Favoritele lunii iunie




    Lista produselor preferate în luna iunie este gata! Câteva dintre cosmeticele listate au istorie, le-am mai cumpărat de câteva ori în trecut, mi s-au potrivit și de aceea am continuat să le achiziționez. Altele sunt nou descoperite și abia aștept să vă prezint recenziile lor pe viitor.

   Produse de la Thursday Plantation am tot încercat. Sora mea are destul de multe iar eu sunt cea care i le consumă. De obicei folosesc cosmeticelor lor, pe bază de arbore de ceai, cu câteva zile înainte de menstruație, pentru a ține sub control tenul. În lista favoritelor lunii iunie intră loțiunea tonică, un produs foarte blând, care nu-mi irită deloc pielea și o lasă foarte curată după utilizare. Are un miros puternic, de arbore de ceai, și este nevoie de o cantitate mică pentru a șterge tenul. Loțiunea nu conține alcool și este potrivită inclusiv pentru tenul sensibil.
   Cele două flacoane de la Manuka Honey din fotografie conțin miere de Manuka și o cremă de față hidratantă. Ambele mi-au plăcut nu mult, ci foarte mult. Mierea de Manuka, folosită pe post de mască de față, curăță foarte bine pielea și o hidratează în același timp. Crema o folosesc doar seara, are o consistență ușoară, este hidratantă și nu mi-a provocat nicio neplăcere. Produsele Manuka Honey pot fi comandate de pe Apiland.ro.
   Pentru manichiură am folosit adesea un lac de unghii de la Yves Rocher, un soi de top coat mov pastel, potrivit și pentru manichiura franțuzească. Pe unghiile mele scurte rezistă destul de bine, 3-4 zile și oferă o colorare discretă. Oja nu este opacă, ci aproape transparentă, tocmai de aceea am clasificat-o ca fiind un fel de lac protector.
   Pentru pedichiură am utilizat un lac roșu de la OPI, din colecția Gwen Stefani. Totuși, lacul nu-i bun decât pentru unghiile de la picioare, pe ele rezistă bine. Folosit pentru manichiură e un dezastru, se ciobește foarte repede.
   Balsamul Recital Preferance e un tratament inclus în cutia vopselei cu același nume. E un produs hidratant minunat, ce descâlcește părul în câteva secunde și-l lasă foarte moale. Un tub e suficient pentru 6 utilizări, adică rezistă cu brio perioadei dintre 2 vopsiri. Vopseaua Recital Preferance e preferata mea în momentul de față, este foarte blândă cu firul de păr deși conține amoniac, iar colorarea oferită e uniformă.



   Continui seria favoritelor lunii cu laptele de corp Comme une evidence, un produs de la Yves Rocher pe care l-am mai avut în varianta de 50 ml. Miroase foarte puternic, nu mai e nevoie să aplicați parfum după și are o consistență ușoară, potrivită sezonului cald. Din păcate nu hidratează bine pielea, este mai mult un produs parfumant. Eu l-am primit cadou pentru o comandă plasată pe site luna trecută.
   Pasta de dinți Manuka Honey are consistența unei amestec gros de argilă verde. Gustul său e ușor dulceag, mirosul e similar mierii de Manuka. Îmi place mult și în prezent o folosesc cu un nou capăt al periuței electrice Oral-B, Floss Action. Dintre capetele încercate, Floss Action mi se pare cel mai bun pentru curățarea interdentară, este categoric varianta mea preferată dintre capetele Oral B. 
   Despre gelul gomant pentru duș cu măr și anason am scris aici. Foarte mult îmi place, are o aromă fresh, ușor dulceagă, potrivită pentru vară.
   Am pierdut șirul flacoanelor de gel de curățare Gerocossen cumpărate. Curăță eficient pielea, nu o ususcă deloc, iar recipientul nou, prevăzut cu pompă de dozare, e mai practic. Gelul de curățare este recomandat tenului normal și celui mixt. 

Comentarii

Andreea C a spus…
Multumim pentru listuta ! M-ai facut curioasa in ceea ce priveste produsele care contin Manuka Honey, cred ca voi incerca ceva in cel mai scurt timp :)
Alice wonders a spus…
Subscriu celor spuse de tine despre balsamul Recital Preferance, l-am avut si l-am iubit. La urmatoarea comanda YR voi pune si gelul gomant in cos, ma tenteaza.
Ella a spus…
M-ai făcut foarte curioasă cu produsele Manuka Honey!
Gelul gomant e o descoperire recentă pentru mine, dar deja îl iubesc și eu!
Să le folosești cu drag în continuare!
coco a spus…
produsele Manuka ma incanta si pe mine, nu stiam de ele!
Georgiana a spus…
Si eu am retinut gelul gomant pentru o comanda viitoare Yves Rocher, e prea tentant! :)
Loredana R. a spus…
Am si eu crema cu miere de Manuka si o iubesc din toata inima! :)
Toma Aurora a spus…
Loredana, mă bucur să aud! E una dintre cele mai faine creme încercate vreodată, iar mie foarte puține creme mi s-au potrivit, având tenul gras și sensibil.
Toma Aurora a spus…
Georgiana, am observat că multor persoane le este pe plac, sigur o să te bucure achiziția, în caz că o vei face :).
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Coco, le-am descoperit recent! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am citit pe blogul tău că-ți place mai mult gama aceasta decât cea cu lămâie și subscriu. Este și preferata mea din colecția de vară de la Yves Rocher :D.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Alice, dacă s-ar vinde și separat la raft, multă lume cred că l-ar cumpăra în mod constant! E un balsam foarte bun!
Toma Aurora a spus…
Carmen, sper să ți se potrivească!
Mulțumesc și eu pentru vizită!
Cred ca ne-am mai impartasit dragostea fata de vopseaua (si balsamul) L'Oreal Recital Preference. Totusi, mie imi trebuie o cantitate mica si-mi ajung tuburile de am dat si prietenelor. Drept e ca ma vopsesc lunar si am deja un an de cand o folosesc, asa ca am adunat cateva.
Mie lacul OPI imi tine destul de bine, drept e ca de cand imi rasfat unghiile cu uleiuri vegetale s-au intarit si mai si, nu se mai exfoliaza si oja rezista exemplar.