Gama Wella Enrich pentru păr cu structură puternică



    Fetelor, am pregătit un articol special pentru două produse ce-mi plac foarte tare. Acestea sunt șamponul și masca din gama Enrich, de la Wella Professionals. Am folosit multe produse Wella, mi-au plăcut cele dedicate îngrijirii părului vopsit, dar și cele special formulate pentru părul ondulat, însă cele despre care scriu astăzi sunt de departe cele mai bune.

   Enrich vine în două variante: pentru păr subțire și pentru păr aspru. Produsele pentru păr subțire au o formulă mai ușoară, ce nu îngreunează firul de păr și nu afectează volumul acestuia. Cele pentru păr aspru sunt intens hidratante, sunt recomandate pentru tipurile de păr normal, deteriorat, frizat, creț sau cu structură puternică. Eu am optat pentru varianta din urmă iar părul meu este normal ca și grosime, ondulat, folosesc des placa de păr și caut produse cât mai hidratante.



   Despre șampon am citit câteva păreri înainte de a-l alege. Era apreciat pentru că reușește să curețe foarte bine părul și pentru că e spornic. Subscriu acestor păreri, o cantitate cât două boabe de fasole e suficientă pentru a-mi șampona scalpul. Dacă părul meu e foarte murdar sau am aplicat o mască cu ulei înainte, atunci șamponez de două ori. Curăță perfect scalpul, nu usucă firul de păr pe lungime, este un șampon foarte economic, în această lună de când îl folosesc am consumat mai puțin de o treime din sticlă.



   Masca am folosit-o după fiecare șamponare, numai de două ori am înlocuit-o cu o mască de la Gerocossen. Din flacon am consumat și mai puțin decât în cazul sticlei de șampon, lucru rar întâlnit, la mine balsamul și masca de păr consumânu-se de două ori mai repede decât șamponul. Ca și consisteță, masca e foarte densă, ca o pastă untoasă. Se întinde ușor pe părul umed, se lasă să acționeze timp de 5 minute, apoi se clătește. Excelentă, lasă părul foarte moale și ușor de coafat. 
   Ambele produse miros plăcut, floral. Îmi amintesc de niște produse pentru corp cu aromă de crini pe care le-am folosit cândva. Produsele Wella au în general mirosuri florale, nu foarte intense, ce nu mă deranjează. La polul opus ar fi, să zic, produsele TIGI, care au o aromă foarte intensă și persistentă ce mă face să le evit în zilele calde.

   Produsele din gama Enrich au fost primite spre testare, însă asta nu are nicio influență în prezentarea mea. Am folosit numeroase produse profesionale pentru păr, unele nu m-au impresionat cu nimic, nu se deosebeau de șampoanele ori măștile de la raft și nu m-am ferit să le prezint părțile proaste pe blog. Însă celor două produse prezentate azi nu le-am găsit cusur, s-au comportat foarte bine cu părul meu .
   Găsiți șamponul și masca disponibile pe Centrudefrumusețe, șamponul costă 26 lei, iar masca 35 lei. Prețurile sunt foarte bune pe acest site, comparativ cu alte site-uri și magazine fizice (saloane de coafură). Transportul costă 25 lei, de aceea este convenabil fie să cumpărați mai multe produse, fie să plasați o comandă comună împreună cu prietenele. Dacă atingeți pragul de 300 lei, livrarea este gratuită.
   Pe site găsiți nu doar cosmetice pentru îngrijirea părului, ci și produse de styling și vopsea Wella. Un tub de vopsea Koleston, spre exemplu, costă 26 lei. Nu uitați că pentru vopseua profesională aveți nevoie și de oxidant, acesta nu se livrează împreună cu vopseaua.


Comentarii

bydee-make-up a spus…
Sa le folosesti cu placere in continuare!
Masca ma tenteaza si pe mine. In ultima perioada mi-am cam "agresat" parul si cred ca m-as intelege bine cu ea. :)
Pupici
Claudia's Choice a spus…
M-ar tenta samponul, pana acum n-am incercat nimic din gama profesionala!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Masca este foarte hidratantă. Mi-a plăcut mult și varianta pentru păr colorat, in flacon roșu.
Toma Aurora a spus…
Claudia, produsele profesionale sunt mai concentrate, te scapă de grija cumpăratului lunar de șampon/balsam.