Cumpărături SheIn


   Printre cele mai recente cumpărături făcute se numără și o comandă plasată în magazinul online SheIn. Am comandat de multe ori de la ei, am și colaborat de câteva ori cu acest site, am păreri împărțite despre produsele lor așa că prefer să le acord feedback după fiecare comandă și să nu generalizez spunând că recomand/nu recomand să se cumpere de la ei. Calitatea produselor diferă, unele articole arată impecabil, altele nu merită banii și sunt și cazuri în care obiectele primite nu se aseamănă cu cele din fotografiile de pe site.





   De data aceasta am comandat o rochiță neagră cu mânecă lungă și o pălărie din fetru. Rochița am cumpărat-o special pentru perioada Crăciunului, mă vedeam eu purtând-o la târgurile din acea perioadă. O știam de pe Asos, mi-a plăcut foarte mult de la prima vedere. Am ales măsura S și îmi vine cam largă, așa că trebuie s-o port cu o curelușă în talie. Deși sunt destul de înaltă, rochia îmi vine lungă, puțin deasupra genunchiului. Are o croială lejeră, inclusiv în zona umerilor, acolo unde asiaticii fac hainele ceva mai strâmte. Broderia și materialul arată foarte bine, din partea mea această rochiță primește doar cuvinte de laudă. Are și o dublură neagră pe interior, dintr-un material decent. Special pentru ea voi cumpăra niște cizme peste genunchi, negre, cu care să o port. Rochia poate fi comandată de aici.
   De pălărie nu-s la fel de încântată. A fost ceva mai ieftină decât orice altă pălărie drăguță pe care am probat-o în magazinele fizice, însă calitatea sa este mai slabă decât a acelora. Cel puțin pălăriile pe care le-am văzut la Zara și Stradivarius arătau mult mai bine, erau mai groase iar materialul avea un aspect mai plăcut. Forma sa e puțin stricată acum, din pricina transportului, însă sper să-și revină rapid. Dacă aveți ceva sugestii legate de redresarea materialului, le aștept cu drag. Am încercat doar cu mașina de călcat și nu a mers. Pălăria poate fi comandată de aici



   Dintre noutățile de pe site am trecut pe lista de dorințe un pulover cu franjuri (aici) și o tunică boho (aici). 

***

BIG SALE

Get The Latest Fashion From SheIn!

Sale Carnival For You!

Take 34% OFF Over US$55   Code:BIG34

Take 36% OFF Over US$105  Code:BIG36

Take 38% OFF Over US$205  Code:BIG38

Ends: October/27 here: BIG SALE

Comentarii

Loredana R. a spus…
Eu am palaria si imi place destul de mult. E putin mai larga pe capul meu, dar in rest sunt multumita de ea. Ce-i drept, a ta arata ca... ciufulita. Rochita este minunata!!

Pupici <3
Camelia Andrasescu a spus…
Draguta rochita! Si palariile imi plac in ultima perioada, dar nu stiu cum o poti indrepta!
Te pup!
Florina Pandrea a spus…
arata foarte frumos rochita pe model...
s-o porti cu placere :)
Camelia a spus…
Eu nu prea am avut probleme cu ce-am luat de la ei, insa recent am patit-o cu o rochie (materialul e extrem de prost, a venit sifonata si nu stiu ce sa ii fac) si o tunica care pe site era galbena si dintr-un material misto, iar in realitate este portocalie si materialul lasa de dorit. Trebuie sa scriu si eu de ele, cand am timp sa fac poze. Sa le porti cu placere!
felicia a spus…
palaria e din fetru,nu?fetrul se modeleaza cu apa fierbinte si uscat pe suport special,dar asta e greu de facut acasa si sigur nu-ti va iesi.
ai incercat cu aburulul fierbinte de la fierul de calcat si nu a mers?
bydee-make-up a spus…
Ambele arata foarta bine dar trebuie sa recunosc ca palaria a fost cea care mi-a atras atentia. :)
Am patit-o si eu cu niste palarii deformate din cauza transportului dar, le-am asezat peste alte palarii (practic am facut un suport asa cum spunea si Felicia) si si-au revenit.
Sa le porti cu placere! :)
Toma Aurora a spus…
Loredana, a ta mi se pare mai frumoasă. Am impresia că diferă de a mea, zic asta uitându-mă încă o dată la fotografiile tale. Probabil sunt serii diferite de pălării :D.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, cred că o las așa, am mai încercat o dată cu mașina și nimic :(.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Florina.
La fel arată și în realitate, sunt mulțumită de calitatea ei.
Toma Aurora a spus…
Camelia, cea cu print floral cumva? A luat și sora mea una recent și e tot portocalie în realitate, făcută dintr-un soi de șifon. Sub așteptările ei s-a dovedit a fi.
Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Felicia, mulțumesc pentru sugestie. Am încercat după ce am citit comentariul tău, am aburit bine pălăria dar nu și-a revenit decât puțin. E 100% poliester, greu de lucrat cu materialele astea sintetice.
Toma Aurora a spus…
Diana, mai am o singură pălărie, dar aia e zdravănă și merg să o pun chiar acum sub cea de la SheIn. Oricum, o port așa la urma urmei, chiar dacă e puțin mototolită.
Mulțumesc, draga mea!
Cherry Queen a spus…
eu pot spune ca am avut mereu noroc cu hainutele de la ei. poate doar la marimi am gafat-o o data insa ca si calitate m-am declarat mereu multumita.
rochita aleasa de tine este superba. mi-as dori si eu ceva asemanator. si mie imi plac palariile in ultima perioada insa imi e greu sa le integrez in tinute. :D
pupici!