Cumpărături Choies



   Pentru a înveseli puțin zilele acestea posomorâte putem recurge la un truc vechi nu de când lumea însă ce dă mereu rezultate: imprimeurile vesele. Cei mai conservatori dintre noi aleg să poarte șosete nostime, astfel nu sunt luați la ochi de nimeni și pot trece drept niște persoane cât se poate de serioase. Alții îndrăznesc să opteze pentru printuri puternice, reperabile de la zeci de metri, iar unii încearcă să mai spargă din banalul ținutelor de toamnă prin accesorii cu imprimeuri deosebite. Mie mereu mi-a plăcut să port ceva aparte dar care să nu fie neapărat extravagant și cred că cele două articole din ultima mea comandă Choies se înscriu în această categorie.




   Am scris recent despre kimonouri, am și menționat că am unul nou, cu girafe imprimate. În realitate acesta arată ca în fotografii, culoarea sa e un alb ușor gălbui amestecat cu detalii negre, ciucureii sunt haioși și completează perfect croiala și imprimeul. Se calcă foarte ușor materialul și se șifonează la fel de ușor, însă nu arată rău nici ușor mototolit, ba chiar are un aer mai boem, mai dezordonat.
   A costat 15$, cam 60 lei în moneda noastră, un preț foarte bun pentru ceea ce am primit. Voi continua să mai comand kimonouri de pe site-urile asiatice, sunt mulțumită de cele comandate până acum și am mai văzut câteva modele frumoase pe paginile altor colege din blogosferă.



     Piesa de rezistență din comandă, să-i spun așa, a fost rucsacul cu vulpițe imprimate. Am avut multe ghiozdane cu print-uri faine, nu aș îndrăzni să spun că acesta e favoritul meu, însă îmi place foarte mult. Nuanțele mi se par potrivite pentru toamnă, detaliile din piele ecologică maro fac treabă bună cu nuanța de albastru închis, rucsacul e foarte încăpător și pare destul de rezistent. Sora mea are unul similar, cu print floral și este trainic. Eu rup destul de repede ghiozdanele, cu acesta voi fi mai atentă căci îmi place prea tare imprimeul său. Mai țineți minte când ziceam că vreau să-mi iau o vulpe? Ei bine, îmi doresc în continuare dar până atunci mă amăgesc cu astfel de lucruri.
   Rucsacul poate fi comandat de aici. Pe site mai găsiți modele cu print aztec sau cu flori. Pe acesta îl are sora mea, pe roz, cumpărat acum vreo 2 ani de pe Romwe, la un preț similar.

Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Ce frumoase achizitii! Sa le porti cu mare, mare drag sunt superbe! Pupici!
Georgiana a spus…
Este superb kimono-ul si ma bucur mult ca iti place in realitate. Si eu as vrea o vulpe adevarata dar sunt intr-o dilema, imi plac si ratonii la fel de mult :)) Pana ma mut la casa mea voi cauta mai multe informatii despre comportamentul fiecaruia, poate ma decid asa.
Sa te bucuri de noutati! :)
Deena a spus…
Vulpiteee!:) Sunt noua mea fixatie alaturi de bufnicioare:)) Arata foarte bine rucsacul ala. Febra cu kimono inca nu m-a prins, dar ma gandesc ca mai am vreme!
cris a spus…
Ce frumos e rucsacul, chiar imi doresc si eu unul asemanator :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Camelia!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, nu pot să cred! Și mie îmi plac ratonii, aveam o pisică de mi se părea că duce înspre un raton, o alintam „ratonașul meu” :D.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Diana, am văzut niște căști audio faine cu vulpițe, la Accessorize, dar erau cam scumpe și le-am lăsat la locul lor.
Kimonoul e simpatic mai mult ca accesoriu, vara e mai de efect și e bun și pentru zilele la mare.
Toma Aurora a spus…
Cris, mai știu pe cineva! Cătălina bate apropouri să-i cumpăr unul cadou de Crăciun :)).