Ultimele cumpărături




   Mi-am dorit mult o jachetă bomber cu imprimeu floral, iar în cele din urmă am găsit una pe placul meu pe SheIn. Prețul său a fost foarte bun (29$), materialul părea decent din fotografiile de pe site, așa că nu am stat mult pe gânduri și am comandat-o în mărimea S. Jacheta a sosit în pachetul cu cele două rochii pe care vi le-am arătat săptămâna trecută, acel pachet a fost livrat prin curier, dacă vă mai aduceți aminte, iar eu n-am fost nevoită să mai plătesc vreo taxă la vamă. De obicei, pachetele SheIn îmi ajung la poșta vamală, acesta a fost primul caz în care livrarea s-a făcut prin curier, fără să optez pentru acest tip de livrare.



   Mai sus v-am pus o fotografie de pe site și una făcută de mine de aproape, pentru a vă da seama cum arată imprimeul în realitate. Nu există diferențe mari, doar că pe site jacheta pare mai colorată. E destul de groasă această hăinuță, e potrivită pentru primăvară și pentru zilele de toamnă. E matlasată și dublată cu o căptușeală în nuanța piersicii. Măsura S corespunde mărimilor europene, este echivalentului unui 36. Materialul nu este lucios, este de calitate bună, iar jacheta se aseamănă din toate punctele de vedete modelelor bomber de la Zara.



    Sora mea a tras cu ochiul la postarea Wishlist de august și m-a întrebat dacă nu vreau să-mi facă ea gentuța cu pomponi pe care o doream. Atât mi-a trebuit, am mers în ziua următoare prin mercerii și mi-am luat cele necesare: material, bandă pentru bretele, termocolant, pomponi și dantelă din bumbac. Pomponii mi-au plăcut așa mult încât am cumpărat și pe albastru, deși nu știu ce voi face cu ei.  Prețul final m-a dus undeva la jumătatea celui aferent genții pe care doream s-o cumpăr de pe Asos, mi-am făcut moftul, acum m-am potolit. 
   În viitorul apropiat am să public o ținută în care voi purta și această gentuță, eu sunt foarte încântată de ea!


   De luna trecută mă țineam să schimb adidașii pentru alergat, până la urmă Cătălina s-a decis să cumpere ea o pereche, spunând că nu mai suportă să mă vadă cu ceilalți. I-a cumpărat din Lidl, de acolo de unde noi luăm foarte des echipament sportiv, atrase de prețurile bune dar si de calitate. Îmi plac adidașii, am alergat de câteva ori cu ei până acum și sunt foarte comozi.


    Ultimele produse comandate online sunt o rochiță cu broderie (aici) și o geantă cu franjuri (aici). Până la finalul lunii sper să ajungă la mine pentru a apuca să le port în acest sezon. Rochița am văzut-o și pe alb pe site-ul SheIn.com, însă am optat pentru varianta albastru închis pentru că mi-am dorit să mai variez nuanțele din șifonier. 

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
arata super jacheta! sa o porti cu drag!
Ella a spus…
Nu pot să cred că gentuța e făcută de sora ta! E foarte talentată, puteam să jur că e cumpărată!
Îmi place mult gentuța, iar jacheta mi se pare mai frumoasă în realitate decât pe site! Chiar îmi tot spun de ceva timp că vreau și eu o jachetă cu imprimeu floral, iar una ca asta chiar mi-ar plăcea mult!
Să le porți pe toate cu drag! Pupici!
Anonim a spus…
Spunei ca ai cumparat din mercerii termocolant pentru gentuta. Ce e ala, draga mea???
MayDay a spus…
Gentuta e foarte reusita! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
All that beauty a spus…
Jacheta este foarte frumoasa! Sa porti cu placere tot ce ti-ai luat!
Toma Aurora a spus…
Dana, termocolantul arată precum o hârtie dar este un textil subțire, folosit special pentru a întări un material. Se lipește cu fierul de călcat pe spatele textilului pe care dorești să-l folosești și îi oferă o ținută bună. Se folosește mai mult pentru genți, jachete. Se vinde la metru în mercerii și costă doar câțiva lei. Nu se strică în contact cu apa, chiar dacă e fierbinte.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Claudia!
Toma Aurora a spus…
Mihalea, coase perfect la mașină, ca un profesionist!
De mine nu s-a prins cusutul la mașină, deși am luat lecții de la ea. Cos strâmb, dereglez mașina,nu știu să lucrez după tipar, sunt un dezastru :D.
Mulțumesc frumos!
Anonim a spus…
Multumesc mult de raspuns. Mi se pare ca am vazut asa ceva pentru intarirea tivului pe niste pantaloni ai mei mai vechi, dar nu ma gandeam ca se gaseste la mercerii. Pfoai, ce informatie buna mi-ai dat!!!!!
Unknown a spus…
Vai, de când nu am mai făcut o postare cu micile cumpărături...Trebuie să iau exemplu de la tine, Aurora, și să mă pun pe treabă! Eventual le adun din ultimele luni :))

De jachetă ce să zic...abia am una în dulap și modelul tău e foarte simpatic și îți doresc să-l porți cu drag! hehe Cât de gentuță...am observat că s-a creat un trend cu materiale similare și astfel de aplicații și inclusiv sandalele îl urmează și mi se pare super șic și boem. :D
Rokolla a spus…
Imi place jacheta ta! arata suuper
Toma Aurora a spus…
Larisa, eu aștept postarea ta, vreau să văd ce ai cumpărat recent!
Daaa, e mare nebunie cu gențile cu aplicații. Sandale cu ciucuri colorați am văzut în Miniprix (magazin fizic). Erau din piele, superbe, păcat că s-au dat foarte repede în cadrul unei vânzări tip eveniment. Cineva a pus poze cu ele și era să leșin sub birou când le-am văzut. Costau sub 100 lei, parcă 79. Regret că nu le-am prins :(.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Simona! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :D
Toma Aurora a spus…
Pentru puțin. Mi-a zis Cătălina că ajută mult și la cusut. Dacă țesătura nu-i deasă și acul are tendința de a nu coase bine pe dedesubt, atunci acest termocolant ajută enorm, iar mașina nu se mai dereglează deloc.
Descude a spus…
E foarte talentata sora ta, o sa-i fac o vizita si pe blog sa o complimentez :)

www.descude.com