Ultimele cumpărături



   Cum am petrecut ceva mai mult timp făcând cumpărături, m-am gândit că e momentul să vă arăt câteva dintre ultimele achiziții. Ca de fiecare dată, sper ca informațiile să vă fie de folos iar postările mele să vă ajute în caz că vă aflați în căutarea unor produse similare.
   Prefer să-mi petrec timpul liber citind ori practicând diverse sporturi și treptat am început să dezvolt o plăcere în a-mi cumpăra echipament sportiv. De data aceasta mi-am luat adidași pentru alergat de la Puma, din colecția Carson Runner. I-am ales pentru culoare (roz aprins), apoi pentru model și abia într-un final pentru faptul că-s ideali pentru alergat, de ce să nu recunosc! I-am cumpărat de la Hervis, acolo unde selecția de pantofi sport e foarte variată. Hervis este prezent și online, pe eMag (AICI), în caz că nu aveți timp să ajungeți în magazinele lor fizice.


   Seria cumpărăturilor sport continuă cu pantaloni de fitness Adidas și o bustieră roz Benger. De obicei cumpăr colanți din Decathlon, acolo au modele mult mai accesibile, însă de data aceasta am optat pentru unii cu preț ridicat în speranța că vor rezista mai bine. Pantalonii de fitness sunt mai rezistenți decât colanții obișnuiți, însă se scămoșează destul de repede în zona cusăturilor.
   Cu Benger nu am mai intrat în contact, e prima oară când iau ceva de la acest brand. Bustiera m-a cucerit datorită culorii, după primul antrenament i-am dat un mare plus și pentru calitate. Bustierele Benger se găsesc doar în magazinele Hervis, iar prețul uneia este de 50 lei. Bustiere foarte bune și mai ieftine se găsesc în Lidl, eu nu am mai avut drum pe acolo în ultima lună, dar știu că aduc destul de des și am să mai cumpăr de la ei atunci când voi da peste ele la raft. Online, puteți comanda bustiere de la Originals.



   Mai sunt ceva reduceri prin magazine, am profitat de ele pentru a-mi cumpăra tricouri basic. Tricourile basic rămân pentru mine o șaradă, se lărgesc/dispar/se decolorează foarte rapid, tot timpul trebuie înlocuite. De data asta le-am evitat pe cele albe, deși sunt pe placul meu, și am mers pe gri și negru. În continuare am un șoc când văd tricouri basic la preț întreg de 70-80 lei, nu cumpăr decât când le prind la reducere. Găsiți astfel de tricouri în H&M, Colin's și C&A.


   Am făcut și ceva shopping online. De la SheIn am luat o pălărie din fetru (aici) și o rochiță neagră cu broderie (aici). Azi au free shipping pentru orice comandă, în caz că doriți să cumpărați ceva sub 30$ și doriți să evitați taxele de livrare. Pentru comenzi mai mari aveți la dispoziție coduri noi de reducere, le găsiți în bannerul de mai jos.



Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
COLINS'S AM SI EU SI TIN FOARTE MULT TIMP, DAR SI EU TOT LA REDUCERI LE IAU
Unknown a spus…
Îmi plac noile tale achiziții, Aurora. Se pare că ai energie și ambiție pentru mișcare și se vede și în felul frumos în care ți-ai conturat silueta! ^_^

Eu mi-am cumpărat o pereche de colanți din H&M, care îmi plac foarte mult, la aproape 100 de lei sau puțin peste această sumă, și un polar din Decathlon, la doar 35 de lei (la reducere) și e dintr-un material reciclat. Poate te vor tenta. Sunt două produse pe care le consider grozave. :D
Deena a spus…
Sa porti cu placere toate noutatile!:) Chiar de azi au intrat iar bustiere la Lidl. Sper sa ajung si eu sa iau daca mai gasesc marimea potrivita. Am una cumparata de la ei acum vreun an si ceva, purtata si para-purtata si inca se prezinta admirabil!
Georgiana a spus…
Este minunata rochita Shein, abia astept sa o vad in pozele tale. Sa te bucuri de noutati! :)
Camelia a spus…
Imi place rochia, astept si eu o comanda de la ei, sa porti cu placere ce ti-ai luat. :)
Loredana R. a spus…
Palaria maro am primit-o si eu, e foarte misto! :D
MayDay a spus…
Tricourile basic imi fac si mie cu ochiul, mi-ar trebui unul negru.

http://the-may-day.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Bianca, au reduceri la toate tricourile în această perioadă. Am mai văzut și o jachetă bomber frumoasă la ei, dar depășea bugetul.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru compliment, Larisa!
Și mie mi se pare că s-a schimbat corpul meu, drastic aș spune chiar, conformația de acum e diferită de cea de acum 2-3 ani.
Îți mulțumesc și pentru sugestii, voi merge în Decathlon în curând și mă voi uita după polar. Cei de la H&M au print-uri foarte simpatice la echipamentul sportiv, piesele lor sunt printre cele mai cool.
Toma Aurora a spus…
Deena, yuhuuuu! Ce veste minunată!
Eu am stricat câteva bustiere în zilele în care am renovat, le-am pătat de vopsea, lavabilă, etc. și nu le-am mai scos fața. O să merg și eu în Lidl după ele, parcă 25-30 lei costa una și ce-am avut m-a ținut, la fel, foarte mult. Au și adidași buni pentru alergat. Am cumpărat unii portocalii care-s favoriții mei, au forma ideală pentru alergat.
Toma Aurora a spus…
Georgiana, nu știu ce au pățit cei de la SheIn, dar au livrat comenzile a doua zi, ceea ce înseamnă că în 2-3 săptămâni voi avea rochița. O aștept cu nerăbdare, am văzut-o pe Asos și mi s-a părut foarte drăguță!
Toma Aurora a spus…
Camelia, mulțumesc!
De asemea, sper să porți cu mare drag produsele din comanda plasată.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Loredana, am văzut-o pe pagina ta de Facebook. M-a convins din poză că merită luată! Sora mea a comandat-o pe negru.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Eu caut acum unul verde milităresc, nu am găsit decât tip maieu.
Multă baftă în găsirea celui negru!
flo's-beauty-blog a spus…
Foarte draguti adidasii,la ce pret au fost?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Au fost reduși de la 270 la 150 lei. Aveau sute de perechi la reducere, nu doar adidași ci și teniși. I-am luat din magazinul din Sun Plaza.