Produse profesionale pentru îngrijirea părului



    Pentru mine îngrijirea profesională a părului reprezintă, pe lângă folosirea corectă a aparatelor de coafat, o alegere potrivită a produselor de întreținere a podoabei capilare. Sunt conștientă de faptul că nu există șampon ori mască care să regenereze părul după doar câteva utilizări, însă un șampon blând, bine formulat, și un tratament intensiv, cu ingrediente naturale active, protejează părul de agresiunile la care este expus și-l fac mai ușor de coafat, mai strălucitor și plin de viață.

   Beauty Free și-a luat acest angajament, de a se ocupa de îngrijirea profesională corespunzătoare fiecărui tip de păr în parte, iar de aceea brandul se ocupă cu distribuirea de produse premium.Firmele cu care Beauty Free lucrează sunt Kashmir Hair System, Luiza Essence, Empire Hair, Ego Professional Max Repair și Hairganic. Paleta de produse este vastă și cuprinde produse împărțite în patru categorii, după cum urmează:

1. TRATAMENTE



   Secțiunea de tratamente profesionale de ingrijire a parului de acasa include produsele Hairganic, ce au la bază ingrediente naturale precum extractul de cătină sau uleiul de argan, produsele Ego Color cu ulei de nucă de Brazilia și produsele Kashmir pe bază de keratină. 

2. STYLING



   Pentru a obține acasă o coafură ca la salon, Beauty Free ne propune gama de produse Luiza Essence. Aceasta cuprinde cosmetice pentru stilizarea buclelor, pentru netezirea firului de păr, precum și un luciu de păr și o ceară profesională.



   Pe lângă produsele Luiza Essence, putem comanda din catalog și celebrele pudre de păr de la Empire Hair Max. Acestea vin într-o gamă largă de nuanțe și pot fi folosite pentru a umple spațiile în care părul nostru s-a rărit ori lipsește.

3. ȘAMPOANE



  Primul pas spre un păr frumos este curățarea lui. Șampoanele de la Hairganic, Ego Color sau Kashmir pot adăuga volum părului, îl pot face mai lucios, îl pot netezi, pot proteja culoarea părului vopsit, în funcție de varianta pentru care optăm. Părul blond se poate bucura de un șampon special, creat de Just Blond, un produs ce conține pigment violet ce neutralizează tonurile aurii.

4. PROFESIONAL



   În cea de-a patra secțiune a catalogului Beauty Free regăsim numeroase tipuri de tratamente de reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului ce hrănesc în profunzime firul, ferindu-l de uscăciune, electrizare și alte semne ale degradării. Kashmir Hair Botox, Ego Color B7 Biotin, Kashmir Biotex 4G sunt cele mai populare dintre tratamentele grupate în această categorie.

  Produsele distribuite de Beauty Free sunt folosite în sute de saloane, iar hair styliștii s-au declarat încântați de calitatea lor. Pe pagina oficială de Facebook găsiți detalii legate de toate produsele comercializate, dar și locațiile din care le puteți procura. Și pentru că am menționat de pagina de Facebook, acolo vă puteți înscrie la concursul Descoperă frumusețea fără granițe!, la care puteți câștiga unul dintre cele 10 seturi de produse Hairganic și Ego Professional. Concursul se încheie pe data de 30 iunie, la ora 15:00. iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în intervalul 1-3 iulie.


Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
ce bine arata acel tratament(primul) chiar ma tenteaza..mai ales ca in ultimul timp am devenit obsedata de produsele profesionale pentru par
Unknown a spus…
Foarte interesant! Eu caut de ceva timp o protecție termică pentru păr și, cu toate că am întrebat în grupurile de Facebook ale bloggerițelor ce recomandări au, nu am primit niciun răspuns și nu știu ce să aleg...
Toma Aurora a spus…
Larisa, mie cel mai mult mi-a plăcut o cremă termoprotectoare de la CHI, despre care am scris aici: http://tomaaurora.blogspot.com/2014/09/review-crema-termoprotectoare-pentru.html. Între timp am încercat și Silk Infusion, uleiul uscat termoprotector de la CHI, dar nu mi s-a părut la fel de bun pentru protecția termică. Crema aia chiar a făcut banii, o recomand!
Toma Aurora a spus…
Bianca, dacă voi avea ocazia să-l încerc, promit să revin cu o recenzie.
Te pup!