Tuș-cariocă Yves Rocher



      În ultimele două luni am cumpărat multe produse de la Yves Rocher. Au avut multe promoții de tip 50% reducere și am profitat de multe dintre ele. Unul dintre produsele nou încercate a fost tușul tip cariocă, cel pe care îl folosesc de câteva săptămâni și despre care m-am gândit că a venit timpul să vă povestesc. Cei de la Yves Rocher spun că acest produs asigură trasarea unor linii precise, de un negru ultra-intens și rezistent de-a lungul zilei. Parțial adevărat.

   Tușul s-a dovedit a fi negru intens doar la primele utilizări. Apoi a devenit mai șters, iar în prezent colorează într-un gri închis. Pentru ca tușa trasată să fie neagră este nevoie să trec de 2-3 ori cu carioca pe deasupra liniei desenate pe pleoapă la început.
   Ca și textură, este lichid, însă nu curge. Textura este ideală, nu lasă senzația de piele care se strânge atunci când se usucă. După uscare, tușul nu se mai întinde, sunt mulțumită de rezistența sa și-l pot purta fără griji de dimineața până seara. Așadar, partea cu 12 ore de rezistență pe pleoape nu-i o minciună, chiar dacă produsul nu este unul waterproof.




    Din fotografiile de mai sus vă puteți face o părere despre intensitatea nuanței sale. Zilele acestea am testat și tușul cariocă de la Maybelline, MasterPrecise, iar diferența între nuanțe este colosală. MasterPrecise este negru precum smoala, dintr-o singură linie trasată.
   Vârful cariocii nu s-a tocit în aceste săptămâni de utilizare, nu s-a smotocit și am putut trasa nestingherită linii foarte subțiri. Vârful este ușor flexibil și de aceea se pot desena inclusiv linii groase. Tocmai de aceea produsul este catalogat ca fiind unul de tip 2 în 1, pentru că permite atât trasarea liniilor fine, cât și a unui contur evident.
   Prețul tușului este de 35 lei și produsul poate fi comandat online de aici, dar și din magazinele fizice Yves Rocher. Adesea produsul nu este pe stoc, ceea ce înseamnă că tușul e destul de popular. Probabil din pricină că e rezistent și poate unele femei preferă un contur mai șters, care să nu iasă foarte tare în evidență. Mie îmi place, chiar dacă nuanța sa este mai pală. Recent am comandat și un dermatograf waterproof de la Yves Rocher, cel despre care se zice că e negru carbon și că excelează la capitolul intensitate. Voi reveni cu păreri peste o vreme.

Comentarii

Ella a spus…
M-am uitat și eu la el, dar până la urmă nu l-am mai luat, iar acum mă bucur fiindcă prefer tușurile într-o nuanță intensă de negru.
An a spus…
Personal nu imi plac tusurile tip carioca :-/ Parca nu pot trasa la fel de bine liniile :)) si sa usuca imediat :) Nici intensitatea culorii nu e la fel ca la cele crema sau cele lichide :-/ Arata dragut produsul , dar nu l-as cumpara :)
Andreea Serban a spus…
Tusurile de tip carioca unt in general user friendly, dar pe mine ma cot din sarite pentru ca la fiecare mi se lipsete fardul de varf si apoi nu mai pot trasa liniile asa cum imi plac, ascutite, geometrice si cat mai perfecte. Suna bine partea cu rezistenta, dar faptul a are o culoare stearsa mie mi se pare un mare minus.
Kisses,
Andreea
www.andreeaserban.ro
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nu este negru, din păcate. Ar fi fost ideal să aibă și această calitate.
Toma Aurora a spus…
Andra, preferatele mele sunt cele cremă, acelea mi se par cele mai faine. Cele lichide mi se lipesc de gene, însă sunt cele mai intense. Cu carioca scapi rapid de conturat, însă mai rar dai peste una bună. MasterPrecise de la Maybelline e fantastic, probabil cel mai intens tuș pe care l-am întâlnit vreodată.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, se conturează foarte repede ochii cu ele, d-asta sunt îndrăgite de multe fete. Eu nu folosesc decât un singur fard de pleoape în prezent, îmi este greu să observ dacă vârful cariocii se murdărește de fard, însă bănuiesc că la texturile pudră pot fi probleme.
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
momentan folosesc unul de la essece, care nu ma prea incanta!
Anonim a spus…
Nu recomand aceasta carioca tuș.
Este mai de proastă calitate ca un produs mult mai ieftin.
Iar cei de la Yves Rocher, publică doar ce le convine,fără a permite dreptul la a 2 a opinie ,nici ștergere rewiului. Folosit foarte puțin, aproape deloc și nu mai se poate folosi deloc, nu mai se vede nimic.