Favoritele lunii august


   Iată că am ajuns să public și ultima listă a produselor favorite din această vară! În luna august am încercat câteva produse noi, însă m-am întors cu drag și la câteva pe care le-am folosit în trecut. M-am vopsit pentru prima oară cu un produs profesional și pentru că sunt foarte mulțumită de rezultate nu intenționez să mai schimb vopseaua curând. Nici nuanța. Am avut parte și de o surpriză neplăcută, gelul de duș cu vanilie de la Yves Rocher mi s-a părut total nepotrivit pentru zilele calde, e vina mea că l-am desfăcut acum, trebuia să am răbdare până la iarnă. Mirosul său e foarte puternic, m-a doborât la propriu.

    Îmi plac gelurile de duș gomante de la Yves Rocher, în vara aceasta am publicat două recenzii despre varianta cu măr și cea cu căpșuni. Au un miros delicios aceste produse iar în august am desfăcut un flacon nou, cu aromă suculentă de piersică. A devenit preferatul meu, mirosul e potrivit de dulce, similar celui natural, gelul face foarte multă spumă în timp ce exfoliază delicat pielea.
   Tușul cremă de la Calvin Klein este produsul meu favorit pentru conturarea ochilor, în august am desfăcut un nou flacon. Am folosit încă trei cutiuțe în trecut. E mediu ca intensitate, însă rezistă foarte bine, se aplică ușor cu pensula și începe să se usuce după o jumătate de an de la deschidere.
   Exfoliantul pentru ten cu piersici de la Yves Rocher este tot un produs cunoscut, pe care l-am mai folosit de multe ori. Se prezintă sub forma unei paste cremoase ce conține particule din coajă de piersică. Nu face spumă, curăță bine pielea și miroase foarte plăcut.
   Pentru pedichiură am apelat la o nuanță puternică de albastru metalic de la Alessandro (216). Are irizații verzui, a fost numai bună pentru o lună așa călduroasă cum a fost august, dând unghiilor un aspect exotic. Unghiile de la mâini nu le-am lăcuit deloc. 
   Părul l-am vopsit cu vopseaua Igora Royal, în nuanța 6-5, un ciocolatiu deschis ce a prins uniform și care arată foarte natural. O să fac o prezentare acestei vopsele pe blog după ce o să-mi dau seama cât de bine rezistă. Am folosit tot un oxidant de la Schwarzkopf Professional pentru a o prepara, unul cu concentație scăzută de peroxid. Igora a devenit vopseaua mea favorită, este foarte blândă, iar rezultatele sunt superioare celor obținute cu vopselele din comerț.
   Masca Wella Enrich s-a dovedit a fi suficient de hidratantă pentru a renunța o vreme la măștile din uleiuri vegetale. De două luni mă folosesc de ea, o aplic de 2-3 ori pe săptămână și aproape am consumat jumătate din flacon. Am testat multe produsele Wella, dar Enrich (varianta thick) mi s-a părut cea mai bună și concentrată gamă.

Comentarii

Deea D. a spus…
Am si eu 2 geluri de dus gomante de la YR - cel mov, editie limitata de Craciun si cel cu vanilie. Astept sa se asterne frigul si le bag in teste.
Unknown a spus…
ma tenteaza masca de par de la Wella pentru ca nu am utilizat-o pana acum si nici exfoliantul pentru ten YR
Andreea C a spus…
Ador gelurile de dus de la Yves Rocher, oricare ar fi le, oricand le-as testa ;)) Sunt delicioase!
Ella a spus…
M-ai făcut foarte curioasă în privința măștii de păr Wella!
Exfoliantul pentru ten YR mi-a plăcut și mie mult atunci când l-am avut, mi-a părut rău doar de faptul că spre final și-a pierdut aroma delicioasă de caise și sâmburi de caise pe care o avea la început.
coco a spus…
nu stiam despre aceasta vopsea de par!
sunt curioasa!
Loredana a spus…
Mi-ar placea sa incerc si eu produsele profesionale Wella...inca n-am avut ocazia. Poate pe viitor!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Deea, să le foloseși cu mare plăcere. Mie îmi plac mult aceste produse, sigur voi mai cumpăra și pe viitor.
Toma Aurora a spus…
Irina, măștile Wella sunt hidratante și se consumă greu. Trebuie aplicat foarte puțin produs, cât să iei pe două degete.
Exfoliantul YR s-a numărat printre primele produse comandate din catalogul YR, în urmă cu mulți ani. De atunci l-am cumpărat constant.
Toma Aurora a spus…
Carmen, sunt de acord cu tine!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, eu nu am băgat de seamă acest lucru, nu am fost atenta la aspectul ăsta.
Miroase superb, aroma de caise/piersici e una dintre preferatele mele.
Toma Aurora a spus…
Coco, în acest moment e favorita mea. Poate exista multe alte vopsele profesionale mai bune sau la fel de bune precum ea, nu mă pot pronunța pentru că nu am încercat altceva.
Toma Aurora a spus…
Loredana, am eu o presimțire că or să-ți placă!
Te pup, draga mea!