Ultimele cumpărături


   Luni am primit comanda plasată la final de iulie pe site-ul SheIn. A durat foarte puțin livrarea ei, în jur de o săptămână, pentru că pachetul a fost expediat prin curier (a avut valoare mai mare de 99$). Nu am mai plătit taxe vamale de data aceasta, țara de origine a pachetului fiind Olanda. Timpul de procesare a comenzii a fost de 5 zile, iar livrarea a durat o săptămână. Am comandat două rochițe și o jachetă cu flori, pe cea din urmă o s-o fotografiez cu altă ocazie. E foarte drăguță, trebuie să vi-o arăt. Și cele două rochițe despre care vă scriu azi sper să mai apară pe blog, poate am să reușesc să fac câteva poze atunci când le voi purta pe stradă.


   Rochița cu volănașe am comandat-o în măsura S. Este lucrată dintr-un material bun, mat, gros, dantela este de calitate foarte bună. Se închide cu fermoar lung în spate. Materialul nu este deloc elastic, luați în calcul acest lucru. Eu măsor 61 cm în talie, iar rochia vine perfect strânsă. În rest, croiala e amplă, nu trebuie să țineți cont de dimensiunea șoldurilor. 
   Îmi place foarte mult acestă rochiță, e un model Self Portrait pe care l-am văzut și pe Asos, acolo unde costă câteva sute de lire. Cu ea cred că voi face câteva poze, am s-o port cu siguranță pe undeva prin vacanță. O puteți comanda de aici



   Rochița cu numărul 2 este realizată dintr-un material mai moale, subțire. Nici acesta nu-i lucios. Dantela e dublată de tul nude foarte moale. În cazul acestei rochii am optat pentru măsura M, se poate observa din poză că îmi vine puțin largă în zona taliei. M-am temut să nu mă strângă la bust, articolul având doar 78 cm în această zonă conform descrierii de pe site. Însă materialul e elastic, S ar fi fost o alegere mai bună. 
   Deși nu-mi place la fel de tare precum cealaltă rochie, nu regret că am cumpărat-o și pe aceasta. După ce am spălat-o volanele s-au așezat mai frumos. Bilă albă pentru materialul foarte bun și în acest caz! Rochia o găsiți aici.
    Am comandat ambele rochii după ce alți clienți și-au publicat părerea despre ele pe site. Mă refer la clienți reali, nu la bloggeri. Oricât de mult mi-ar plăcea un articol de pe site-urile asiatice, prefer să aștept reacțiile altora, altfel risc să mă trezesc cu surprize neplăcute.

***


Seek Out Fashion Inspiration!

There Is Always A Suitable Dress In SheIn!

To Be A Gorgeous Girl!

Buy  1  Get  1  50% OFF 

Ends: August/13 here: Seek Out Fashion Inspiration!

Comentarii

deebsblog a spus…
Prima rochita e intradevar foarte frumoasa <3
Sa te bucuri de ele, sa le porti cu placere. :)
Gutu Bianca Lucia a spus…
ambele rochite mi se par frumoase....
Ella a spus…
Cât de superbe sunt amândouă! Ador orice e cu dantelă, aș purta ambele rochițe!
Să le porți cu plăcere! Pupici!
Loredana a spus…
A doua imi place mai mult, insa sunt frumoase ca sunt...albe! :D
Claudia's Choice a spus…
sa le porti cu drag! cea de a doua mi-e mai draga!
Toma Aurora a spus…
Merci, Andreea!
Toma Aurora a spus…
Tocmai de aceea mai vreau câteva modele de pe site :) !
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Mihaela. Și eu iubesc dantela!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Lory!
Toma Aurora a spus…
Claudia, mulțumesc, draga mea!