Wishlist: Bluze cu broderie


   Bluzele cu detalii brodate se numără printre piesele mele favorite. Pot juca oricând rolul principal într-o ținută, alături de o pereche de pantaloni simpli sau o fustă basic. Din articolele în care v-am prezentat ultimele cumpărături v-ați dat mai mult ca sigur seama de faptul că iubesc articolele vestimentare brodate. Nu mă rezum doar la rochii, cumpăr și fuste și pantaloni cu broderie și, cel mai adesea, sfârșesc cumpărând bluze și topuri cu broderii aplicate. 

  Pentru vara aceasta m-am aprovizionat cu două astfel de obiecte comandate de pe site-ul SheIn (ex SheInside), vi le-am arătat aici și aici. Amândouă mi-au plăcut mult, le-am purtat atât cu blugi lungi cât și cu pantaloni scurți din denim și am fost mulțumită și de faptul că materialele au rezistat la spălări repetate iar broderiile nu s-au stricat în timp. Cel puțin bluza cu volane, pe un umăr, am considerat-o una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut în materie de shopping în acest sezon.
    Am plasat recent o comandă pe site, iar următoarea o voi da pe la sfârșitul verii. La următoarea rundă am în plan să comand și una-două bluze cu broderie, dar de data aceasta cu mânecă lungă, pentru toamnă. Mi-am făcut o listă a preferatelor, poate alegerile mele vă vor inspira și pe voi.









   Până pe data de 23 iulie puteți profita de prețuri promoționale la articole din următoarele categorii: rochii pentru festival (rochii boho, în general), rochii potrivite pentru școală, costume de baie&rochii de plajă și haine pentru întâlniri. Aceasta este promoția activă pentru următoarea săptămână, cei de la SheIn schimbă ofertele săptămânal, uneori oferind coduri de reducere, alteori prețuri direct reduse.

   Câteva detalii despre comenzile SheIn:
-transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 30$;
-pchetele ajung la poșta vamală;
-puteți plăti cu orice tip de card potrivit pentru cumpărăturile online (în lei sau valută), dar și prin Paypal. Eu am plătit doar prin Paypal până în prezent;
-durează cca.7 zile până când pachetul este livrat, apoi încă 14-21 până când ajunge la destinație;
-uitați-vă cu mare atenție la dimensiunile trecute în tabelul fiecărui produs și nu vă orientați după fotografii atunci când vine vorba de lungimea unui produs!
-la vamă se plătesc uneori taxe, însă acestea nu sunt foarte mari pentru că valoarea declarată este de obicei în jur de 20$. Dacă aveți o comandă mare, de peste 100$, nu selectați transportul prin curierat rapid pentru că mai nou SheIn livrează și prin DHL, iar taxele vamale ajung la 110-120 lei. DHL percepe și o taxă per pachet, de câteva zeci de lei, de aici și valoarea ridicată a costurilor;
-plătiți acea taxă de 0.99$ ce asigură comanda voastră. În caz că pachetul se rătăcește, veți primi alte produse, fără nicio discuție. Mie un pachet mi-a ajuns în Croația, deci se mai întâmplă. În caz că n-o plătiți, veți primi banii înapoi în eventualitatea în care pachetul vostru nu ajunge la destinație.

Comentarii

Georgiana a spus…
Si eu am descoperit cateva bluze brodate foarte frumoase la ei, am una pe drum si multe in wishlist! :)
Claudia's Choice a spus…
as fi si eu incantata sa dau o comanda, dar au atatea produse, incat nu ma pot hotari.
Toma Aurora a spus…
Georgiana, ah, sigur am s-o văd pe blog! :D
Toma Aurora a spus…
Claudia, te înțeleg perfect!