Ținută: Jacheta cu aspect de piele întoarsă


   Mi-am dorit ca în această toamnă să-mi îmbogățesc garderoba cu o jachetă maro cu aspect de piele întoarsă. Acest tip de material se află în tendințe în acest sezon și cel mai adesea e alăturat franjurilor. Franjurile au stârnit o tornadă în toamna anului curent, le-am văzut peste tot, prin reviste, prin vitrinele magazinelor, prin mai toate magazinele online cu îmbrăcăminte pentru femei. Mi-am ales una de pe Choies, site cu care am o colaborare. Un model cu franjuri ce a fost desfrănjurat după ce am băgat de seamă că șnururile de pe spate se încurcă atunci când port geantă. Așa că am decis să le îndepărtez de pe spate și să port jacheta ca atare.

   Sinceritatea care zic eu că mă caracterizează și-n viața personală, mă însoțește și pe blog. Deși îmi place pentru că-i frumos colorată și are o croială modernă, jacheta e subțirică, dintr-un material mediocru. Nu face 60$+, la banii aceștia cu siguranță există alternative de calitate mai bună. 
   Mi s-a părut potrivită pentru a o purta cu piese basic: jeans într-o nuanță clasică, un pulover alb și ghete din piele. Iubesc ghetele acestea! Am multe perechi de ghete din piele de la Miniprix, nu aș putea spune care sunt favoritele mele.






Am purtat:
Jachetă: Choies 
Ghiozdan: Choies
Jeans: H&M
Pulover: Zara 
Ghete: Eram 
Fular: Zara 

  Pentru persoanele interesate, am văzut geci din piele naturală întoarsă pe Asos, cu prețuri pornind de la 100 de euro. Pentru cele ce preferă alternativa pielii eco, se găsesc geci similare și pe SheIn (au o promoție nouă-o găsiți mai jos), la prețuri mai mici. Choies practică prețuri ridicate la jachete/paltoane, aceleași modele sunt mai ieftine pe alte site-uri. Acest model nu l-am întâlnit în alte locuri, dacă cunoașteți o altă sursă o puteți trece într-un comentariu.

***

Good news for you!

The spree before cyber Monday.

Tons of guilt-free shopping!

Seize the chance, fashion lovers!

Take 34% OFF Over US$59 Code:SHOP34

Take 36% OFF Over US$109 Code:SHOP36

Take 38% OFF Over US$209 Code:SHOP38





Comentarii

fashion doctor a spus…
imi place tate mult tinuta, Rori [Aurora] ,esti o draguta!!
Georgiana a spus…
Este frumoasa foc combinatia realizata de tine! Am observat si eu ca la jachete, cei de la Choies au preturi mari. La ultima comanda eu am luat o palarie si 2 esarfe, sunt surprinzator de frumoase si de calitate buna, doar palaria a ajuns putin sifonata.
bydee-make-up a spus…
Imi plac mult jachetele de acest gen, am i eu una cu franjuri dar asteapta venirea primaverii pentru ca dimineata e destul de racoare pentru a o purta.
Imi place mult tiuta ta iar ghiozdanelul a fost adaugat pe wishlist. :)
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult!
Îmi place cum sună Rori, vă pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, eu niște cizme aștept acum de la ei. Și la încălțăminte au prețuri dubioase, să vedem cum vor arăta în realitate :D.
Să porți cu drag cele comandate, am să le urmăresc în articolele tale!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Diana, pe aceasta n-o pot purta decât pe la prânz, așa.
E prea frig pentru ele, dar la primăvară să vezi ce bine ne vor prinde!
Te pup!