Obsesia zilei: Rochia în dungi

foto: Free People

   A fost o vreme când la obsesia zilei scriam despre topuri și cămășile în dungi. Pe acelea le-am bifat de pe listă, reușind să găsesc o cămașă, un tricou, dar și o bluză cu mânecă lungă, toate în dungi. Dacă ajungeți des pe blogul meu, le-ați zărit pesemne în cadrul postărilor dedicate ultimelor achiziții. A venit rândul unei rochii în dungi să fie trecute pe wishlist, iar modelul de mai sus este cel pe care mi-l doresc.

   Articolele în dungi s-au purtat în fiecare sezon cald. Să mergi la mare și să porți un top îndungat, cu aer marinăresc, va fi mereu în tendințe. Acest imprimeu face casă bună cu jachetele din denim, atunci când vremea e capricioasă, pe internet găsiți foarte adesea acest tip de cmbinație. Îmi place și imediat cum o să găsesc rochița potrivită, voi pune ținuta în aplicare.
   Îmi amintesc că am o rochie cu dungi verticale, însă e un model bodycon, scurt, și nu-i cel mai comod dintre cele purtate. Caut ceva lejer de data aceasta și am văzut câteva modele ce mi-au plăcut prin magazinele online.






   O altă alăturare des întâlnită este cea a rochiei în dungi cu încălțăminte de culoare roșie. Eu am în dotare o pereche de espadrile din textil de culoare roșie pe care aștept cu nerăbdare să le port în această vară. 


Comentarii

ilda76 a spus…
Da, da, ne plac propunerile tale! Eu sunt inca la pasiunea pentru topuri! Dar acum, daca spui tau asa, imi cam incoltesc niste ganduri... :)

Te pup, draga mea Aurora!
Ilda
Lavender Thoughs
All that beauty a spus…
Ce-mi place tinuta cu rochita si espadrile rosii! xo
Toma Aurora a spus…
Ilda, topurile sunt și ele foarte chic!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Simona, mă bucur! Am realizat-o pe Polyvore, folosindu-mă de elemente asemănătoare celor pe care le am. Rochia mai lipsește :D.