Ultimele cumpărături


   S-au strâns iar câteva cumpărături despre care vreau să vă povestesc. În ultimele luni am cumpărat multe bluze, topuri, cămăși, mi s-a părut că nu stau foarte bine la acest capitol și că trebuie să îmbunătățesc situația. Știți cum este în sezonul cald, porți o dată o bluză și imediat după trebuie spălată. Bluzele subțiri, de vară, le spăl mai mereu de mână, după ce am rupt/decolorat câteva în mașină, așa că e de preferat să fie în număr cât mai mare, pentru ca într-o săptămână să am ce să rotesc la purtat.
   De pe SheInside am comandat două cămăși. Una dintre ele are căpșuni imprimate, de multă vreme pusesem ochii pe ea. Cămașa e confecționată din șifon, are o calitate bună, iar măsura pe care am ales-o (M), vine suficient de lungă și pentru o fată mai înaltă. Mânecile pot fi sumecate, fiind prevăzute cu năsturel și baretă pentru a fi reglate. O port cu blugi simpli, mi se pare că este suficient de colorată pentru a înveseli astfel de pantaloni. O găsiți aici.



   Cealaltă cămașă e neagră, cu inserții din piele artificială și mâneci din dantelă. Este mai lungă decât cea cu căpșuni și îmi place mai mult cum se așează pe corp. Dantela nu lucește, este de calitate bună. Inserțiile din piele ecologică sunt dublate cu textil pe interior, astfel cămașa poate fi călcată fără grijă și în zonele respective. A costat 14$ și este în continuare disponibilă aici. Tot măsura M am ales și în cazul ei. Diferența între măsuri, pe site-urile din Asia, e foarte mică. Eu vă recomand să alegeți una mai mare față de cea pe care o purtați în mod obișnuit.


    De pe Aoro mi-am luat deodorat Vichy (45 lei), cel mai eficient deodorant pentru mine, pe timp de vară. Am comandat și o mostră a parfumului Pink Sugar, cel pe care nu l-am găsit în parfumerii pentru a-l testa. M-am felicitat că am decis să iau mostra mai întâi. Nu-mi place, nu miroase a vată pe băț, așa cum visam, ci a esență de vanilie. Deși îmi plac produsele cu aromă de vanilie, acest parfum este o excepție, e prea dulce.
   Pudra pentru bebeluși am cumpărat-o pentru păr, în primul rând. O aplic ca pe un șampon uscat după ce fac sport, pentru a nu-mi spăla părul în fiecare zi. E mult mai bună decât șampoanele Batiste, părerea mea. Părul nu se simte încărcat, iar pudra se absoarbe rapid. Dacă pică pe haine, se îndepărtează foarte ușor. 
   Pudra se poate folosi și în interiorul tenișilor, pentru a împiedica mirosul neplăcut. Dacă nu purtați șosete, ca mine, o să observați o mare îmbunătățire. Cea de la Johnons nu doar că nu lasă urme albe, dar miroase și foarte plăcut.


   Am cumpărat noi lacuri de unghii . Două nuanțe pastelate (38 și 40) din colecția cu aspect de gel, de la Essence, și o ojă în nuanța piersicii (No.542), de la Seventeen. O să vi le arăt și cum arată pe unghie în viitorul apropiat. Trebuie să-mi fac o idee clară și despre rezistența lor. Pe cea galbenă o port de trei zile pe unghii și încă se prezintă bine.

