Ținută: Kimono-ul cu flori



   Fetelor, v-am pregătit pentru astăzi o postare de tip outfit. Ținuta pe care o port este una lejeră, am considerat-o potrivită zilelor toride. A fost foarte cald în ultima vreme la mine în zonă și sunt convinsă că multora dintre voi v-au dat de furcă temperaturile ridicate. 
   Înainte să-mi cumpăr primul kimono am trăit cu impresia că îmi va fi cald în el, atunci când îl voi trage peste un tricou sau o rochie. De aceea, în mintea mea, kimono-ul figura mai mult ca articol potrivit pentru plajă, bun de purtat peste costumul de baie. În realitate lucrurile nu stau așa, kimono-urile de vară sunt confecționate din materiale foarte subțiri și protejează pielea de razele și căldura soarelui.







Am purtat:
kimono: Atmosphere 
pantaloni scurți: SheIn (AICI)
tricou: Stradivarius (AICI)
teniși: Superga (Asos.com)
geantă: Asos.com
ochelari: TinaR

     Sacoșele de tip tote bag mă trimit și ele cu gândul la mare, căci de obicei le folosesc pe post de geantă de plajă, însă de cea roz de la Asos am prins drag și o port la multe ținute de zi. Este confecționată dintr-un material gros, foarte bun și arată excelent deși a fost spălată de foarte multe ori. Uneori o folosesc și când fac cumpărături, e rezistentă. Recomand articolele de pe Asos, acest site a fost și va rămâne preferatul meu pentru shopping online căci au produse de calitate foarte bună și reduceri pe tot parcursul anului.

   Revenind la kimono-uri, nu neg faptul că îmi doresc să am cât mai multe modele. Pe lista de dorințe am unul negru, cu print geometric și încă câteva cu flori. Modele frumoase și accesibile se găsesc pe site-urile asiatice, iar mai jos vă las preferatele mele de pe SheIn.com. Fiecare kimono are un preț sub 20$. Luați aminte la lungimea articolelor, e indicat să le alegeți pe cele mai lungi de 80 cm dacă doriți să vină ceva mai lungi, să le purtați peste rochii, fuste ori pantaloni foarte scurți.

kimono alb

kimono cu flori

Comentarii

Cherry Queen a spus…
am vazut si eu unul saptamana asta cand am colindat prin magazine dar am ales sa cumpar altceva. insa neaparat imi doresc si eu un astfel de kimono.
imi place cum il porti pe al tau si imi plac mult si variantele propuse. :)
pupici!
Unknown a spus…
Kimono-ul acela este absolut minunat :x Si imi place intreaga tinuta pentru ca este extrem de colorata :D Pupici :*
www.zuzulicka.ro
Rokolla a spus…
In ultimul timp întorc capul tot mai des dupa kimono-uri. Cred ca imi voi cumpara si eu unul cat mai curand
katinafashion a spus…
frumos si comod acest outfit, te prinde bine, acelasi stil casual il abordez si eu, motiv pt care si eu mai vreau sa-mi cumpar si alte modele! cind te plictisesti de acest kimono , ti-l cumpar eu! doar sa-mi spui....cu drag, irina
Ella a spus…
Chiar îmi doresc și eu un kimono cu imprimeu floral, iar al tău îmi place foarte mult!
Gentuța e genială, mi-a atras imediat atenția și chiar e păcat s-o păstrezi doar pentru plajă, vine foarte bine și la astfel de combinați, de zi.
Te pup!
Andraxela a spus…
Ce dragut iti vine! Cred ca semeni putin cu Ami, cantareata de la noi! :D

https://voxofvanity.wordpress.com/
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Alexa!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cireșico, neapărat trebuie să-ți cumperi unul, mai ales dacă vei mai petrece mult timp acasă, la mare. O să-ți fie de folos și la plajă, în special când bate vântul :D.
Toma Aurora a spus…
Larisa, mulțumesc!
Îmi place să port haine colorate pe timp de vară :D.
Toma Aurora a spus…
Ramona, se găsesc multe modele și la noi, am văzut prin mai toate magazinele și nu sunt scumpe. Să-ți găsești unul frumos, asta îți doresc!
Toma Aurora a spus…
Bună, Irina!
Mulțumesc! În cazul în care mă voi plictisi de el, am să-ți dau de știre. A fost foarte ieftin, l-am cumpărat dintr-un outlet din București (Damascus) cu doar 20 lei :).
Toma Aurora a spus…
Mihaela, la următoarea comandă Asos am zis că îmi voi mai lua una, m-a mulțumit materialul său, nu e precum o cârpiță subțire. Pe aceasta am primit-o cadou de ziua mea, dar eu am ales-o de pe site și știu că a fost redusă pe la 6-7 lire, așadar a fost un chilipir.
Pupici!