Wishlist de august

rochie: FreePeople.com

   Fetelor, pentru ultima lună de vară am pregătit un mic wishlist. Multe nu am în plan să cumpăr, căci se apropie vacanța și trebuie să-mi păstrez banii pentru ea, însă ceva tot s-a găsit să fie trecut în această postare cu tradiție, pe care o public lună de lună.
   M-am decis să ies puțin din zona de comfort și să-mi cumpăr o rochie ceva mai colorată. Le prefer pe cele deschise la culoare, e adevărat, însă mi-ar plăcea și una roz închis ori albastru întunecat (asta e traducerea mea pentru midnight blue, hi hi!). De aceea deschid wishlist-ul cu o asemenea rochie, foarte colorată.




   Cele trei alegeri din fotografiile de mai sus sunt modele Free People. Pe prima nu am găsit-o într-o variantă low cost pentru moment, însă celelalte două sunt disponibile și pe SheIn. 


   Rochia albă de mai sus e de multă vreme pe lista de dorințe. Un model Self Portrait, la mini-preț pe site-urile asiatice. În unele părți am găsit-o la cca. 50$, în altele se apropria de 100. Nu strică să dați un search după imagine, pe Google, atunci când doriți să găsiți prețul cel mai bun pentru un astfel de articol.




   Au atât de multe gentuțe boho pe Asos.com, care de care mai drăguță. Cele două modele de mai sus costă 30, respectiv 22 lire. Fără îndoială Asos este unul dintre site-urile unde se găsesc cele mai deosebite articole, pentru mine orice comandă e un motiv de bucurie. Sora mea mereu îmi spune că cel mai bun remediu pentru a nu te mai lăsa „păcălită” de Asos e să nu mai intri pe site. Cred că e un adevăr general valabil pentru orice magazin online, nu-i așa?

Comentarii

Georgiana a spus…
Rochia alba este si pe wishlist-ul meu, desi nu m-am hotarat inca 100% intre nuantele disponibile, toate imi plac! Iar gentile sunt adorabile, imi place mult nr. 3. Iti doresc sa bifezi macar o rochie si o geanta! :)
Ella a spus…
Cât de simpatice sunt gentuțele!
Îți doresc să bifezi cât mai curând măcar o parte din ele!
Pupici
Deena a spus…
Foarte boho wishlist-ul tau de august! As vrea si eu o rochie colorata si vaporoasa, dar intre noi fie vorba acum nu prea am unde sa o port. Poate ramane dorinta pentru vacanta de anul viitor!
ABeautyTale a spus…
Ce misto e rochia aia alba!
Unknown a spus…
O mulțime de tentații!
Mi-am propus să fac luna asta cumpărături, așa că inspirația din postare este bine-venită.

Pupici :*
Toma Aurora a spus…
Larisa, mă bucur săaflu acest lucru!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Am comandat-o aseară. Sunt foarte curioasă cum o să arate în realitate, în special în zona bustului.
Toma Aurora a spus…
Deena, atunci sper ca în 2016 să găsești o super rochiță colorată, numai bună de purtat în zilele calde! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am făcut o pasiune pentru ele. A zis sora mea că va încerca să îmi facă una, dar mai întâi trebuie să găsesc ciucurei din aceia. Dacă nu iese nimic, cred că voi comanda una de pe Asos. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, am luat-o aseară. Am emoții legate de bust, sper să fie mai decupat. Varianta roșie am văzut că avea partea de sus cusută până sus, între sâni, să vedem acum...
Pupici!