Wishlist de iunie

ilustrație: Pinterest

   Fetelor, a venit vara! Calendaristic, căci altfel e sosită de ceva timp. Luna mai a fost caniculară, ca în niciun alt an. Unii au plecat deja la mare, alții au ieșit la piscină, iar alții au luat la pas magazinele în căutarea articolelor potrivite pentru sezonul cald. Am tras cu ochiul în lista de dorințe a lunii trecute (aici), așa cum procedez de obicei, și am realizat că încă nu mi-am găsit pălărie de paie pentru vacanța la mare, așa că o trec și pe lista acestei luni.


   Primul lucru pe care-l pun pe wishlist este o pereche de blugi cu talie înaltă, de pe SheInside.


foto: Pinterest

   Nu-s fan al pantalonilor harem, n-am nicio pereche, însă îmi doresc unii precum cei din fotografia de mai sus, cu talie înaltă, pe care să-i port cu topuri scurte și cu sandale joase.

   Sandalele albe sunt versatile și perfecte pentru ținutele lejere de vară. Sunt disponibile aici. Mai am o pereche de sandale albe, cumpărate de pe Miniprix anul trecut, însă acelea au niște detalii aurii. Acum îmi doresc unele simple.



   Am aflat de pe blogul Simonei că pe Miniprix există aceste brățări din piele pe care se pot prinde capse metalice. Capsele se cumpără separat, în funcție de preferințe, si-s accesibile (prețul maxim al uneia e de cca. 20 lei). Vreau o brățară din asta neapărat, una de culoare maro, iar în privința capselor m-am orientat înspre una multicoloră și alta cu bufniță roz. Toate modelele pot fi vizualizate aici.





   Nu mi-am mai vopsit părul din martie, mai mult ca sigur luna aceasta am s-o fac din nou. Cu nuanța Havana am mai experimentat de două ori în trecut, a prins bine și părul nu s-a deteriorat după vopsire. Avea și o mască în pachet, dacă-mi amintesc bine, o mască foarte bună, suficientă pentru 6 săptămâni de folosire.

   Nuanța nu prinde în niciun caz ca pe cutie, este un arămiu cu vreo 2-3 tonuri mai închis, probabil pe părul blond deschis se poate ajunge la un rezultat ca cel de pe cutie.

Comentarii

All that beauty a spus…
Sandalele acelea albe sunt superbe! Si mie imi place albul pentru vara. Mi se pare ca poate fi asortat mult mai usor. Recent mi-am luat niste espadrile albe din dantela, insa imi doresc si o pereche de sandale. M-am bucurat sa vad ca m-ai mentionat in postare. Este pentru prima oara cand se vorbeste despre blogul meu pe un alt blog. Iti multumesc! Sper sa poti bifa toate dorintele din acest wishlisht. Sa ai parte de un iunie reusit!
Sunt mare fac al vopselei, eu folosesc Caracas si sunt foarte multumita de culoarea obtinuta (la fel, ceva mai inchisa decat pe cutie, dar e ok). Cand va reaparea Revlon Colorsilk pe piata, poate o sa o tradez, dar pana acum m-au nemultumit celelalte variante.
Georgiana a spus…
Imi plac mult sandalele dar si bratara, foarte frumoase si versatile! Pe lista mea pentru iunie se gasesc sandale similare, tenisi albi si o pereche noua de ochelari de soare :)
Te pup, Aurora!
Descude a spus…
Foarte interesanta bratara, o super idee! :)

www.descude.com
Toma Aurora a spus…
Simona, blogul tău e unul din preferatele mele. Am 5-6 pe care le citesc constant pentru că mereu aflu ceva util, o părere personală, un truc. Mă mir că nu a mai fost menționat în alte rânduri.
Mulțumesc, la fel! Toată vara să fie frumoasă! :*
Toma Aurora a spus…
Adina, tocmai ce m-am vopsit, mai primește încă o bilă albă. Revlon Colorsilk nu am încercat, dar am citit o mulțime de păreri despre ea. În special fetele blonde ziceau că e foarte bună, că nu deteriorează deloc firul de păr. Dacă apare iar, dă-mi și mie de veste în caz că nu sunt pe fază.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, teniși albi, ce frumos! Parcă aș vrea și eu o pereche acum că i-ai menționat :D.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Simona, și mie mi-a plăcut tare. Poți schimba oricând capsele și-o poți purta la o sumedenie de ținute :D.
Claudia's Choice a spus…
Bafta multa sa le bifezi pe toate! eu vreau doar o rochita si o vacanta!