Comandă SheIn


   Parka lipsea din garderoba mea de toamnă, mai mereu o îmbrăcam pe cea a surorii mele zicând că într-o zi o să-mi cumpăr și eu una. În luna august, când cei de la SheIn au început să aducă haine de toamnă pe site, am pus ochii pe una verde milităresc și am decis să fie a mea. Am primit-o în trei săptămâni, pachetul a venit la poșta vamală. Acolo am plătit TVA (28 lei), valoarea declarată pe colet fiind de 20$. 
   A fost frig zilele acestea și m-am folosit de ea atunci când am ieșit din casă, este una dintre cele mai inspirate alegeri vestimentare pe care le-am făcut în ultima perioadă. Poate fi purtată și cu rochii cât și cu pantaloni. Mie îmi place să o port cu articole din piele și cu topuri basic. Ghete joase în picioare și mă simt în elementul meu în zilele ploioase!

   Făcând un calcul total, prețul hainei a depășit 150 lei, adică s-a apropiat de cel al unei jachete parka din magazinele din mall. Așadar nu o recomand în mod expres, ci doar dacă vă place modelul și grosimea sa (e subțire, de primăvară/toamnă). O găsiți aici.
   Materialul său e foarte bun, gros, cu ținută, are o căptușeală subțire pe interior. Îmi place mult nuanța, este acel green army clasic, similar celui al uniformelor militărești. 
   Am comandat măsura M, aceasta corespunzând unui 36 european. Jachetele de pe site-urile asiatice sunt ceva mai micuțe, trebuie să vă ghidați după dimensiunile în centrimetri trecute în tabel. Pe site-urile asiatice nu-s diferențe mari între S și L, nu se urmează tiparele standard, chinezii au cam revoluționat sistemul de mărimi...
   Alteori exagerează cu croielile largi, în special în cazul hainelor cu aspect boyfriend. E indicat să citiți părerile clienților, cele publicate pe pagina produsului, atunci când acestea există.

via Pinterest

   Ca lungime e destul de scurtă, nu trece de coapse. Arată precum jacheta din centrul colajului de mai sus. Ca de obicei, Pinterest e o sursă de real folos atunci când nu știu cum să mă mai îmbrac. Este singura rețea socială pe care activez constant, găsesc o sumedenie de idei pe această platformă.


   Tot în august s-au adus bureți konjac pe site. Citisem câte ceva despre ei, însă nu folosisem. Sunt buni pentru curățarea tenului și a pielii corpului, fiind bureți naturali, siguri pentru piele. Nu curăță pielea de machiaj, eu am încercat să șterg fondul de ten și nu a mers. Buretele nu face spumă și nu are miros. Se înmoaie sub apă călduță și apoi se masează pielea. Se simte ca o gelatină pe piele, ca un pumn de alge. Exfoliază ușor pielea, nu e deloc agresiv. Despre rezultate nu pot vorbi, nu-l folosesc decât de câteva zile. Se poate utiliza împreună cu un gel de curățare pentru a îndepărta machiajul. Eu am ales varianta Black (aici), pentru care am plătit 4,6$.


     O nouă promoție este valabilă în prezent pe site. Până pe 10 octombrie va fi activ un cod de reducere de 34% (go34). Se aplică tuturor comezilor mai mari de 55$. După cum am mai zis, reducerile nu se cumulează, se aplică un singur discount. Astfel, dacă o bluză este deja redusă cu 10% pe site, i se va mai aplica doar un discount suplimentar de 24%, șamd. 
   

Comentarii

bydee-make-up a spus…
Sa te bucuri de noile achizitii!
Eu sunt o mare iubitoare a bureteilor Konjac asa ca vestea ta ma bucura. Nu stiam ca se gasesc si pe Shein. :)
Georgiana a spus…
E foarte frumoasa parka, imi place culoarea la nebunie. Cred ca voi comanda si eu una cat de curand, doar sa ma decid la model :D
Camelia Andrasescu a spus…
Intr-adevar e frumoasa! Cred ca am sa-mi caut si eu una, nici la mine in dulap nu se gaseste inca o parka! Pupicei draga Aurora!