Gel de duș gomant cu aromă de căpșuni (Yves Rocher)


   Când cei de la Yves Rocher au scos la vânzare gelurile de duș gomante din gama Plaisir Nature, sora mea n-a stat mult pe gânduri și l-a cumpărat pe cel cu zmeură. L-am folosit și eu o dată și am zis că atunci când voi comanda din nou produse Yves Rocher am să includ negreșit și un astfel de produs în comandă. Cum pe site a fost și este în continuare valabilă o promoție la aceste geluri gomante (oricare 2 cu 45 lei+ sacoșică verde de cumpărături oferită), am ales două sortimente diferite: unul cu aromă de căpșuni și celălalt cu aromă de piersici. Azi voi face un review celui cu miros de căpșuni, pe celălalt îl voi desface abia după ce-am să-l consum pe cel dintâi desfăcut.

   Denumirea de gel de duș gomant spune totul despre acest produs. E în primul rând un gel de duș, pentru că face foarte multă spumă și poate înlocui orice produs spumant pe care obișnuim să-l folosim pentru curățarea corpului, iar în plus are și o funcție de exfoliant blând.
   Particulele sale, ce nu-s altceva decât sâmburi de căpșuni, sunt rare și fine. Nu curăță pielea cu putere, oferă doar o exfoliere ușoară, superficială. Însă formula e potrivită pentru a fi folosită zi de zi și prin asta se asigură curățarea regulată a celulelor moarte.
  Consistența e aproape lichidă, gelul de duș arată precum un sirop de fructe în care au scăpat câțiva sâmburi neastâmpărați.
   Mirosul său este puternic și plăcut, în momentul folosirii, însă dispare repede de pe piele. În gama Plaisir Nature există și un lapte de corp cu miros de căpșuni (25 lei) ce poate completa gelul de duș gomant, însă mie mi-a displăcut aroma sa când l-am folosit. Mi s-a părut sintetică. Aceeași părere o am și despre apa de toaletă. Gelul gomant miroase tare bine, în schimb.



   Gelurile de duș gomante vin în următoarele variante: cu mure, piersici, zmeură, vanilie și căpșuni. Un flacon are 200 ml și un preț de 23 lei. Formulele conțin 98% ingrediente naturale și sunt lipsite de parabeni.


   Pe site-ul din Franța al firmei au apărut produse noi Plaisir Nature. Două colecții de vară, în ediție limitată. Una cu aromă de lămâie și celalaltă cu iz de mere verzi. Inclusiv geluri de duș gomante se întâlnesc în aceste colecții estivale, iar dacă produsele vor ajunge și la noi voi cumpăra cu siguranță ceva cu aromă de măr.

Comentarii

Ella a spus…
Au apărut și la noi cele două colecții de vară, vreau neapărat să-mi iau ceva din fiecare, sunt curioasă cum miros! :D
Toma Aurora a spus…
Am văzut azi, în oferta nouă de pe site! Ce tare!
Anul trecut a fost o colecție cu mango, ce tare mi-a plăcut, regret că au scos-o :(.
Te pup, Mihaela!
Ana Ulmanu a spus…
Si cel cu mure miroase bine. Si are si particulele cele mai mari. :)
Toma Aurora a spus…
Draga mea Ana, mulțumesc mult pentru informație. La următoarea comandă voi lua unul dintre cele două geluri gomante noi (măr/lămâie), poate pe viitor îl voi cumpăra și pe cel cu mure, dar și pe cel cu vanilie. Ambele arome îmi surâd.
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
M-ar tenta cel cu vanilie, zmeura si piersici, dar si cele din noua gama!