Ultimele cumpărături



   Am apucat să fotografiez în acest weekend o parte din ultimele achiziții. S-a nimerit ca toate să fie roz ori să aibă detalii în această culoare. Eu sunt fan al rozului deschis, pastel, de mulți ani, este una dintre cele două nuanțe pe care le prefer atunci când vine vorba de vestimentație, alături de ivoire.

   Din Miniprix mi-am cumpărat un cardigan cu libelule roz, un articol F&F, dintr-un bumbac moale, cu un print superb, care m-a cucerit dintr-un foc! Cei de la Miniprix aduc în magazinele fizice multe articole ce nu ajung pe site, unele fiind disponibile doar în 2-3 bucăți. Am văzut articole Asos, River Island, TopShop, rochii superbe, cu tot felul de broderii și aplicații. Dacă aveți timp la dispoziție vă recomand să mergeți în magazinul din Otopeni. Totuși, la încălțăminte prefer magazinul online pentru că aici aduc modele ce nu-s de găsit în locațiile fizice. Brandurile-partener își vând de regulă produsele doar prin intermediul platformei online.
  Miniprix a mai crescut prețurile la haine, eu pe cardigan am dat 70 lei, iar rochiile am văzut că au prețuri cuprinse între 69 și 139 lei. Însă sunt foarte frumoase, merită!

   Din outletul online BrandCircus mi-am cumpărat două tricouri simple și o frumoasă bluză cu mânecă lungă și broderie, de culoare roz, cea pe care am surprins-o și în fotografie. A costat 50 lei. Brand Circus are prețuri mai bune decât Kurtmann, o bluză Zara costă la ei în jur de 40-50 lei și tot timpul au produse la prețuri promoționale. Kurtmann, în schimb, aduce mai multe produse deosebite.



    Din Damascus, magazinul de la Unirii, am plecat cu un kimono cu flori roz și franjuri negri de la Atmosphere. Aveau reduceri când am fost eu, pentru kimono am plătit 19,99 lei. Aveau mai multe modele, cu diverse imprimeuri, toate reduse la acest preț. L-am luat pentru un weekend la mare, am considerat că varianta roz mi se potrivește cel mai bine.
    Damascus nu mai e ce-a fost cândva, dar cu puțină răbdare poți găsi aici rochii de la TopShop, Dorothy Perkins, Marks&Spencer. De când magazinul a devenit foarte popular, au început să aducă foarte multe haine no name.

Comentarii

Unknown a spus…
Acel kimono face toti banii :x Arata atat de dragut :x Sa le porti cu drag :*
Te pup, Zuzu :*
http://www.zuzulicka.ro/2015/07/top-3-must-have-swimwear-wishlist.html
Unknown a spus…
Sa le porti sanatoasa, arata super!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc frumos, Alina!
Toma Aurora a spus…
Larisa, merci mult, draga mea!
Te pup!