Fall Favorites Tag


    
   Pe blogul Dianei am dat cu ochii de acest tag, nu se putea să nu-l completez, toamna este anotimpul meu preferat. Deși mi se pare cel mai scurt, atmosfera zilelor de toamnă e una aparte pentru mine, dacă mi-ar sta în putere aș transforma întregul an într-o înșiruire de 12 luni septembrie. În septembrie este nu doar ziua mamei mele ci și aniversarea unei prietene foarte vechi și dragi mie, am crescut cu senzația că prima lună de toamnă e una norocoasă pentru simplul fapt că ele s-au născut atunci. 
   Chestionarul de față mă pune să mărturisesc următoarele:



1. Lumânarea favorită
   M-am ținut departe de lumânări în această toamnă.Pentru a parfuma aerul din cameră am folosit uleiul esențial de portocale de la Solaris, utilizez această aromă pentru a treia oară anul ăsta, nu mă pot plictisi de aroma suculentă a portocalelor și am ajuns să o găsesc potrivită pentru orice anotimp. Nici la iarnă, în plin sezon portocălicesc, nu va avea cum să-mi lipsească!


2. Produsul favorit pentru buze
   Ops! Nici aici nu am din ce să aleg. Nu folosesc produse pentru buze, însă uneori îmi mai dau cu ulei de migdale dulci, în zilele în care observ că pielea mi se usucă.


3. Băutura preferată
   Ceaiul Twinings cu mușețel, miere și vanilie. 
   Când ies în oraș și nu am unde să-l găsesc, beau ceai de fructe roșii, de regulă.


4. Fardul de obraz preferat
   Atunci când folosesc, mă dau în obraz cu o pudră bronzantă de la Lancome (nuanța 02 Solaire). O am de ceva timp, este consumată în proporție de 75%, îmi place mult pentru că este mată, rezistă foarte bine și e echilibrată ca și intensitate.



5. Articolul vestimentar preferat
   În acest an, parka verde.


6. Filmul preferat
   Tangerines, o dramă anti-război despre iubirea de semeni și acceptare.


7. Show-ul favorit
   Gândindu-mă că aici intră inclusiv serialele, voi alege Modern Family. Noul sezon a început recent, primele episoade mi s-au părut la fel de comice precum cele din sezoanele trecute, iar personajul meu favorit rămâne în continuare Cam.


8. Mâncarea preferată în acest sezon
   Prăjiturile cu ciocolată. Nu iubesc ciocolata tot timpul, sunt mai degrabă o vanilla girl, dar în această toamnă am mâncat deserturi cu cacao.


9. Costumul favorit pentru Halloween
   Cel mai simplu pentru mine a fost să fiu iepuraș sau pisică, nu am îndrăznit să mă costumez în ceva înfricoșător precum un zombie sau strigoi. Ah, când eram mai mică cred că am fost și fantomă de vreo două ori, era cea mai rapidă costumație, n-aveam nevoie decât de un cearșaf și de un un felinar făcut dintr-un dovlecel pentru a intra în atmosferă. 
   În niciun an nu m-am costumat de Halloween fix în ziua de Halloween, ci în zilele de dinainte. De mulți ani obișnuiesc ca în seara respectivă să mă uit la filme horror și să mănânc bomboane. 

Comentarii

Ella a spus…
Am salvat și eu tag-ul pentru a-l completa după ce l-am văzut la Deena, chiar dacă eu nu sunt așa mare fană a toamnei. :D
Foarte tare programul tău din seara de Halloween! :))
Modern Family pe mine nu prea m-a prins, e într-adevăr haios, dar mi se pare și puțin enervant pe alocuri.
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nu ești singura. Mai cunosc câteva persoane care sunt enervate de serial. Lily este personajul urât de aceștia, li se pare tare antipatică. Eu m-am obișnuit greu cu faptul că se vorbește adesea direct în fața camerei, mi-a luat vreo 2 sezoane pentru a mă acomoda.