Review: Paleta metalică Glazel Visage



   Nu demult am fost anunțată de către echipa Makeup Shop că un nou brand este prezent în magazinul lor online și am acceptat cu drag să încerc o parte dintre produsele Glazel Visage pentru ca mai apoi să vă povestesc și vouă despre ele. Glazel Visage este o firmă poloneză ce fabrică cosmetice profesionale, are o gamă variată de culori pentru fiecare produs în parte, astfel încât ne putem alege nuanțele potrivite în funcție de gusturile și de nuanța pielii noastre, sau a clienților cu care intrați în contact, în caz că sunteți make-up artiști.

   Când vine vorba de machiajul ochilor nu se întâmplă multe în ceea ce mă privește. Folosesc doar nuanțe de maro și creion/tuș negru. Pentru obraz, la fel, aleg nuanțe maronii, care să nu contrasteze cu pielea mea măslinie. Nu e o surpriză că nuanțele de fard pe care am dorit să le includ în paleta metalică sunt toate maro, mi-am dorit să aleg unele de care să mă folosesc tot timpul pentru a testa corespunzător calitatea fardurilor Glazel.
   Paleta metalică despre care scriu azi are 6 spații goale în care mi-am așezat fardurile-pastilă după pofta inimii. Ordinea acestora poate fi schimbată oricând, iar acest lucru este valabil și pentru celelalte palete metalice Glazel Visage, cea cu 8 sau cea cu 15 compartimente. O paletă ca a mea, goală, costă 49 lei și poate fi comandată de aici.




   În ea am așezat, două câte două, pastilele de fard alese, în funcție de textura lor. De la stânga la dreapta am pus două farduri perlate (98 și 20), urmate de două mate (338 și 320) și două cu aspect metalic (X2 și X34). De asemenea, pe rândul de sus am așezat nuanțele calde, ușor roșiatice, iar jos pe cele mai reci, mai închise.



   Fardurile de tip refill costă 16 lei fiecare, vin ambalate într-o carcasă din plastic ce le protejează în timpul livrării. Peste o sută de nuanțe sunt disponibile pe site-ul Makeup Shop, eu am optat pentru tonuri neutre însă puteți alege dintr-o sumedenie de alte nuanțe vibrante. Cantitatea unui fard e foarte generoasă, pastila are un diametru de 3,5 cm. 



  Textura fardurilor este ușor prăfoasă, însă acestea s-au prins bine de piele chiar și în cazurile în care nu am folosit bază pentru fardul de pleoape. Pentru fotografia de mai sus am aplicat fardurile pe pielea curată, se poate observa că toate cele trei texturi (perlată, mată, metalică) au o bună aderență, sunt pigmentate. Aș adăuga și că rezistă foarte bine pe pleoape, nu se strâng inestetic. Nu știu dacă acest lucru este valabil și pentru nuanțele puternice, în cazul acelora e mai simplu de reperat până și cel mai mic semn am întinderii/strângerii produsului. Fardurile mele maro au stat la locul lor chiar și până a doua zi dimineață.
   Cel mai des m-am folosit de nuanțele mate, iubesc acest tip de textură nu doar în cazul fardurilor ci și atunci când vine vorba despre pudrele pentru obraz. Iar cele de la Glazel se aplică rapid, nu e nevoie să insist pentru a le uniformiza pe pleoape și, după cum am menționat anterior, au o rezistență bună.

Comentarii

Georgiana a spus…
Sunt superbe nuantele alese de tine, le-as folosi pe toate, fara exceptie! :) Ma bucur sa aflu ca si rezistenta este una buna.
Simona Tucu a spus…
Vaiii, Aurora, cat de frumoase sunt nuantele, minunate! M-ai facut tare curioasa cu privire la marca aceasta, nu am auzit de ea pana acum.
Ella a spus…
Ce nuanțe frumoase ai ales! Le-aș purta pe toate, trag și eu dese ori către fardurile maro, sunt printre cele mai consumate farduri de prin majoritatea paletelor mele.
S-o folosești cu drag în continuare!