Ținută: Kimonoul lung


   Zilele trecute am dat peste niște fotografii din această vară pe care nu am apucat să le postez. Foarte rar am făcut poze în ultimul an deși am pornit 2015 cu speranța de a publica mai des pe blog ținute de zi, cele pe care aleg în mod obișnuit să le port. Însă anul acesta a fost dificil pentru mine, m-am concentrat pe alte lucruri și nu am mai avut răbdarea și interesul de altădată.

   Aseară mi-am făcut curat în lista de dorințe (se află într-o continuă actualizare, e o bursă ghidată de preferințele de moment) și am dat acolo peste multe modele de kimonouri pe care mi le doresc. Atunci mi-am amintit că am făcut o poză atunci când am purtat kimonoul alb-negru cu franjuri, pe care l-am luat de la Romwe, dar pe care îl găsiți și pe SheIn și pe Choies. Kimonoul e gândit de Band of Gypsies, e o legătură între imprimeul său și sistemul solar, trec peste aceste detalii și ajungem la material, care e foarte fain și nu se șifonează deloc.
   De la el a început nebunia cu acest gen de piesă vestimentară, kimonoul lung. Reacțiile au fost pozitive atunci când l-am purtat, apoi cineva m-a rugat să i-l împrumut și, la fel, am auzit că a primit multe complimente. Așa că am început să strâng nenumărate modele pe lista de dorințe, iar azi vă arăt câteva dintre favoritele găsite pe Choies. De aici mi-am luat deja un kimono cu girafe, o să vă pun fotografii cu el în curând. E foarte drăguț, o să vedeți!





   Kimonoul poate fi purtat și în zilele reci. Uneori îl iau pe sub jacheta din piele, împreună cu o pereche de blugi și o bluză simplă. Îmi place să se vadă doar puțin din el, iar dacă are niște detalii interesate, precum niște franjuri ori ciucuri simpatici, atunci mă declar cucerită. Tocmai de aceea am readus subiectul în discuție, pentru că nu-i musai să fie 30 de grade afară pentru a purta acest gen de articol vestimentar. Și, totodată, nici nu e foarte excentric, îl puteți integra într-o ținută simplă doar pentru a-i da puțin farmec.


Am purtat:
Kimono cu franjuri 
Pantaloni scurți Zara 
Top Zara
Sandale Asos



Comentarii

Georgiana a spus…
Ce bine iti sta! Iubesc kimono-urile, am strans o gramada si tot nu ma satur. Abia astept sa il vad si pe cel cu girafe :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana!
Iii, o să vezi cât de drăguț este, are un imprimeu tare simpatic!