Ulei prețios Monoi de Tahiti



   Multe produse Yves Rocher îmi sunt dragi, însă cu multe nu m-am împăcat deloc. Cum ar fi cu o mare parte a cremelor lor de față, care mi se nu mi potrivesc și de la care mă irit foarte repede. Însă sunt mai multe produse în talerul celor îndrăgite, iar balanța se înclină favorabil și datorită unui produs nou descoperit, uleiul strălucitor din gama Monoi de Tahiti. Un must pentru această vară, în caz că iubiți să vă bronzați și doriți vă accentuați nuanța aurie a pielii.

   Când aud de produse cu sclipici multe femei se înfioară. Și pe bună dreptate. Însă uleiul auriu are particule foarte mărunte, precum sideful, ce strălucesc foarte discret și care nu vă face să arătați vulgar. Nu are de-a face cu sclipiciul acela cu care unele dintre noi se decorau în copilărie, punându-l pe coafurile tip coc sau pe pleoape, atunci când se jucau de-a oamenii mari.
   Ca și formulă produsul nu se simte uleios pe piele. Înainte de a-l comanda am întrebat o prietenă ce lucrează la Yves Rocher dacă e cumva uleios, pentru că așa citisem pe un blog din străinătate. M-a asigurat că nu, nu-i uleios deloc și a avut dreptate. Lichidul (e foarte lichid produsul, precum apa) se aboarbe foarte repede și nu lasă pielea nici grasă, nici uleioasă, nici lucioasă. Nu-i ca uleiul de plajă, în niciun caz!


    Oferă o hidratare medie pielii și o stălucire aparte, grație miilor de particule minuscule, aurii, ce rămân pe piele. Deși uleiul e ușor colorat în sticlă, nu am observat să păteze hainele atunci când mă îmbrac după ce-l aplic. Sclipiciul se transferă dacă dați cu degetele pe piele, însă nu se observă acest lucru decât dacă stați să studiați cu atenție fenomenul.

înainte

după aplicarea uleiului

   Un lucru foarte important, de care un posibil cumpărător trebuie să țină cont, este că uleiul este intens parfumat. Aproape ca un parfum. Iar aroma se păstrează bine pe piele, până a doua zi. Mirosul e foarte dulce, de flori de tiare (ceva gen iasomie), exotic, însă nu neapărat potrivit pentru toate gusturile. Nu mai e nevoie să mă parfumez după ce-l aplic pe piele, nici n-ar avea sens, căci apa de parfum ar concura cu aroma uleiului.



   Un flacon conține 100 ml de ulei strălucitor ce poate fi aplicat pe piele și pe păr. Pe păr nu cred că-l voi încerca vreodată, cine știe, poate într-o seară la mare. Nu-mi surâde ideea unui produs strălucitor aplicat pe păr.

   Costă 35 lei și este un produs în ediție limitată, de vară. Online poate fi comandat de aici, offline din magazinele Yves Rocher, unde are tot un preț promoțional. Gama Monoi de Tahiti mai cuprinde un gel de duș, un ulei cu pulverizator (fără sclipici) și o apă parfumată fără alcool. Celelalte produse nu mă atrag, însă pe acest ulei am ținut de câțiva ani să-l cumpăr, pentru că mi s-a părut o variantă mai accesibilă a uleiului strălucitor de la The Body Shop, Honey Bronze.

Comentarii

Ella a spus…
Din cum arată în sticlă, eram sigură că ar arăta dubios pe piele. Mă bucur să aflu că nu e așa și o să-l țin minte, poate o să-i dau o șansă (singurul dubiu pe care-l am e vizavi de mirosul pe care nu știu dacă l-aș suporta pe timp de vară).
Unknown a spus…
Pare destul de interesant cu toate ca sunt fana acestor produse :) Pupici
Ana Ulmanu a spus…
Nu mai lucrez acolo. Dar, oricand, cu mare placere iti ofer impresii despre produse.
Mi-am cumparat chiar ieri o lotiune de plaja si urmeaza sa imi iau si produsul dupa soare care are si putin autobronzant in el :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, mă temeam să nu fie colorat și să se ia pe haine, însă nu am întâmpinat astfel de probleme. Miroase foarte puternic.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Irina, eu mereu am folosit astfel de produse pe timp de vară. În trecut apelam la o loțiune de la Avon, tot cu particule strălucitoare aurii și aceea. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ana, nu știam. Văzând fotografia de pe Facebook am zis că tot la ei lucrezi :D.
Loțiunea aceea cu un strop de autobronzant, în ambalaj albastru, a luat-o sora mea și e super faină, bronzează ușor pielea și miroase plăcut. Eu am varianta 3 în 1, fără autobronzant, din aceeași gamă. Sunt foarte bune produsele lor de și după plajă și au un miros wow.
Georgiana a spus…
Pare interesant, mie mi-a placut mult uleiul de monoi de la Mayam si sunt sigura ca as aprecia oricare alt produs cu acea aroma unica :)
Ana Ulmanu a spus…
App de creme. Văd că spui că nu te prea împaci cu ele. Știu cliente care au o vârstă și de ani întregi cumpără anumite creme și chiar le merge bine. Din păcate nici mie nu mi se potrivesc cremele - excepție cea tratament de la Pure System care trateaza foarte bine imperfecțiunile.
Toma Aurora a spus…
Georgiana, aroma uleiului de monoi o asociez mereu cu vara, cu căldura, cu marea :D.
Toma Aurora a spus…
Ana, sunt destul de grase creme YR, ca și textură, cred că sunt excelente ca și produse antirid. Pentru doamnele de o anumită vârstă, intuiesc că sunt intens hidratante. Pe cea de la Pure System nu am încercat-o încă, mulțumesc pentru recomandate.
ViataAreGust a spus…
As fi vrut sa-l vad si pe pielea ta. :D
Toma Aurora a spus…
Andreea, s-a rezolvat! Am pus și fotografii! :D
Deea D. a spus…
Ah, ce bine arata! Cred ca voi pacatui la urmatoarea vizita la Yves Rocher...