Colecție nouă de blugi pe SheIn


  Printre noutățile de sezon din magazinul online SheIn se numără și o colecție bogată de blugi. Pe site găsim acum zeci de modele noi, cele mai numeroase fiind cele cu talie înaltă și croială skinny. Cele mai des întâlnite sunt modelele negre, însă nici albastrul clasic nu e lăsat deoparte. Blugii boyfriend sunt reprezentați și ei destul de bine, am numărat în jur de zece perechi noi, le puteți vedea pe toate în categoria Denim Pants (click aici).
   Prețurile sunt accesibile, o pereche pornește de la 16$ și rareori se întâmplă ca prețul să sară de 30$. Trebuie să fiți atente la dimensiunile trecute pe pagina produsului, uitați-vă dacă materialul este elastic sau nu, acest lucru e precizat în dreptul coloanei Fabric. Dacă aici regăsiți textul Fabric has some stretch, atunci pantalonii sunt elastici și o să vă descurcați mai ușor cu măsurile. Pentru cei rigizi va trebui să vă măsurați cu precizie.









Comentarii

Loredana R. a spus…
Pe cei gri ii am pe drum, in marimea XL. Sper sa imi vina, ultimii blugi L de la ei au venit surorii mele de 13 anisori..
Unknown a spus…
comanda poate fi plattita cu orce card romanesc?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Plata se poate face cu orice card românesc cu care se fac plăti online. Nu e nevoie de un card în valută, banca va face automat conversia leu/dolar.
Toma Aurora a spus…
Loredana, am avut și eu probleme cu mărimile la ei, dar de când am slăbit iau S și intră pe mine. Însă sunt decalate clar, iar diferențele dintre măsuri nu-s evidente, ca la noi. Între S și L nu-i diferență decât de 5-6 cm, de regulă, d-aia trebuie să ținem cont de datele din tabel.