Geluri de duș cu aroma verii




   Sunt temperaturi de vară afară și ce poate fi mai relaxant decât să folosim un gel de duș cu aromă exotică după o zi lungă și obositoare? Azi vă povestesc câteva ceva despre două dintre produsele de baie Yves Rocher pe care le prefer: gelul de duș cu floare de tiare și cel cu carambola.

    Gelul de duș cu floare de tiare îl cumpăr de mult timp, de mai bine de 5 ani. Este unul dintre primele geluri de duș Yves Rocher pe care le-am achiziționat și m-a cucerit prin mirosul său foarte dulce, floral, asemănător celui de iasomie. E o adevărată plăcere să-l folosesc, mai ales în zilele în care fac plajă. După ce-l utilizez mă masez cu loțiunea cu SPF 6, tot de la Yves Rocher. Aceasta are un miros similar gelului de duș, este preferata mea din întreg portofoliul Yves Rocher și recent am cumpărat alte două flacoane. Ca și produs de protecție solară nu-i cel mai recomandat, protecția oferită fiind minimă, însă pe post de loțiune...rai pentru piele și simțuri!
  Gelul de duș cu carambola (fruct-stea) este nou intrat în grila de produse ale brandului. După mine miroase a Fanta de portocale, acesta este aroma pe care o simt atunci când îl folosesc. E mai puțin parfumat ca varianta cu floare de tiare, însă are tot un parfum estival, dulce, fructat.
   Fiecare dintre aceste geluri de duș costă în jur de 8 lei. Prețuri foarte bune pentru calitatea lor, fără concurență din punctul meu de vedere. Cumpăr și geluri de duș din supermarket, însă aroma lor mi se pare cumva artificială, asemănătoare celei a săpunurilor. Produsele Yves Rocher pot fi cumpărate din magazinele fizice prezente în multe dintre mall-urile din România, precum și online, din magazinul virtual Yves Rocher.



   La ultima comandă am primit cadou aceste cutii de depozitare. Sunt foarte practice, iar pliate nu-s mai mari decât o carte. Materialul lor este subțire, iar cutiuțele sunt foarte încăpătoare. Doar în cea mică mi-au intrat 10 produse pentru corp. Cutiile mai mici sunt ideale pentru vacanță, putem transporta un număr impresionant de cosmetice în ele. În cea mare eu am așezat îmbrăcămintea pentru sezonul rece. Acest set de cutii se oferă în continuare cadou pe site, pentru comenzi de minim 109 lei. 

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
doamne, ca-mi faci tu mie si celor 25+ geluri de dus de acasa care asteapta sa le consum!
Blue Lady a spus…
nu cred ca este clienta Yves Rocher care sa nu aibe in casa un gel de dus de la ei, ador cel cu floare de tiare
http://albastruintens.blogspot.ro/
Anonim a spus…
Spor la consumat!
ViataAreGust a spus…
Cei de la Yves Rocher au cele mai frumos mirositoare geluri de dus,
Toma Aurora a spus…
Claudia, 25+? Arsenal, nu glumă!
Eu m-am învățat să nu cumpăr mai mult de 2-3. Când se termină unul, cumpăr altul, și tot așa :).
Toma Aurora a spus…
Ramo, mă bucur să aud asta. Și mie îmi place la nebunie!
Toma Aurora a spus…
De acord, Andreea!