Wishlist de mai


   Luna mai, ultima repriză a primăverii, se dovedește uneori a fi startul sezonului estival. În unii ani eram bronzată de-a binelea încă din mai și au fost primăveri în care am plecat la mare în acestă lună, prinzând întotdeauna vreme bună pentru plajă. Gândul meu zboară acum înspre haine de vară și produse de sezon. Sunt principalele lucruri de care simt că am nevoie, iar în lista de dorințe voi include astfel de obiecte.



   De pe SheInside mi-au plăcut cele două articole de mai sus.  Așa că am comandat acel top cu broderie (13$-aici) și perechea de ghete subțiri (37$-aici). Nu am mai cumpărat încălțăminte de la ei, sunt foarte curioasă care este calitatea ghetelor pe care le vând. Vă țin la curent.
   



   Kurtmann a refăcut stocurile Zara și mi-a atras atenția salopeta neagră, cu short decorat cu paiete (80 lei). Mi se pare potrivită pentru o ieșire în oraș, seara. 



   Vara folosesc, de regulă, deodorantul-tratament de la Vichy. Când nu plec de-acasă mă pot descurca și un spray Dove, însă vara nu face față pe parcurusul întregii zile. De la Vichy am folosit și deodorant roll-on fără miros, care a fost mediocru, dar și stick fără miros care a fost cel mai prost deodorant pe care l-am încercat vreodată. I l-am dat mamei dar nu i-a plăcut nici ei deloc, a fost de acord că mai rău transpiră atunci când îl folosește. 


   Am în plan să mai dau o șansă șampoanelor uscate Batiste. Cel cu cireșe încercat în trecut nu mi-a plăcut prea mult. Am pus ochii pe varianta pentru păr brunet, cea care este colorată într-o nuanță închisă. L-am văzut pe Asos.com (4 lire) și mai mult ca sigur la următoarea comandă îl voi adăuga în coș. Șampoanele acestea sunt bune pentru a câștiga o zi în plus între spălări, însă primul încercat nu m-a convins. Lăsa părul cu aspect curat, însă mat, fără strălucire, iar dacă treceam mâna prin păr îmi rămânea o pudră albă pe degete.
   

Comentarii

Alina a spus…
sunt curioasa si eu ed batiste-ul acesta pentru par brunet, chiar daca al meu e mai mult saten si chiar blond in fata.
flo's-beauty-blog a spus…
Ce dragute sunt ghetutele,sunt din piele naturala?
MayDay a spus…
Topul s botinele mi-au atras atentia si mie. Astept sa le primesti si sa scrii cat sunt de calitative!

http://the-may-day.blogspot.ro/
Ionela a spus…
Am samponul Batiste pt par blond, eu fiind blonda. Tot nu mi place. Mie mi se pare mult mai bun samponul uscat Klorane(pt par fin, nu gras) nu simt ca am creta in par cum simt de la Batiste...
Toma Aurora a spus…
Alina, al meu e închis doar la rădăcini, în rest e ușor decolorat. Sunt curioasă, sper să nu mă colorez pe piele de la șampon :D.
Toma Aurora a spus…
Nu, sunt din material sintetic :).
Toma Aurora a spus…
Vă țin la curent!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ionela, oare cel pentru păr brunet să lase urme colorate pe degete și haine? Eu de asta mă tem puțin, rămâne de văzut. Mulțumesc pentru recomandare. Klorane are și o variantă pentru păr închis, din câte știu eu. Poate o voi încerca pe aceea.
Unknown a spus…
sa stii ca nu este diferenta mare intre samponul uscat normal(adica alb) si asta colorat . asta pentru par brunet are o nuanta de maro-gri-negru si dupa ce il aplici la radacina stii ca trebuie masat , ee atunci cand il masezi iti raman degetele aproape negre , de parca te ai jucat in noroi. de bun e bun dar daca te deranjeaza aspectul asta nu cred ca o sa iti placa nici asta colorat
Toma Aurora a spus…
Înseamnă că-l tai de pe listă. Mă temeam de lucrul ăsta, să nu mă murdăresc de la el. Poate peste zi ajunge și pe haine, dacă transpir și se prelinge. Eu am observat că e foarte închis la culoare, dar visam să se lipească cumva direct de rădăcini și la masat să nu se ia pe degete decât într-o cantitate foarte mică. O să mai încerc pudra de bebluși între timp, poate funcționează mai bine. Dacă nu o să fie bună măcar o folosesc pe corp.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult pentru comentariu!
Eu am niste sampoane uscate Batiste in casa (de fapt, unul acasa, unul la birou) si nu prea le folosesc decat in stadii de extrema urgenta. Si pe mine ma cam deranjeaza aspectul matuit si lipsit de viata al parului dupa aplicarea acestora, asa ca prefer sa ma spal mai des si, doar daca n-am timp pentru toata distractia, aplic sprayul.