Alegerile mele pentru toamnă



   Dacă toamna ar fi Duhul Modei, ferecat într-o lampă, cu siguranță aș răscoli pământul pentru a-l găsi. Iubesc toamna, mă repet, este anotimpul perfect pentru exerciții vestimentare, acum pot purta jachete, rochii, pulovere groase, ghete, pantofi, eșarfe, pălării, șamd. în tot soiul de combinații. Dacă toamna ar fi fost un tip de bucătărie vestimentară, în mod cert ar fi fost fusion, dar azi mi-o imaginez în postura duhului lămpii și vă scriu care sunt cele trei dorințe pe care aș vrea să mi le îndeplinească în cazul în care celebra lampă de aur mi-ar poposi în mâini.
   E noiembrie dar toamna are un mod aparte de instalare/plecare în țara noastră, așa că nu-i timpul pierdut pentru o nouă listă de dorințe. Toamnă-n decembrie nu e ceva imposibil, rareori s-a întâmplat să ningă sau să fie ger în prima lună de iarnă, cel puțin în ultima perioadă.
   Articolele alese pentru exemplificare le-am selectat dintr-un nou magazin online cu haine outlet, numit sugestiv Rainbow Outlet- un curcubeu de produse la prețuri prietenoase, aparținând unui număr mare de branduri populare (Zara, Alcott, Stradivarius, OVS, etc.).




   În ținutele pe care le postez pe blog port cel mai adesea rochii și fuste. Nu dau înapoi și mărturisesc că acestea sunt cele mai numeroase din dulapul meu. În cazul rochiilor am făcut chiar și o clasificare, iar de cele care îmi sunt cele mai dragi am mare grijă, le verific când și când, le probez și cercetez să fie bine fixate pe umeraș, pentru a nu se mototoli. Însă toamna îmbrac rochii rar, asta se întâmplă pentru că nu suport dresurile. Fizicește, vorba poetului, mă incomodează!
   Duhul ar fi presat să alimenteze serios stocul de pantaloni în această toamnă. Modelele slim de blugi outlet nu ar avea cum să lipsească din ecuație, iar pantalonii cu talie înaltă ar aduce cu siguranță un plus. Îmi plac și blugii cu croială boyfriend, cu condiția să nu fie prea largi ori cu foarte multe tăieturi.


   După pantaloni, un rol important în garderoba de toamnă îl joacă puloverele și cămășile. Îmi amintesc că am scris cândva că-mi displac cămășile, că nu mi se potrivesc pentru că structura mea osoasă e îngustă în partea de sus a corpului și că o cămașă nu mi se așează cum trebuie pe umeri, însă lucrurile s-au schimbat major în ultimul an, iar acum dețin destul de multe cămăși. Le port cu blugi skinny și cu ghete din piele, mă simt comod îmbrăcată așa.
   Cămășile le prefer bine călcate și perfect așezate în pantaloni, însă în cazul puloverelor lucrurile se petrec pe dos. Îmi plac cele lejere, oversized, din materiale cât mai moi. Și cele tricotate, groase, cu ochiuri largi îmi sunt simpatice, le îmbrac cu blugi boyfriend și cu ghete atunci când merg la cumpărături și doresc să mă simt în largul meu, să nu mă incomodeze absolut nimic.
   Am o oarecare slăbiciune pentru puloverele roz aprins, această nuanță devine din ce în ce mai dragă mie!


   Ce-ar fi toamna fără jachete și paltoane? Probabil doar un anotimp în care am răci constant. Jachetele ne țin de cald și sunt piesa-cheie a unui outfit de toamnă. Sunt echivalentul unei rochii, cel mai vizibil lucru dintr-o vestimentație în zilele reci. În această toamnă am purtat parka verde olive, jachetă din piele, paltoane în culori pastelate. Pentru că le țin pe un stand pe hol și nu în șifonier, nu-mi dau seama niciodată de numărul jachetelor pentru sezonul rece. În fiecare an doresc una-două diferite de tot ce am, iar pentru toamna aceasta o parka neagră și un palton într-o nuanță veselă stau pe wishlist și își așteaptă rândul. În categoria paltoane outlet am văzut unul corai foarte drăguț!

   Dacă toamna ar fi Duhul Modei nu știu ce s-ar face cu atâtea femei năpustite asupra sa! Pesemne nu ar îndrăzni să scoată capul din lampă, s-ar ghemui undeva pe fundul acesteia. Avem însă noroc cu magazinele de tip outlet, nu mai trebuie să stăm la cheremul unui personaj fantastic. Prețurile practicate pe astfel de site-uri sunt accesibile pe tot parcursul anului, nu e nevoie să așteptăm perioada reducerilor. Rainbow Outlet nu face excepție! E un nume nou în comerțul electronic, însă serviciile oferite sună promițător:
   -varietate de produse la prețuri bune;
   -transport gratuit la comenzi mai mari de 150 lei. Altfel livrarea costă 15 lei;
   -livrarea produselor durează 24 ore din momentul confirmării comenzii. Confirmarea durează între 1-3 zile;
   -plata se efectuează ramburs, la primirea produselor;
   -se acceptă returnarea produselor în termen de 30 zile.


Comentarii

Unknown a spus…
Blugii din primul set sunt absolut superbi , mereu caut o culoare anume la blugi si nici in ziua de azi nu am gasit-o . Oh well..:) Imi place mult de tot si paltonul roz .
Pupici
coco a spus…
imi place tare mult paltonasul roz!
Toma Aurora a spus…
Sorana, mi se întâmplă și mie acest lucru. Cel mai greu mi se par de găsit azi modelele clasice de jeans, într-o nuanță uniformă și fără aplicații sau tăieturi. Însă dăm noi peste variante într-un final!
Toma Aurora a spus…
Coco, mi s-a părut și mie tare drăguț!