Ținută: Rochia corai cu ciucurași



   Tocmai când mă gândeam că vara este pe sfârșite, am mai primit o porție zdravănă! A fost foarte cald zilele acestea, am profitat de ele pentru a purta hainele de vară, o să-mi fie dor să port rochii și sandale, nu aștept ziua în care va trebui să le depozitez în așteptarea verii următoare. Deși îmi place mai mult toamna, vara are părțile ei bune. Pe lângă nopțile fantastice, cu temperaturi perfecte pentru plimbări, aș încadra și hainele subțiri în atuurile ei.
   Azi vă arăt pe blog o rochiță cu ciucurași comandată din magazinul online SheIn. V-am mai pus fotografii cu ea într-o postare dedicată utimelor achiziții. O singură dată am apucat să o port, am luat-o pe final de vară, însă la anul voi recupera căci m-am simțit foarte bine purtând-o. E genul meu de rochie, fără îndoială!


   La origine un model Free People, rochița Calypso, e formată din două rochii subțiri, cusute între ele în partea de sus. O rochiță e potrivit de lungă, iar cea prevăzută cu ciucurași și broderie e asimetrică și se mișcă tot timpul. E distractivă rochița, ca o jucărie vestimentară. 
   Materialul se calcă foarte, foarte greu, dar nu se mai șifonează după. Când mai auzeam de persoane care se plângeau că trebuie să calce un sfert de oră la o rochie sau o cămașă, pentru mine era clar: ficțiune. De regulă calc o haină într-un minut, rochia asta mi-a demonstrat că există și excepții.
  Eu am purtat-o cu accesorii maro, îmi place această alăturare de culori, mă duce cu gândul la veri indie.




Am purtat: 
rochie SheIn (măsura S- aici)
sandale ASOS
geantă Catalina Estrada
ceas JORD



   O nouă promoție este valabilă în prezent pe SheIn. Codurile de reducere ce pot fi utilizate în săptămâna 14-21 septembrie sunt WAIT32 (reducere de 32% pentru comenzi mai mari de 59$) și WAIT34 (34% reducere pentru comenzi mai mari de 109$).
  

Comentarii

All that beauty a spus…
Ce rochita dulce! Imi plac mult pozele si decorul ales. Mi-ar placea sa vad cat mai multe tinute pe blog deoarece imi place stilul tau. xo
Marya a spus…
Foarte draguta rochita :*
cris a spus…
E super draguta rochia, iti vine foarte frumos <3
bydee-make-up a spus…
E foarte frumoasa.
Imi place atat croiul cat si nuanta sa. :)
Pupici
Camelia Andrasescu a spus…
Superba rochita! Imi place maxim, iti vine perfect! Si cadrul ales pentru fotografii s-a potrivit la fix! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Simona, nu obișnuiesc să fac poze des, dar o să încerc să postez ținute frecvent.
Mulțumesc! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Cristina! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dragă Camelia, mulțumesc! :*
Georgiana a spus…
Iti vine tare bine si imi place cum ai combinat-o! :) Pupici
sim a spus…
Frumoasa tinuta! Insa nu pot sa nu remarc culoarea parului.Ce vopsea ai folosit?
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Sunt vopsită cu Igora Royal, am luat vopseaua de pe Aoro. Nuanța este 6-5, iar oxidantul cu care am amestecat-o este tot Igora.
Mulțumesc!
Descude a spus…
Mult, muult mai frumoasa e pe tine...se aseaza exact asa cum trebuie!
Te pup, Aurora dragă :)

www.descude.com
Unknown a spus…
Aurora, parcă radiezi! Ai o piele frumoasă, o siluetă tot mai bine conturată, porți o rochiță delicată și feminină și ne surprinzi într-un colțișor plăcut. :)