Gel gomant cu piersici (Yves Rocher)


   În vara aceasta am folosit trei geluri gomante de la Yves Rocher, pe cel cu zmeură, pe cel cu căpșuni și pe cel cu aromă de măr verde și anason, în ediție limitată. Pe final de sezon am desfăcut un al patrulea flacon de gel spumant exfoliant, cu aromă de piersici suculente. Cum aproape l-am terminat și pe acesta m-am gândit că i-a venit rândul să fie subiectul unui articol pe blog.
   Gelurile de duș Yves Rocher sunt foarte populare în țara noastră. Cele din gama Jardin du Monde sunt cunoscute de o mare parte dintre femei, au prețuri accesibile și arome deosebite, foarte plăcute. În mai multe rânduri am încercat să le înlocuiesc cu geluri de duș din supermarket, însă în scurt timp am revenit la ele, mi s-au părut că au mirosuri mai alese. Nici produsele de baie Plaisir Nature nu sunt mai prejos, cantitatea lor generoasă (400 ml), dar și faptul că pentru ele au fost create și loțiuni hidratante le face atât de tentante pentru clienții Yves Rocher. Gelurile gomante fac și ele parte din gama Plaisir Nature. Pe lângă curățarea pielii ele oferă și o ușoară exfoliere. Particulele conținute sunt delicate cu pielea și din acest motiv gelurile pot fi utilizate zilnic.

   Varianta cu aromă de piersici are mirosul cel mai fresh dintre cele patru sortimente încercate. Mirosul e autentic, mă duce cu gândul la o piersică bine coaptă, potrivit de dulce. Dacă știam că aroma sa e așa proaspătă l-aș fi folosit negreșit în zilele caniculare. Gelurile gomante vin sigilate și din acest motiv nu am putut să testez aroma, am păstrat flaconul intact până am terminat, rând pe rând, celelalte produse similare deja desfăcute.
   Granulele ce ajută la exfolierea pielii se clătesc foarte ușor, produsul face spumă din belșug și curăță pielea precum un gel de duș obișnuit. Nu am simțit că-mi usucă pielea, dar, cum am mai spus pe blog, nu mi se usucă pielea corpului de regulă. 
   Dacă vă place să folosiți gel de duș și loțiune de corp cu aceeași aromă, puteți cumpăra și laptele catifelat pentru corp cu piersici (29 lei-400 ml), iar dacă doriți să amplificați mirosul acestor produse există inclusiv un parfum în această sub-gamă (25 lei- 20 ml).



   Pentru cei interesați de conținut, am atașat și lista de ingrediente. Ca de obicei, ingredientele folosite de cei de la Yves Rocher se împart în două tabere: avem componente naturale, inofesive, dar și câteva de care cei cu pielea foarte sensibilă ar trebui să se ferească. Eu de la cremele lor de față mă irit foarte ușor, motiv pentru care nici nu am mai cumpărat astfel de produse.
   Gelurile de duș gomante au un preț recomandat de 23 lei, însă în prezent costă 16,90 lei pe site. Cel cu piersică ocupă locul doi în topul favoritelor mele, după varianta cu măr și anason. Cea din urmă nu mai e disponibilă în magazine, a fost o ediție limitată de vară și mă bucur tare că am fost inspirată s-o încerc. Aștept cu interes să văd cu ce ediții limitate ne vor surprinde cei de la Yves Rocher în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când obișnuiesc să lanseze 2-3 colecții speciale, cu iz specific Crăciunului. Anul trecut am folosit produsele cu pere caramelizate, le-am găsit a fi ideale pentru serile de iarnă.

***Notă: Termenul „gomant” nu există în limba română, însă e folosit în mod oficial de cei de la Yves Rocher în descrierea produsului.

Comentarii

Deea D. a spus…
Eu stiu ca perele caramelizate au fost anul trecut - au fost si acum 2 ani?
Abia astept sa vina si noi gama cu mere, pare delicioasa!
Unknown a spus…
Da, si pe mine m-a amuzat cum au ajuns de la gomaj la gomant..dar fac treaba buna cu gelurile de dus. Cel cu anasol l-am incercat si eu ( la recomandarea ta) si e tare potrivit pentru vara. Un octombrie inmiresmat iti doresc! :*
Toma Aurora a spus…
Da, așa este, am modificat. Perele caramelizate au fost anul trecut, iar acum 2 ani ceva cu ciocolată și portocale.
Deea D. a spus…
Asa stiam si eu, dar ma gandeam ca poate a fost si ceva cu pere acum doi ani... Sa vedem ce surprize avem iarna asta :D.
Alina a spus…
mooor dupa piersici! dar acum alte scruburi :(.
Anda Darie a spus…
„bobițele” acelea de gomaj sunt mari sau micuțe? cât de dese sunt acele „bobițe” în sensul că abia întâlnești 2 - 3 sau sunt îndeajuns de multe?
Toma Aurora a spus…
Sunt foarte multe si mărunțele precum nisipul :D.
Toma Aurora a spus…
Iulia, mi-a placut mult cel cu mar si anason. Regret ca nu am incercat si varianta cu lamaie dar asta e. Sa vedem ce bunatati vor lansa in iarna!
Presimt ca in 2-3 ani va intra si "gomant" in vocabular, oficial :)).
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, ramane pentru viitorul indepartat :D!
Unknown a spus…
Suna promitator scrubul acesta. <3