care o atașez mai jos.




Shopping carnival for you!


Once in a year!


Don't miss it!


Free shipping foy you!


Take 40% OFF Over US$59  Code:bf40


Take 50% OFF Over US$159 Code:bf50


Take 60% OFF Over US$299 Code:bf60


Ends: November/30



here: Black Friday


Comentarii

Ana Ulmanu a spus…
Sunt si eu interesata de pretul produsului cu extract de melc :) si unde anume se afla Hello Free Zone.:)
Toma Aurora a spus…
Bună, Ana! Serul costă între 105 și 140 lei, în funcție de magazinul din care-l iei. Cel mai ieftin e în magazinul online herbagen.ro.
Magazinul Hello Free se află pe șoseaua Pantelimon, numărul 255. Eu cobor la Morarilor când iau ratb-ul de la Unirii, apoi traversez înspre biserica aceea albă, vizibilă de oriunde din zonă, trec de ea și după câțiva zeci de metri e acest magazinel, se vede sigla lui, e destul de mare.
Ella a spus…
Să le porți/folosești cu drag! Rochița neagră e tare frumoasă!
Abia aștept să mai ajung și eu prin Hello Free Z, n-am mai fost de mult și mi-e dor de puțin shopping acolo, mai ales că au adus o grămadă de noutăți în ultima vreme. Eu mereu petrec cel mai mult timp la raftul cu produse pentru păr. :))
Pupici!
Georgiana a spus…
Sa te bucuri de noutati! Parka si rochia neagra sunt superbe :)
bydee-make-up a spus…
Sa te bucuri de toate noutatile pe care ni le-ai prezentat!
Rochia neagra mi-a atras atentia si acum mi-e ciuda ca nu mi-am facut timp sa dau o raita prin outleturile pe care le-ai mentionat si tu. Acum vad ca stocurile s-au cam imputinat. Eh... data viitoare. ;))
Pupici
Gutu Bianca Lucia a spus…
masca pare tentanta :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Mihaela!
Data viitoare voi cumpăra și eu mai multe produse pentru păr, după ce mai consum din ce am pe acasă. Mi se pare că au prețuri foarte bune la cosmetice, o să le acord mai multă atenție la următoarea vizită.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Georgiana!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, așa este. În ultimele zile de reduceri au mai rămas foarte puține lucruri. Mare lucru nu mi-a atras atenția la runda 2 de Black Friday, mi se pare că la prima au fost chestii mai faine.
Mulțumesc frumos!
Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Îmi place mult. O folosesc cam o dată la 2 zile, îmi curăță foarte bine tenul gras :D.