Ținută: Bluza cu broderie



   Fetelor, v-am pregătit o nouă postare de tip outfit. Una lejeră la care am asortat sandale joase, preferatele mele în zilele caniculare. Pe acestea le-am comandat de pe Miniprix în luna mai și le-am purtat de atunci în numeroase rânduri. Au rezistat bine, sunt foarte comode și nu mă rod oricât de mult aș merge pe jos.

   Iubesc bluzele albe, din dantelă ori cu broderie, și le port mai tot timpul. Deși trebuie spălate după fiecare purtare parcă nimic nu e mai potrivit pentru o zi de vară decât un top alb, lejer. În cazul de față alegerea mea a fost o bluză brodată de la Vila, comandată de pe FashionDays.ro. 




Am purtat:
bluză: Vila
pantalonași: Band of Gypsies (Asos.com)
sandale: Corina (Miniprix.ro)
ceas: Jord 
geantă: handmade

   Pantalonii scurți îi am de vreo 3 ani, i-am purtat în fiecare vară. Sunt foarte comozi, iubesc pantalonii scurți de acest gen. Mai am perechi similare de la Zara, în nuanțe mai închise (gri, negru), însă aceștia rămân preferații mei. 

   Pe final am pregătit pentru voi o selecție de articole similare celor purtate de mine, pe care le-am găsit disponibile pe site-urile din România. Știu că multe dintre voi aveți rețineri atunci când vine vorba de comenzile plasate în afara țării, vi se pare complicat să mergeți la vamă după pachete, așa că de data aceasta alegerile mele sunt limitate la teritoriul țării noastre.

Comentarii

An a spus…
Chiar ca sunt superbi pantalonasii scurti <3
Georgiana a spus…
Foarte frumoasa si de sezon tinuta ta, imi place bluza in mod deosebit! :)
bydee-make-up a spus…
Imi place mult tinuta ta!
Si eu sunt o mare fana a pantalonilor scurti iar cei lejeri, din materiale usoare sunt in topul preferintelor mele.
Bluzele finute care contin putina dantela sunt minunate! :)
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Andra!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, bluza o port des, îmi place mult. Încă mai este disponibilă pe Fashion Days, însă numai în măsura XS.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Ce dor o să-mi fie la iarnă de astfel de hăinuțe, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă ar fi după mine aș sta permanent în pantalonași lejeri, sunt ideali în zilele calde.
Te pup!