Colecția nouă de paltoane StarShinerS



   Una dintre piesele cheie ale garderobei de toamnă este cu siguranță paltonul. De obicei nici nu se sfârșește bine vara că deja mintea îmi fuge înspre jachete din piele, paltoane din materiale călduroase și cape decorate cu blăniță. Așa s-a întâmplat și în acest an, încă din august am început să cumpăr haine de sezon, îngrijorată fiind că frigul va veni de la începutul toamnei și că voi rămâne descoperită. Se pare că am fost inspirată, toamna acestui an a fost foarte rece, chiar și în zilele cu soare n-am putut ieși din casă fără ceva pe deasupra. 
   Cum magazinele de îmbrăcăminte par să ne citească întotdeauna gândurile, oferta de paltoane din acest an pare mai generoasă ca oricând. De la an la an propunerea de produse se extinde, în ziua de azi nu ne mai limităm la nuanța unei piese vestimentare, putem să catalogăm hainele și în funcție de croiala lor, să spunem că ne dorim un palton bej cu croială boyfriend, sau unul olive, cambrat, fără a avea teama de a nu găsi așa ceva în magazine. Aproape pentru orice preferință există o opțiune, iar StarShinerS este unul dintre magazinele online care a încercat să țină cont de gusturile unui public larg și să vină în această toamnă cu o colecție variată de paltoane dama pentru sezonul rece.


   Paltoanele princess au fost mereu în topul preferințelor femeilor, iar motivele sunt evidente: pun accent pe talie și oferă ținutei un aer elegant. Pe StarShinerS găsim paltoane de acest gen în multe culori, iar o mare parte din modele sunt decorate cu dantelă, broderie și gulere din blană.
   Paltonul princess, amplu în partea de jos, se aseamănă cu o rochie și este cea mai potrivită alegere pentru o ținută de ocazie. Este recomandat să fie purtat cu tocuri.



   Paltonul scurt nu are aceeași notă elegantă ca varianta anterioară, însă posibilitățile de a-l purta sunt nelimitate. Putem alege unul într-o nuanță pastelată pentru a înveseli ținutele noastre. Rozul pastel este o opțiune inspirată, această nuanță fiind, din nou, una dintre vedetele sezonului rece. Nu este surprizător acest lucru, baby pink se potrivește ca o mănușă cu hainele negre, gri, bej, atât de populare în zilele friguroase. 
   Un palton scurt negru e o piesă clasică, merge purtat oricând și după părerea mea e una dintre cele mai inteligente investiții. Am un astfel de paltonaș cumpărat de pe vremea când eram studentă și îl port în continuare, e un articol ce nu se demodează și care se întreține foarte ușor datorită culorii.



   Pe site am remarcat și câteva paltoane definite printr-o croială dreaptă, unele în nuanțe neutre altele în culori vii, foarte puternice. Mie mi-au plăcut tare modelele de la Pretty Girl, au o croială ceva mai masculină și conțin un procent ridicat de lână. Lâna este unul din factorii care fac diferența atunci când vine vorba de paltoane. Lipsa ei duce la aspectul acela de pluș pe care-l ocolim cu toate.
   Îmi place să port paltonul drept desfăcut, e o alegere personală. Nu mă simt în largul meu când închei nasturii ori fermoarul și aleg să îl țin deschis, chiar dacă e foarte frig afară.



   Cele mai deosebite modele din magazinul online StarShinerS sunt cu siguranță aceste paltoane cu imprimeu floral. Favoritul meu este cel din startul articolului, acel model Daniella Cristea ce imită croiala unui trench. Fiind excentric, acest gen de palton merge purtat la ținute monocrome, cele all black reprezentând alegerea cea mai inspirată.
   Nu-mi amintesc să fi avut o haină de iarnă cu un imprimeu atât de spectaculos, o hăinuță roz cu buline cred că a fost maximul de extravaganță pe care l-am purtat în sezonul rece, însă nu mi-ar displăcea un palton cu floricele.
   

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Ce frumos e cel din prima imagine!!!
Camelia Andrasescu a spus…
Imi plac paltoanele inflorate, sunt altfel! Pupici!
Miu Miu a spus…
Eu am un palton delicios de la ei, de anul trecut. Abia astept sa il port, e special.

Kisses

www.miu-miu.ro