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
cat de frumoasa e ojuta albastruie de la essence!
sa le folosesti/porti cu placere pe toate!
Lorena's blog a spus…
Ce draguta e capsunica! :) Sa o porti cu drag!
Ojele de la Essence arata foarte bine!
ViataAreGust a spus…
Foarte frumoasa camasuta cu capsune, se asorteaza cu inghetata mea. :))
Si mie mi-au facut cu ochiul nuantele acelea de oja, sunt superbe.
Georgiana a spus…
Cat de frumoase sunt ojele si camasa cu capsuni! :)
Sa te bucuri de ele, Aurora!
Te pup
Ladybug a spus…
Si eu folosesc tot pudra de talc pentru par. Am folosit multe sampoane de la Batiste si ma cam saturasem sa dau multi bani si sa se termine atat de repede. Acum vreo 2 luni am aflat de la o youtuberita despre pudra de talc si am zis sa-i dau o sansa. Nu numai ca imi place mult, dar nici nu mai stau cu stresul ca se termina rapid. Si e si mult mai ieftina. Si uneori ma spal la 5 zile, deci eu zic ca e win-win 😁 sa incerci sa o folosesti seara, sa vezi ce fain se vede parul a doua zi si mai castigi 2 zile la spalat 😍
Toma Aurora a spus…
Gărgărița mea, seara o folosesc, după ce alerg. De la ultima spălare a părului au trecut 6 zile, timp în care m-am dat cu pudra de 2 ori. E categoric mai bună decât șamponul uscat, nu îmbâcsește părul și nu-mi râmân degetele murdare după aplicare. Nici peria nu se murdărește, iar părul arată bine. În zilele astea am și alergat seară de seară, ceea ce în mod normal ducea la șamponarea zilnică. Mi s-a recomandat să nu mă mai spăl așa des, pentru că firul de păr din pricina asta se degradează. Mă bucur așa tare că am dat peste ea. Plus că o mai folosesc și pe picioare, pe corp. La 7 lei, cât a costat în supermarket, e clar un produs minune. Trebuia să-mi fi zis și mie mai din timp :D.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana! :)
Toma Aurora a spus…
Hei, am citit pe blog despre înghețata cu iaurt și căpșunele, mândro!
Toma Aurora a spus…
Lorena, mulțumesc! Cei de la Essence au o mulțime de nuanțe frumoase pentru lacurile de unghii, iar prețurile sunt foarte bune (8-10 lei).
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina!
Te pup!
Unknown a spus…
Cum folosesti pudra pentru picioare? Pur si simplu pui putina in tenesi inainte sa-i porti sau...? I need that in my life ASAP.
Toma Aurora a spus…
Bună! Fie presari direct pe talpa tenișilor, fie pe pielea picioarelor și apoi masezi. Varianta a doua e mai rapidă, nu mai stai să omogenizezi pudra pe talpa încălțărilor. Însă ambele funcționează, iar tenișii nu mai prind acel miros specific, atât de deranjant pe timp cald.
Pudra de bebeluși e foarte ieftină, nu costă mai mult de 7-8 lei în supermarket. Și miroase foarte plăcut!
Ella a spus…
Să le porți/folosești cu drag!
Cămășuțele sunt superbe ambele! Le-aș purta, ba pe prima chiar îmi vine s-o comand, e mult prea drăguță! :D
Nuanțele ojelor sunt foarte frumoase, abia aștept să le văd pe unghiile tale!
Unknown a spus…
Yeey super! Merci de raspuns :* Chiar nu m-as fi gandit la pudra pt bebelusi daca nu vedeam postarea.
Anonim a spus…
Camasile sunt transparente? E cea mai mare problema a mea cu(,) camasile de pe Sheinside:))
Multumim pentru trucul cu pudra, sunt tare curioasa si abia astept sa incerc.
Toma Aurora a spus…
Bună! Sunt foarte puțin transparente, în lumină. Nu se vede lenjeria intimă purtată. Știu la ce te referi, mie multe dintre cele albe mi s-au părut transparente. :)
Toma Aurora a spus…
Pentru puțin! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, sora mea și-a luat una cu păsărele, e atât de drăguță. Au multe cămăși cu imprimeuri vesele, imprimeul cred că mă atrage cel mai tare, iar abia apoi croiala.
Mulțumesc, draga mea!
Te pup!
Ladybug a spus…
Imi pare rau, n-am stiut ca nu ai aflat despre ea. Eu de cand am inceput s-o folosesc si mi-a placut mult, am dat sfoara-n tara la toate prietenele mele si i've got them hooked 😁 cand mai aflu vreun trick o sa te anunt clar si pe tine :*
andazelenca a spus…
Cat este de draguta camasa! <3

Pupici! Duminica placuta!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Anda!
Te pup și eu! O săptămână ușoară să ai!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc!
Am uitat să precizez că cele de la Essence sunt opace, în timp ce lacul Seventeen e sidefat. În colecția Essence sunt multe nuanțe vesele. Un roz zmeuriu mai vreau să iau de la ei. :)
LesBrocantes a spus…
intrebare: pui pudra pe parul umed, masezi si periezi si dupa astepti sa se usuce singur parul? sau trebuie uscat cu uscatorul de par? vreau sa incerc, dar nu stiu care e procedura. Mersi pt sfaturile utile !
Toma Aurora a spus…
Bună!
Se aplică pe părul uscat. După ce alerg el este ușor umed la rădăcină și aplic direct, fără probleme, însă în mod normal o masez pe părul uscat, iar apoi periez bine podoaba capilară.
Cu plăcere!