Fashion homecoming dresses from Tbdress


   Deși la noi nu se serbează. homecoming e un eveniment cu tradiție în școlile din Statele Unite. Se desfășoară de obicei în luna septembrie, uneori și la începutul lui octombrie, și presupune pregătirea unui banchet la care participă elevii, dar și o întrecere sportivă, o paradă și un dans special pentru această ocazie. Dacă primăvara e nebunie la americani cu celebrul bal, homecoming e un fel de corespondend ce are loc toamna. 
   Nu e de mirare că printre cele mai populare căutări pe Google, în rândul tinerelor americance, figurează cheap homecoming dresses, fashion homecoming dresses sau sexy homecoming dresses, acest eveniment fiind la fel de important pentru ele precum balul de absolvire.

   Există multe site-uri de haine ce și-au rezervat o categorie anume pentru homecoming, unul dintre ele este Tbdress, un magazin online specializat în rochii elegante, pentru evenimente. Aici găsim sute de modele potrivite pentru celebrul banchet de toamnă, la prețuri pornind de la 60$.
   Dintre rochiile reunite sub eticheta fashion homecoming dresses (http://www.tbdress.com/Cheap-Homecoming-Dresses-4369/am selectat mai multe variante ce mi s-au părut atractive. Întreaga selecție o puteți admira pe site, o mare parte din aceste rochii se pot purta inclusiv la petrecerile din țara noastră.
   Transportul se calculează pentru fiecare produs în parte, în funcție de greutatea acestuia și de țara în care urmează să fie expediat. Puteți afla care sunt costurile de livrare simulând o comandă pe site.







Comentarii

Miu Miu a spus…
Vaaai, prima rochie e tare tare furmoasa. Imi place!

Te pup

www.miu-miu.ro
Toma Aurora a spus…
Pupici, Andreea!
Unknown a spus…
Ai mai facut comanda de pe tbdress? cum decurg platile si transportul ca timp?
Toma Aurora a spus…
Bună, Alina. De pe tpdress nu, dar bănuiesc că lucrurile decurg la fel ca în cazul celorlalte site-uri chinezești (plata cu cardul în lei/paypal, conversie automată în valută făcută de bancă). De fiecare dată când am comandat din Asia nu mi-a venit pachetul mai devreme de 3 saptamani si cel mai mult am așteptat 2 luni.
Citește și recenziile de pe site înainte de a comanda, ca să nu ai suprize neplăcute legate de calitatea produselor.