Gel gomant cu măr și anason


   Pentru acestă vară, Yves Rocher a lansat două colecții noi de produse pentru corp: una cu măr și anason și cealaltă cu lămâie și busuioc. Multe dintre noi le știam de ceva timp de pe site-urile din afara țării și așteptam cu nerăbdare să fie lansate și la noi. De ceva vreme ele sunt disponibile spre vânzare în magazinele fizice Yves Rocher, dar și online, pe site-ul oficial. Am ales să încerc gelul gomant cu aromă de măr verde pentru că am o slăbiciune pentru această aromă, îmi amintește de sucul verde pe care-l consumam zilnic în copilărie. Plin de chimicale, dar cu un miros feeric.

   După ce l-a folosit de la mine, sora mea s-a grăbit să-l comande și ea. Este minunat mirosul său, cu siguranță Yves Rocher a făcut treabă bună atunci când s-a ocupat de formularea gelurilor gomante. Tot ce-am încercat până acum (zmeură, căpșuni, măr), miroase foarte plăcut și spuma creată e blândă, nu usucă pielea și o exfoliază ușor.
   Textura gelului gomant cu măr și anason e puțin diferită de a celorlalte încercate. Pe lângă particulele mari, destul de rare și în acest caz, gelul conține foarte multe particule dure, mărunte. Consistența e ușor nisipoasă pe de-a-ntregul, iar pe alocuri se întâlnesc acele particule mari, de origine vegetală, existente în toate produsele gomante de acest tip. Nu e nevoie de o cantitate mare pentru o utilizare, produsul fiind concentrat.
   Spuneam că este un produs spumant. De spumă am avut parte din belșug și în acest caz, motiv pentru care nu mai este nevoie să folosesc două produse atunci când doresc să mă exfoliez. Produsul este gel de duș și gel gomant în același timp.
    Gelurile nectar din gama Plaisir Nature n-au fost niciodată preferatele mele. Excepție fac cele cu textură cremoasă, celelalte mi-au lăsat impresia că-mi usucă pielea, îndeosebi pe cea a picioarelor. Însă nu am avut probleme cu gelurile gomante, acestea au formule mai blânde.



   Nu am apucat să testez colecția cu lămâie și busuioc. Nici nu o să vă pot fi de folos pe viitor, căci nu-mi place mirosul de busuioc și nu am de gând să comand vreunul dintre produsele parfumate astfel. Din ce-am mai citit pe alte bloguri, balanța înclină în favoarea gamei cu măr, aceasta fiind apreciată ca având o aromă mai plăcută. 
   Un gel de duș gomant costă 23 lei, iar un flacon are 200 ml. Ediția este una limitată și o să dispară după epuizarea stocurilor, Vara trecută Yves Rocher a avut niște smoothies pentru duș, niște geluri de duș cremoase care mi-au plăcut foarte tare. Cel cu mango și fructul pasiunii a fost preferatul meu. Vara aceasta a venit rândul gelului gomant cu măr să-i ia locul.

Comentarii

Alina a spus…
suna tare bine, imi place sa aud despre combinatii de arome putin mai iesite din comun.
Claudia's Choice a spus…
se simte si miros de anason?
Toma Aurora a spus…
Claudia, foarte puțin. Aroma de măr verde e predominantă.