Creion L'Oreal Contour Parfait (665 Rose Beige)


   Creioanele contur sunt singurele produse pentru buze pe care obișnuiesc să le folosesc. În prezent nu am niciun ruj sau luciu de buze în trusa de machiaj, am renunțat treptat la ele din pricină că trebuia să le duc grija peste zi, să le aplic din nou la un anumit interval, să am grijă să nu se transfere pe dinți, să nu-mi murdăresc hainele atunci când mă îmbrac. Știm cu toate care sunt dezavantajele acestor cosmetice ce ne colorează și ne fac buzele lucioase. Creioanele sunt varianta mai sigură, având o formulă uscată nu se transferă și rezistă bine pe pielea buzelor. Eu le prefer pe cele în nuanțe neutre, foarte apropiate de culoarea naturală a buzelor, iar unul dintre favoritele mele este Contour Parfait, un creion de la L'Oreal (vezi aici) rezistent, disponibil în culori foarte plăcute. Eu am ales nuanța 665, un nude rose.


   Aplicat pe buze, Rose Beige nu se distinge foarte bine, colorează ușor buzele într-o nuanță rozalie deschisă. Culoarea e mată, cu aspect natural, nu lucește deloc și nu se simte pe buze. Formula nu conține particule strălucitoare. Rezistă foarte bine pe buze și se șterge treptat, fără a lăsa pete. Însă nu este un creion rezistent la apă. 
   Eu îl aplic pe întreaga suprafață a buzelor, așa cum aș aplica un ruj. Nefiind cremos, nu se întinde prea rapid, însă mai mult de un minut nu-mi ia să mă colorez cu el. Creionul în nuanțe nude poate fi aplicat inclusiv în afara conturului natural al buzelor, pentru a crea impresia de buze mai pline. De asemenea, dacă fondul de ten a estompat conturul, atunci îl puteți reface apelând la un astfel de produs.

   Prețul creionului Contour Parfait oscilează între 15 și 25 lei, în funcție de magazinul din care alegeți să-l cumpărați. Eu l-am luat din Kendra cu 15 lei, într-o perioadă în care aveau promoție la produsele L'Oreal.

Comentarii

bydee-make-up a spus…
Aceasta este una dintre nuantele mele preferate. :)
Sa il folosesti cu placere in continuare!
Pupici
Descude a spus…
Si eu obisnuiesc sa aplic creioane de buze pe post de ruj, chiar recent mi-am mai achizitionat unul de la Flormar, au cele mai frumoase nuante!
Te pup

www.descude.com
Claudia's Choice a spus…
mi-am luat si eu unul de la Avon, intr-o nuanta asemanatoare.
Loredana a spus…
Ce nuanta frumoasa! :)