joi, 22 octombrie 2015

Fardurile pulbere Glazel Visage
   Am mai scris pe blog despre fardurile Glazel Visage, acest brand nou apărut în țara noastră, ale cărui produse profesionale pentru machiaj pot fi comandate direct din magazinul online Makeup Shop. Am făcut o prezentare paletei metalice aici, unde mi-am exprimat părerea sinceră despre aceste farduri ușor prăfoase însă foarte rezistente. Produsele despre care povestesc azi sunt cam la fel, trebuie să am grijă cu ele atunci când le aplic, în schimb rezistă eroic peste zi.   Fardul pulbere roz (nuanța 02) și fardul pulbere cameleonic maro închis (nuanța G7), sunt două produse de machiaj asemănătoare, cu texturi sidefate. Cel din urmă are o caracteristică aparte, nuanța sa diferă în funcție de lumină, e cameleonică. Aplicat în mai multe straturi, se poate obține un machiaj puternic, potrivit pentru seară. Fardul roz costă 19 lei, cel cameleonic 25 lei, ambele vin ambalate în borcănașe prevăzute cu sită, iar cantitatea amândurora este generoasă.
   Cele două farduri sunt puternic pigmentate, mai sus le-am aplicat pe pielea curată, fără cremă sau bază de machiaj pusă în prealabil. Deși inițial textura lor este una pulbere, prăfoasă, se trasformă într-una cremoasă în momentul aplicării. În funcție de preferințe, puteți aplica fardurile în mai multe straturi, până ce obțineți intensitatea dorită.
   Eu prefer să le port amestecate, aplicate în cantități mici. Obțin o culoare care pe mine mă mulțumește, un roz închis cu aspect vintage, pe care-l pot purta pe timp de zi.  
   Deși îmi plac cosmeticele, cunoștințele mele despre machiaj sunt limitate, nu folosesc decât nuanțe neutre, nici nu mi se pare că mă avantajează cele puternice, excentrice. Când doresc un machiaj intens, folosesc un fard negru pe care-l aplic din belșug și două straturi de mascara.
  Singurul dezavantaj pe care l-am găsit acestor farduri este că se împrăștie peste tot atunci când desfac recipientele, așa că trebuie să lucrez cu grijă cu ele.6 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Coco, au nuanțe foarte plăcute cei de la Glazel. Regret că nu am ales și un fard auriu, poate cu altă ocazie.

   Ștergere
 2. Sa le folosesti cu placere in continuare.
  Ambele nuante arata foarte bine! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt frumoase, cel cameleonic imi place mult. Nu pot sa nu observ ce lungi si dese sunt genele tale de jos :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Georgiana, merci!
   Am genele lungi și sus, doar că nu sunt foarte curbate. Cele de jos mă enervează uneori, arată ca niște crăcuțe când le dau cu rimel așa că la câteva luni le tai „vârfurile” :)).

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...