Ținută: Rochia albastră cu broderie



   Mărturisesc că sunt fan înfocat al magazinului Free People. După părerea mea acolo găsești cele mai frumoase haine boho din întreaga lume, păcat că prețurile produselor nu sunt prietenoase. De la o vreme, site-urile asiatice au oferit o alternativă, vânzând aceleași articole la un preț mai mic. Romwe este unul dintre ele, de la ei am cumpărat câteva rochițe identice cu cele de la Free People. 
   În ținuta de azi port o rochiță albastră, cu flori brodate în partea de sus. Broderia e deosebită, făcută din fire intens colorate. Croiala e lejeră, perfectă pentru temperaturile ridicate. Este motivul pentru care am și purtat des acest articol în ultimele zile.

  Rochița are un model high-low, e puțin mai scurtă în față. Are o lungime potrivită (înălțimea mea e puțin peste 1,70, ca să vă orientați), materialul e subțire, precum batistul, însă rochia nu e transparentă. Se șifonează ușor, dar nu mă deranjează acest lucru prea tare. Rochia nu are dublură pe dedesubt. O puteți comanda de aici .



Am purtat: 
Rochie: Romwe 
Geantă cu franjuri: Choies
Sandale: Asos.com
Ceas: Jord

   

Comentarii

Loredana R. a spus…
Ce frumoasa este rochita! Arata minunat in realitate, cea alba seamana cu una pe care o am eu tot de pe SheIn. Iubesc aceste rochite, sunt usor de purtat fie cu ghetute, sandale sau pantofi. Sau tenisi, era sa uit!

Kisses. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

http://culore.blogspot.ro
ilda76 a spus…
Stiam ca va arata bine pe tine rochia asta! I knew it!!! :)
Imi place mult tinuta, atat de bine arata combinatia cu sandalele nude si cu geanta cu franjuri!
Referitor la materialul rochiei, cred ca stiu genul... e atat de placut la purtare incat, cum spui si tu, nu deranjeaza faptul ca se sifoneaza usor! face parte din firescul sau! :)
Faina geanta, tare faina... dar eu m-am jurat ca nu mai comand de la ei! E-adevarat ca raportez la o singura experienta neplacuta!

Pupiiici, draga Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
De la Bonprix? Am mai citit păreri negative la adresa lor, se zice că adesea nu livrează la timp/deloc. Eu am colaborat în trecut cu ei, am oferit niște vouchere unor cititori si nu au avut probleme. Dar pe pagina de facebook am constatat că treaba nu-i roz pentru toată lumea.
Mulțumesc, Ilda! Te pup!
Georgiana a spus…
E superba rochita! Nu cred ca te-am mai vazut in culoarea aceasta dar mi se pare ca iti sta grozav! Pupici
An a spus…
Ce faina este <3 As purta non-stop o rochie ca asta asa de vaporoasa :) O sa imi fie dor sa port rochite si fustite subtiri si vaporoase :) Sper sa nu ne loveasca dintr-o data frigul si sa mai avem timp sa ne fluturam tinutele :)) Iti sta foarte bine, te prinde albastru super :) Te pup! :*
Unknown a spus…
Aurora <3. (e tot ce am de spus dupa postarea asta)
Claudia's Choice a spus…
tare simpatic rochita, si-mi place mult si culoarea!
Toma Aurora a spus…
Loredana, cred că o știu. Este cea cu apicații în partea de sus, cu o croială tot gen tunică. Am văzut-o la tine pe blog de curând, o aveam și eu pe wishlist :D.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Claudia!
Toma Aurora a spus…
Merci, dragă Iulia!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, nu cred că mai am vreo haină în această culoare. Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Andra, și mie! Eu nu suport să port dres, o să fie un chin să mai îmbrac rochii sau fuste după lăsarea frigului Sper să mai țină vremea caldă măcar 2-3 săptămâni, ca să ne vânturăm în voie hăinuțele de vară pe afară.
Pupici.