Ținută: All white


   Sunt convinsă că multe femei preferă să poarte ținute all white pe timp de vară. Fie că suntem în vacanță, mergem la muncă ori ieșim în oraș, ținutele albe constituie o alegere potrivită pentru zilele caniculare. Mărturisesc că mie îmi plac foarte mult și că mai mult de jumătate din hainele mele pentru sezonul cald sunt albe. Astăzi vă prezin o ținută comodă, formată din fustă și bluză, pe care am ales să o port la o expoziție Salvador Dali la care am mers zilele trecute.


   Rochiile Dolce Vita au fost pentru mine dragoste la prima vedere! Erau scumpe însă și m-am bucurat tare când am văzut modele similare pe site-ul SheIn. Așa că n-am stat pe gânduri și am cumpărat o rochie, o bluză și o fustă identice articolelor Dolce Vita. Asta se întâmpla anul trecut. De atunci am tot purtat articolele, îmbinate în fel și chip. Cel mai des m-am folosit de bluză, pe ea am purtat-o și primăvara și toamna.
   Materialul folosit este un bumbac subțire, iar fusta și rochița au avut jupă. Jupa era lucioasă, sintetică, așa că am înlocuit-o.







Am purtat:
bluză: SheIn
fustă: SheIn
teniși: Converse (aici)
geantă: handmade

   Recent am reluat colaborarea cu magazinul online SheIn, iar din selecția ce mi-a fost pusă la dispoziție mi-am ales tot ceva alb, o rochie croșetată. În general, o colaborare cu un astfel de site presupune ca bloggerul să-și aleagă un produs (sau mai multe) dintr-o selecție făcută de magazinul respectiv. Din păcate aici nu prea intră articolele care îmi plac mie, de aceea am și întrerupt colaborarea în urmă cu un an. Produsele lor nu-s deloc scumpe, în general o bluză costă sub 20$, iar o rochie nu sare de 40$, așa că am preferat să rămân doar afiliat și să-mi comand ceea ce-mi place.



    Rochia primită este cea din fotografiile de mai sus. Calitatea materialului său este bună, mărimile se potrivesc cu cele europene. Nu am mai avut probleme cu măsura, de data aceasta. Florile erau cusute doar în jumătate, a fost nevoie să le prind cu acul pe margini pentru că nu-mi plăceau cu petalele în vânt, mă simțeam ca un...buchet! Este destul de decoltată, se poate observa acest lucru, însă arată decent purtată cu o bustieră din dantelă pe dedesubt. Poate fi comandată de aici, costă doar 19$. Un preț foarte bun pentru o rochie de ocazie.

***




Comentarii

Lorena's blog a spus…
Ce bine iti sta in alb! E foarte draguta rochita, imi place cum arata in combinatie cu acei tenisi. :*
bydee-make-up a spus…
Iubesc tinutele all white iar a ta este pur si simplu dementiala!
Outfitul tau romantico-jucaus imi place foarte mult! :)
Pupici
Dorina a spus…
Am crezut initial ca ai rochie! :)
Arata superb combinatia si te prinde tare bine albul! <3
http://www.anotherside-of-me.com
cris a spus…
Iti sta super in alb, iti accentueaza bronzul! E superba tinuta, chiar am crezut initial ca e rochita, iti vine tare bine :*
Simona Tucu a spus…
Ma alatur si eu fetelor si iti spun ca iti sta minunat in alb, e culoarea ta categoric. Initial din poza am crezut ca porti o rochita, dar faptul ca sunt piese separate e si mai bine pentru ca posibilitatile de combinare cu alte articole sunt nesfarsite. Imi place mult look-ul tau, dar si alegerea facuta. Si eu ma gandeam tot la o bustiera care sa rezolve decolteul rochitei.
Pupici!!
Ella a spus…
Puteam să jur că porți o rochiță! :D
Îți stă extrem de bine în ținute all white, iar modelul fustei și al bluzei îmi plac la nebunie!
Pozele sunt superbe, îmi place în special a treia.
Pupici
Georgiana a spus…
Si eu am crezut ca porti o rochie! Imi place tare mult combinatia cu tenisi, arata fresh! Te pup, weekend frumos!
Loredana a spus…
Foarte frumoasa tinuta! Imi place all white! :)
Imi place si dantela!
Unknown a spus…
Chiar mă gândeam ce mai e nou în relația celor de la SheIn cu bloggerii, fiindcă renunțaseră pentru o vreme la oferirea articolelor vestimentare.

Îmi place ținuta. Pe lângă faptul că e atractivă, se dovedește și confortabilă. :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Lorena! Pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Dee! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dorina, așa pare de fapt, o rochiță. Pe multă lume am păcălit, hi hi!
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Cristina, mulțumesc! :*
Toma Aurora a spus…
Simo, ai dreptate, e mai practic să am două piese. Bluza am integrat-o în fel de fel de combinații, e foarte versatilă. Fusta mărturisesc că nu am purtat-o decât în varianta asta, încă nu mi-a trecut prin cap altceva.
Mulțumesc mult, draga mea! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, merci!
Poze în acel leagăn cred că multă lume a făcut, e un soi de loc în care oamenii fac neapărat o fotografie :D.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, mulțumesc!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Merci, Lory! Și eu sunt fan dantelă și haine brodate!
Toma Aurora a spus…
Larisa, din câte știu eu au renunțat din pricina lipsei de trafic. Au căutat bloggeri noi, cu care nu mai colaboraseră, apoi s-au întors la cei vechi. Nu s-au schimbat multe în program. La fel, se pune accent mare pe trafic, se oferă o listă de produse din care-ți poți alege preferatul. Le poți scrie un mail pentru mai multe detalii, găsești adresele pe site.
Mulțumesc! Te pup!