Articole esențiale pentru toamna lui 2015

   

   Înainte de începutul unui nou sezon îmi place să pregătesc o listă a articolelor vestimentare pe care eu le consider utile în anotimpul respectiv. Nu mă ghidez neapărat după tendințe, aleg obiectele în funcție de preferințe. De pildă, toamna și iarna nu port des rochie sau fustă, ar fi inutil să cumpăr multe astfel de articole doar pentru că sunt cool, fiind recomandate de un anumit specialist sau de o revistă de modă. De câțiva ani prefer să port culori potolite în zilele reci, iar pentru această toamnă m-am orientat înspre caramel, cafeniu, negru. Hainele cu print leopard îmi plac mult, nu aveau cum să lipsească din lista mea de dorințe. Ghetele joase sunt și ele o altă obsesie a mea, mi-am promis că de data aceasta mă voi limita la o singură pereche nouă.



1. Pălărie bej din fetru
   Anul trecut am purtat pentru prima dată o astfel de pălărie și de atunci am prins drag de acest accesoriu. Pentru că pălăria pe care o dețin este neagră, am de gând să cumpăr una bej sau maro pentru această toamnă. Cu boruri nu prea largi pentru a nu incomoda lumea în jurul meu.



2. Jachetă scurtă din denim
   Am o singură jachetă din denim, un model boyfriend. Am probat recent una clasică, aproape mulată pe corp și mi-a plăcut mult. Îmi place cum arată cu blugi negri și un top alb- o ținută casual ce ne poate salva în multe situații.


3. Pulover cu print leopard
   În multe liste de dorințe am strecurat un pulover cu acest tip de imprimeu. Sper să am noroc și să găsesc de data aceasta unul pe placul meu. Cel mai tare mă tentează unul în nuanța cafelei cu lapte, cu pete discrete de leopard, am zărit unul asemănător pe Pinterest, cândva demult, și am rămas cu acest fix.






4. Pulovere în tonuri de maro
   Le-am evitat o perioadă, acum le văd ca fiind piese de bază pentru toamnă. Puloverele groase pot fi purtate fără jachetă în prima parte a toamnei dar și iarna, pe sub geacă, în zilele în care am pune și pătura pe noi din pricina gerului de afară.




5. Fular/eșarfă animal print
   Din nou, ceva cu imprimeu leopard! Aceste accesorii se potrivesc cu hainele maro, dar și cu denimul. Eșarfa cu un astfel de print este considerată un articol clasic, mie îmi lipsește din garderobă și vreau să remediez acest lucru.






6. Ankle boots
   Ghetele până la glenză, cu toc cât mai mic, sunt perfecte pentru ținutele de zi. De abia aștept să sosească toamna pentru a scoate la purtare toate perechile cumpărate acum un an de la Miniprix, dar și pentru a-mi alege unele noi. La Zara am văzut unele foarte frumoase pe care intenționez să le cumpăr în luna septembrie.






7. Jachetă green army
   Hainele cu aspect milităresc se poartă mereu. După camuflaj, green army a intrat în peisaj și în mai toate vitrinele putem observa cămăși, pantaloni și geci în această nuanță. În vara aceasta green army a detronat denimul, fiind alăturat adesea articolelor albe din dantelă. Cu siguranță va fi la mare căutare și în sezonul rece.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Imi plac mult palarioara si ghetutele.
Deea D. a spus…
Ahhh, abia astept toamna! Mor de nerabdare sa revin la cardigane, palarii, cizme, pulovere si esarfe! ^_^
bydee-make-up a spus…
Zici ca mi-ai citit gandurile!
Ador palariile, ghetele cu talpa joasa sunt printre preferatele mele de cativa ani, animal printul e nelipsit din "colectiile mele vestimentare" iar green army-ul mi se pare perfect pentru toamna. La fel si puloverele in tonuri maronii. :)
Pupici
M and M a spus…
Hei draga mea ! Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Cam asta imi vine si mie in minte cand ma gandesc la toamna ce bate la usa , in afara de palarie, nu e genul meu. Eu le-am bifat cam pe toate dupa lista in decursul acestui an. Geaca green army am avut noroc si am gasit-o la reduceri vara aceasta , doar 40 de lei m-a costat redusa de la 160:d. O noua pereche de ghete vreau si eu , astept sa se actualizeze stocul din Miniprix.
P.S. De abia astept sa ne arati ce ti-ai cumparat si poate un nou wishlist si bineinteles postarea caleidoscop. Te pup
Loredana a spus…
Daaa, cam asa m -am gandit si eu! Puloverase si as vrea unul cu animal print precum cel prezentat de tine. Ghetutele pana a gleza imi plac si mie tare mult, la fel si botinele!
M-am gandit si eu sa incep sa caut hainute pentru perioada care urmeaza....desi ele de vara sunt la mari reduceri! :D
Pupici
Loredana R. a spus…
Ca bine zici! Eu incep deja stocul de ghete :))