Piera Basic Collection


  În urmă cu o săptămână v-am prezentat pe blog cea mai recentă colecție de lenjerie intimă de la Piera, cea de toamnă iarnă 2015/2016. Scriam atunci că acest producător s-a ghidat după tendințele sezonului, a optat atât pentru folosirea culorilor neutre cât și pentru mov orhidee sau roșu aprins și nu s-a sfiit să decoreze piesele cu dantelă ori broderie. Însă Piera nu produce doar lenjerie de lux, ci se ocupă și de piesele basic. Azi a sosit vremea să abordez acest subiect, al colecției basic, ce cuprinde modele disponibile în doar 3 culori (alb, negru și nude), potrivite pentru silueta oricărei femei.




   Body-urile sunt piese de bază în anotimpul rece. Mie îmi place să le port uneori și pe post de bluză, iar pentru asta modelele cu mânecă lungă sau 3/4 sunt cele mai potrivite. Din experiență vă spun că cele în nuanțe închise sunt mult mai trainice, eu le prefer pe cele negre ori maro. Body-urile albe sunt mai de efect însă se strică destul de ușor, îngălbenindu-se rapid. 
   Prețurile body-urilor de la Piera mi s-au părut foarte accesibile, ele pornesc de la 33 lei. Preferatul meu este modelul Carla, de tip helancă, cu mâneci lungi (46 lei).





   Și lenjeria modelatoare are prețuri foarte bune. Aceasta este lucrată din microfibră și reușește să remodeleze silueta, ascunzând anumite zone-problemă ale corpului. Deși acest tip de lenjerie nu arată tocmai flatant, e ideal atunci când dorim să arătăm perfect într-o ținută elegantă. În magazinul online Piera se găsesc articole potrivite pentru remodelarea abdomenului și a coapselor.
   Pe lângă body-uri și lenjerie modelatoare, pe site sunt disponibile zeci de modele de sutiene, maieuri, portjartiere și slipuri, cu prețuri pornind de la 9 lei. Unele sunt clean cut,  nu prezintă cusături, sunt fabricate din microfibră și devin invizibile când sunt purtate pe sub haine.

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Fan body-uri, lenjerie modelatoare am... dar imi trebuie fara cusaturi. Pana acum nu am cautat in mod serios sa-mi achizitionez. Preturile sunt bunute.
xoxo
Miu Miu a spus…
Ce fain arata primele 2, ma cuceresc instant si cu nuantele de alb si negru...Imi place foarte mult si bodyul de la numaurl 4 :D

Kisses

www.miu-miu.ro