Colecția de toamnă Piera.ro


   Astăzi am vești grozave pentru iubitoarele de lenjerie intimă de calitate! Piera a lansat o nouă colecție, modelele fiind inspirate de culorile vedetă ale sezonului și de croielile aflate în tendințe în acest moment. Îmi place lenjeria Piera pentru că se folosește dantelă pentru decorarea creațiilor, dantela fiind una dintre marile mele slăbiciuni atunci când vine vorba nu doar de lenjeria intimă, ci de îmbrăcăminte la modul general.
  Articolele Piera sunt grupate în sub-colecții, fiecare având un nume propriu. Deși numărul acestora nu este foarte mare, e de apreciat faptul că o singură sub-colecție cuprinde mai multe modele de slip sau de sutien, în funcție de gusturile purtătoarelor. Indiferent dacă preferați croiala panty, brazilian sau string pentru slip, aproape fiecare colecție conține oricare dintre aceste croieli. La fel stau lucrurile și în cazul sutienelor, aceastea fiind disponibile în varianta clasică, cu push-up sau special creată pentru femeile cu bust generos, ce necesită o mai bună susținere.
    De multe ori ne-am plimbat printre rafturile magazinelor dezamăgite că ne-a plăcut imprimeul unui set de lenjerie intimă, însă una dintre piesele ce-l formau nu aveau croiala pe care o preferăm. Eu, de exemplu, prefer slipul brazilian, iar în cazul sutienelor îmi plac cele cu cupele decupate, de tip baloconette.
   Vă invit să trageți și voi cu ochiul la minunatele modele Piera din catalogul toamnă-iarnă!






    Eu mi-am ales deja favoritele, produsele din gama Penelope fiind cele care m-au cucerit de data aceasta. Deși nu sunt un fan al culorii mov, mi-a plăcut aerul burlesc al articolelor decorate cu dantelă neagră. Penelope este ceea ce aș purta în aceast sezon rece.
    Atrasă fiind de culorile închise, în această perioadă, aș opta și pentru un body din dantelă, deși am deja câteva în culori similare. Body-urile joacă și rol de top în viziunea mea, eu le port în zilele reci pe sub haine nu doar pentru a mă simți cochetă ci și pentru a mă proteja de frig. Body-ul Kyralina este disponibil deja în magazinul online și poate fi comandat de aici. Piesa lucrată din tulle și dantelă se comercializează doar în măsura B, fiind concepută pentru femeile cu bust de mărime medie.

body Kyralina

Comentarii

coco a spus…
foarte frumoase, la mine e mai greu, am un DD :)
Toma Aurora a spus…
Coco, mai dificil, adevărat, dar este o mărime de invidiat :D.