Noutăți de la 1001cosmetice

via Pinterest

   Sigur ați auzit de 1001cosmetice, este unul dintre cele mai populare magazine online de la noi, locul în care se găsesc în general produse de tip drugstore, majoritatea aflate la promoție. Eu am comandat de câteva ori de la ei, la început cumpăram în special produse Essence pentru că nu se găseau așa ușor în magazinele fizice. Treptat, cei care se ocupă de site s-au gândit să aducă și produse ceva mai scumpe (ex: lacuri de unghii OPI), precum și parfumuri de lux.
   Dintre noile cosmetice de pe site se va găsi cel puțin una care să vă atragă atenția. Mie mi-a rămas în minte Jewel Shaker, o jucărie pentru unghii de la L'Oreal ce adaugă sclipiri manichiurii. Se lăcuiesc unghiile, se introduce câte un deget în orificiul dispozitivului și unghia se umple de mici bijuterioare strălucitoare. 25 lei costă o astfel de unealtă și poate fi comandată de aici. În magazine prețul este de 35 lei.



   Elasticele de păr Invisibobble se găsesc de mult timp pe site, noutatea o constituie varianta Moon&Back, un set de trei elastice mov ce nu lasă urme pe păr. Prețul său este redus cu 40%, setul costă 15 lei și îl găsiți aici.

   Fardul de obraz Revlon (aici) se numără și el printre produsele noi. Este disponibil în 5 culori. Putem alege între nuanțele de roz, cele de piersică ori putem opta pentru nuanța Naughty Nude, potrivită tuturor tipurilor de ten. Costă 39 lei.


   Lacurile OPI din colecția Infinite Shine (aici) promit o manichiură cu aspect de gel fără a fi nevoie de o lampă specială. 2 straturi de ojă, iar manichiura e similară celei pe bază de gel! O sticluță costă 39 lei.


   Top coat-urile Fuzzy Coat de la Sally Hansen sunt foarte populare în afară. Ele crează impresia de unghii îmblănite, însă particulele rămân prinse în lac. Nu sunt incomode precum catifeaua aceea ce se presăra pe unghii într-o perioadă. Țin minte că în copilărie ne distram cu așa ceva, cu un lac de unghii similar, dar cu decorații mai puține. Un top coat Sally Hansen costă 25 lei și poate fi găsit aici.

Sally Hansen Fuzzy Coat în nuanța 100 (Wool Lite)

Comentarii

All that beauty a spus…
Si mie imi place sa cumpar de pe 1001 cosmetice. Au preturi foarte bune. Din ce ne-ai aratat astazi, m-ar tenta lacurile de unghii de la OPI, precum si Jewel Shaker. Multumim pentru recomandari! Te pup!
Georgiana a spus…
Ce interesant este acel Jewel Shaker! Am si eu elasticele mov Invisibobble, imi plac mult de tot.
Toma Aurora a spus…
Simona, eu am să cumpăr un lac OPI zilele următoare, chiar unul din gama aceasta cu aspect de gel. Mai am lacuri similare de la Essence și chiar dacă nu-s rezistente arată tare bine pe unghie.
Cu plăcere! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, știu că le ai. De la tine am aflat de ele! :D